annemle babam 20 yıldır evli annem annesi tarafından 15 yaşında zorla evlendirildi diye biliyorum neyse babam bunca yıldır annemi çok kıskanıyor çok kısıtlıyor annem bir yere gittiğinde babamda onunla gidiyor asla tek göndermiyor ne yapabilirim konuşunca da bana kızıyor babam
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oha annen yaşındayım. Yaşlıyım lan galiba cidden. Konusmaktan başka çareniz yok kızsa da bağırsa da karşı geleceksiniz. Ama kavga mayetinde değil.
Annem 86 doğumlu 😂
valla ben napayım artık babam diyor ki sen niye aramıza giriyorsun sinirleniyor annem de artık bunaldı zavallı kadın
İyi bare ben 89 luyum. Ama Seni matmatik yalnıs ben napııım :D Ciddiyim. Konusun. Sinirli insanlar öyle bir tepki veriyim ki ikiletmesinler der. Kızdığında sizde pusuyorsanız o içinden heaaa demek ki böyle davranmak lazımmış der. Üstüne düşün bağırınca konuyu kapatmayın oyle bağır çağır olmaz. Hem senin gönlün olsun senin güvenini olsun hem annemin işi çözülsün istiyorum. Zulm mu edeceksin bize böyle gibisinden şeyler söyle tatlı tatlı çözersin adamı...
Ya naptım şimdi nasıl matematik yanlış oluyor evlendiği yaş 15 16 yaş arasıydı ben de şimdi 20 yaşındayım 20 yıla yakın evli işte 😂😂
çok çok çok teşekkür ederimmmm yardımcı olduğunuz için
Kız deli :D Sen 20 sin 15 yaşında evlendirilmiş diyorsun 35 yapar. ben 89 luyum 35 im ehehehe. Şöyledir muhtemelen, 1 sene gebelik desen 20 yaşın desek annende 16 hadi 17 olsun diyelim. İşte o zaman 86 lı oluyor annen eheh. Sen beni dinle bak. Çok sert adamlar konusunca yola gelir. Onlar hayatları boyunca konusmayarak çözmüşler işlerini o yüzden sert yaparlar en azından sevdiklerine. Güzel bir konusma hazırlayıp mutlu bir anında konuyu açarsanız %100 olmasa da o konuda bir düzelme göreceksiniz...
Rica ederim umarım gönlünüzce olur...
yaaaa gerçekten çok teşekkür ederim çok sağ olun yorumunuz için verdiğiniz fikirler için bu arada çok güzel açıklama yaptınız
Annen çok mu güzel kanki 😂
Neyi güzel kanki
çok pardon
Fiziği yüzü 😂😂
yani evet babamdan genç görünüyor o yüzden kıskanıyor da olabilir 😂
evet valla
Baban kaç yaşında🤔🤔
Bakan çok oluyor mu annene 😂
Babam 44 annem annem 37
Annen daha genç çıtır sayılır bövzsösöjjszjzj
valla kim niye öyle dikkatli baksın ki babamınki hastalık
Aynen o yüzden de tek hiçbir zaman göndermedi zavallı annem 😂
E annen güzelse fiziği çekiciysee açık giyiniyorsa daha ne olsun bakmasınlarda 😂😂
Yok knka kapalı 😂😂
Annen kıskanılmayı hakediyo o zaman kanki 😂😂
Yok knka o kadarı fazla ama kadının özgürlüğünü kısıtlıyor
Kapalı mı nasıl giyinir dikkat çekicilik var mı 😂😂
Evet kanka haklısın zor kadın için
Hayır tabii ki normal pardösü giyiyor knka
Valla bu adam değişmezse annemin psikolojisi bozulacak
O zaman baban çok abartıyor kanki sıkıntı vallaaa
Yaşlılık psikolojisine girmiş
Bayağı sıkıntı diyorum ya yemin ederim babam diye demiyorum bu konuda hasta acilen psikologa görünmeli
Yaşlılık psikolojisi 😂😂😂😂😂 valla eskiden beri böyleymiş
E baban 25 yaşandayken annen 18lik çıtırmış normal değil mi 😂😂😂
😂😂😂😂😂 doğruu
Baban şanslı adam kanki 😂
Şanslı olsa neye yarar annemin psikolojisini bozdu knka ömrünü yedi kadının
Kanki büyük ihtimalle yatakta bi sıkıntı var baban ondan sıkıntı yapıyor bu kadar
Yok knka ondan değil sadece hasta valla kadının hayatını çok zorlaştırıyor
Yok yok emin ol ya baban yatakta yetemiyor artık yaştan dolayı ya da annenin isteklerini karşılayamıyor hep aklına başka şeyler geliyor kıskanıyordur
Bilmiyorum artık ama babamın hasta olduğunu biliyorum
Duyuyor musun hiç ses😂😂
cidden konuyu neden buraya getirdin ki ne kadar iğrenç ve mide bulandırıcı bir konuşma
Merak ettim kanki hiç yakalıyor musun diye