Aile & Toplum İstanbul'da ev arkadası nasıl bulurum? Valse01 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eve cıkıcam bi 4 5 aya tek çıkamam Güncellemeler1 yıl Ln hepiniz cok zekisiniz hicbiri aklima gelmemisti ddkndnd İstanbul'da ev arkadası nasıl bulurum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. arayarak bulursunuz 0 0 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Üniversite gruplarından paylaşım yaparak bulabilirsin 1 0 Yorumla
ntmore96 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl sahibinden e ilan ver. burdaki gibi saçma dönüşler gelir ama arada mantıklı 1 tane çıksa yeter zaten. 0 0 Yorumla
KillaKedy Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl universitelerin itiraf sayfalarina bakk 1 2 Yorumla Valse01 1 yıl Bu da mantikli bu KS ilk defa bi bka yaricak gibi teşekkür ederim Yorumla KillaKedy 1 yıl hahahhsus 💘💘 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Ünşversitelerdeki billboardlara not bırak 1 2 Yorumla Valse01 1 yıl Mantıklı hatta cok matıklı bunu denicem Yorumla Richardgör 1 yıl 😉 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Okulun yakın çevresine A4 ilanlar asabilirsin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bende ev arıyorum kestirip gelsem olur mu 0 12 Yorumla Musti423 1 yıl Lazım değil mi:)))) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ekonomi daha ön planda şu an Yorumla Musti423 1 yıl Kestirmekte parayla :)) Yorumla Valse01 1 yıl Ben de kesebilirim skinti yok ya dkdnnf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamamdır o zaman hangi yakada hangi semtte ev arıyorıyorsun beraber bakalım sjxjxns Yorumla Valse01 1 yıl İste o daha belli dwgil ama 10-15 k olan evlerde oturucam sonum esenler falan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Esenlerde ne işimiz var snxjdjd daha iyi konumu olan bir yer buluruz boş ver esenleri Yorumla Valse01 1 yıl Param yok diyorum sana bunun fatuealari ev giderleri de var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ortak değilmi kızım ne olucak Yorumla Valse01 1 yıl He tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben bulucam güzel bir şey Yorumla Valse01 1 yıl Bul tamam Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Kadıköy de isen çıkabilirim canım 0 8 Yorumla Valse01 1 yıl Şaka mısin amca Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 27 yaşındayım uygunsa ablacagim 😂😂😂 Yorumla Valse01 1 yıl Hala yaslisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen kaç yasindasin Yorumla Valse01 1 yıl 22 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çokta küçük değilmisin 😂😂😂ama bana uygun değilmisin Yorumla Valse01 1 yıl He Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İyiii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
arayarak bulursunuz
Üniversite gruplarından paylaşım yaparak bulabilirsin
sahibinden e ilan ver. burdaki gibi saçma dönüşler gelir ama arada mantıklı 1 tane çıksa yeter zaten.
universitelerin itiraf sayfalarina bakk
Bu da mantikli bu KS ilk defa bi bka yaricak gibi teşekkür ederim
hahahhsus 💘💘
Ünşversitelerdeki billboardlara not bırak
Mantıklı hatta cok matıklı bunu denicem
😉
En mantıklısı çünkü düzgün evler diğer şehirlere oranla pahalı
Okulun yakın çevresine A4 ilanlar asabilirsin
Bende ev arıyorum kestirip gelsem olur mu
Lazım değil mi:))))
Ekonomi daha ön planda şu an
Kestirmekte parayla :))
Ben de kesebilirim skinti yok ya dkdnnf
Tamamdır o zaman hangi yakada hangi semtte ev arıyorıyorsun beraber bakalım sjxjxns
İste o daha belli dwgil ama 10-15 k olan evlerde oturucam sonum esenler falan
Esenlerde ne işimiz var snxjdjd daha iyi konumu olan bir yer buluruz boş ver esenleri
Param yok diyorum sana bunun fatuealari ev giderleri de var
Ortak değilmi kızım ne olucak
He tabi
Ben bulucam güzel bir şey
Bul tamam
Kadıköy de isen çıkabilirim canım
Şaka mısin amca
27 yaşındayım uygunsa ablacagim 😂😂😂
Hala yaslisin
Sen kaç yasindasin
22
Çokta küçük değilmisin 😂😂😂ama bana uygun değilmisin