Acil hepiniz akıl verin?

Ya acil akıl verin ne olur apartmanda aynı yaşta komşum var fazla samimide değildik onun 3 çocuğu var biri 1bucuk yaşında diğer ikisi 8 ve 5 yaşlarında neyse bnmde 2 kız var 8 ve 3 yaşında oda dul bende pek samimi değildik sadece çocuklarımz arkadaş hrnyse 3gün önce aradıki çocukları sna bıraksam acil işim var dedi süslendi püslendi hastaneye die gitti inanmadım arkadaşıyla gidecekmiş sora nse gtti ama ben arkadaşını camdan otobüsten inerken gördüm onla gitmemiş çaktırmadım bsey demedim nse komşuyuz şurda kimsesi pek yok tamam çocuklara bakarım sn git dedim çocukları almaya gelirken birde kahve içelim dedim demz olaydım 3gündür b3nde yatıp kalkıyor gitmiyorda gdecem gidecem diyor gece saat 12 oluyor çocuklar uyuyor gene bende kalıyor gidemiyor çocukları uyumadan alıpta götürmüyor bile ev kir içinde kaldı gitte diyemiyorum bn 2. kattayım o en üst katta napcam ben yaaa
Güncellemeler
1 yıl
şu an çocukları yatağımda uyuya kaldılar çocuklarıma bile bakamıyorum koltukta uyuyorum napacam ya gitsin daha yüz vermicem olmaz ki böyle kadın gitmiyor bna bırakıp daha gidemez bakmam ben daha çocuklara aman aman lanet olsun
Acil hepiniz akıl verin?