Türkiyede insanlar neden çok bağnaz ve sabit fikirliler? Ve diger insanlar kendilerinden az bile farkliysa ona karsi tolerans yok?

Mesela yurt disindan geldim herkes bana uzayli gibi bakiyordu. Zaman sonra alistim ama canım sıkılmaya basladi cunku herkes ayni ve çok sıkıcı bisey bu. Farkli insanlari toplumdan atiyorlar resmen, irkcilik hat saffada

Güncellemeler
1 yıl
Valla ben burada nerdeyse 2 senedir yasiyorum ve sokakta hala mal mal gozunu dikip bakiyorlar kucuk sehirde yasiyorum galiba kiskanclik cunku farkli bir goruntum de yok, gayet uyum sagladim buraya. Cok ayip davranislari, bazen kizlar ya da kadinlar gozlerini belertiyorlar bana, gicik surat yapiyolar, bazende tuhaf tuhaf gulumsuyorlar bana. Biktim arrik yani tanimiyorum bile bunlari ben. Adamlarda ayni sekilde kabalar. Insanin ozeline saygisizlik bu davranislar.
Güncellemeler
1 yıl
Yani ben bide ingilizce ogretiyorum cocuklara stresli bi isim var. Ailemdede saglik problemleri olan var. Hayatim hicte kolay degil. Cok fazla kompleksli kiskanc kadinlar goruyorum elimde olmadan kucumsuyorum onlari cunku dis gorunuse bakip kiskaniyorlar sadece. Stresten boynum falan agriyor benim. Kucumsememek elde degil cunku mantiksiz davranislari var. Hersey de kiskanilmazki abi
Türkiyede insanlar neden çok bağnaz ve sabit fikirliler? Ve diger insanlar kendilerinden az bile farkliysa ona karsi tolerans yok?
Cevapla