Aile & Toplum Senin için bir iyi dilekte bulunayım mı? ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Beleşe mutluluk dağıtıyoruz Güncellemeler1 yıl Vitrine koydular bizi arkadaşlar ama mutlu olmak için daha fazlasına ihtiyacımız var ₺€$£ Senin için bir iyi dilekte bulunayım mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. Hayır istemez gadası 0 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Bulun bakalım:) 1 2 Yorumla ASC007 1 yıl Range Rover Yorumla Biscolatagirl 1 yıl 🙏🏻🙏🏻 Yorumla
SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Buyur 1 2 Yorumla ASC007 1 yıl Huzur Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Allah razı olsun Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buyrun bulunabilirsiniz ✨ 0 2 Yorumla ASC007 1 yıl Hiç beklemediğin bir anda seni çok mutlu edecek bir güzel haber Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl İnşallah dediğiniz gibi bir haber alabilirim ✨ Yorumla
Suckslifes Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bulun Allah için ihtiyacım var 0 2 Yorumla ASC007 1 yıl Yeni bir şehir yeni bir hayat Yorumla Suckslifes 1 yıl Bilemedin yeni ülke Yorumla
ManisaDelisi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl kaç tane hakkımız varsa hepsini lütfen 0 3 Yorumla ASC007 1 yıl Manisa’da üzüm bağı :d Yorumla ManisaDelisi 1 yıl sar gelsin Yorumla ASC007 1 yıl Bol gelir getireninden Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl bulup dostum buna çok ihtiyacım olabilir 0 2 Yorumla ASC007 1 yıl Huzurlu bir evlilik Yorumla ahmetsevda 1 yıl inşallah rabbim nasip eder dua etmek lazım Yorumla
Bilinen1i Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Beleşe yerleş. Gönder gelsin 😊 0 7 Yorumla ASC007 1 yıl Yeni bir 1+1 ev Yorumla Bilinen1i 1 yıl Ahh ne kadar da bonkörsunuz teşekkür bende sandım villa falan dilersin 🙃 Yorumla ASC007 1 yıl Beleşe o kadar mutlu olursan daha önünü alamayız senin :d Yorumla Bilinen1i 1 yıl Hayalde önümü alamayaydin bari. 😄 Yorumla ASC007 1 yıl Tamam had aklından geçen o villa :d Yorumla Bilinen1i 1 yıl Aklımdan sen 1+1 ev dedikten snr geçti 😄Eh vicdana gelmen iyi. Tekrar dileği alayım 😜 Yorumla Bilinen1i 1 yıl Bana iki dilek hakkı ama villa +1😄 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur tabi buyrun 0 2 Yorumla ASC007 1 yıl Çok istediğin bir ülkeye gitme fırsatı Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Çok teşekkürler Yorumla
İstanbollu34 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. Bulunabilirsin kral 😃 0 1 Yorumla ASC007 1 yıl Para Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel ve benzersiz bir dilekte bulun:) 0 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bulun bakem ☺️ 0 4 Yorumla ASC007 1 yıl Acil para Yorumla Renalzey 1 yıl Para herkesin ihtiyacu Yorumla ASC007 1 yıl İşte sen bunu hemen hallet diye Yorumla Renalzey 1 yıl İnşallah ☺️ Yorumla
trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Olur 0 2 Yorumla ASC007 1 yıl Sevilmek Yorumla trollebacim 1 yıl Kimi Yorumla
MESSİİUU Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Heee 0 1 Yorumla ASC007 1 yıl Aşk lazım sana Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl bulun bakalim 0 2 Yorumla ASC007 1 yıl Uzun bi tatil Yorumla portakallıjöle 1 yıl amin amin icimi okudun mumkunse dünya turu Yorumla
aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl bulun 0 2 Yorumla ASC007 1 yıl Tombik bir tekir Yorumla aliceahrass 1 yıl teşekkür ederim 🥲 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bulun.. 😃 0 2 Yorumla ASC007 1 yıl Yakışıklı bir vampir :d Yorumla Bravehrart 1 yıl Waow Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olur tabi 0 1 Yorumla ASC007 1 yıl Ateş gibi partner Yorumla
Parlazehra Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 95% 1 yıl olur 0 2 Yorumla ASC007 1 yıl Yüksek maaşlı bir iş Yorumla Parlazehra 1 yıl ✨️777✨️ 🙏🏻 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olurr 0 1 Yorumla ASC007 1 yıl Sınırsız sigara Yorumla
selinikoocum Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 69% 1 yıl Bulun abim 0 16 Yorumla ASC007 1 yıl Muhafazakar bir eş Yorumla selinikoocum 1 yıl Tövbe der misin acil Yorumla ASC007 1 yıl Hatta cemaatçi olabilir bak Yorumla selinikoocum 1 yıl Allahim yazdiysa bozsun yarabbim Yorumla ASC007 1 yıl Sen de sağ ol ya, güzel kardeşim bi koca mı dileyeydik Yorumla selinikoocum 1 yıl Fena olmazdi abicim Yorumla ASC007 1 yıl Gav🐴 bir koca* Yorumla selinikoocum 1 yıl Normal bir koca dilesen yeterdi 😔 Yorumla ASC007 1 yıl Sen evlenme ya süt içmen gereken daha çok yılların var Yorumla selinikoocum 1 yıl Evlenincede icerim ben süt illa beklemeye gerek mi var Yorumla ASC007 1 yıl Evet bekliceksin Yorumla selinikoocum 1 yıl Niye bekliyim bosu bosuna kocayi buldum mu havada kaparim d: Yorumla ASC007 1 yıl Bu acele ne Yorumla selinikoocum 1 yıl Yeter da kuruduk kaldik Yorumla ASC007 1 yıl Seni alan yandı he Yorumla selinikoocum 1 yıl yasadi* Yorumla
Sarimsakli_pankek Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Bulunn 0 18 Yorumla ASC007 1 yıl Güvenilir bir sevgili Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Hadi bakalım sen öyle dedin şimdi kesın bitane hırsız olacakk (yaşandi🥲) didşdşdlfldprp Yorumla ASC007 1 yıl Güzelim sen fıkradan falan mı fırladın bu nasıl bi hayat kafayı yiyen hahahaga Yorumla ASC007 1 yıl Yicem* Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Dldldşsdşd yaa sorma sorma aliştik artık bunlara Yorumla ASC007 1 yıl Bir insanın travmaları bu kadar komik olmamalı :d Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Amann tramva deill hepsii dalga konusu oluyor bunlara takılsan varyaa kafayı yersinnn napim bu yasta onlar yüzünden depresyonsmı girim Yorumla ASC007 1 yıl 3 gün önce doğmuşsun zaten ne depresyonu kendine gel hahah Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Sendee iyicee yaslanmışsınn abii 30 az kalmışş jgkdhfjfdh Yorumla ASC007 1 yıl Biz 50’yi bile geçtik senin haberim yok :d Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Ömür bitmisss ne gördun dahaa Yorumla ASC007 1 yıl Anlatsam bi 10 yıl da sen yaşlanırsın yapma bunu kendine :d Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Off benim yaşadıklarımı benı ztn yaslandırdıı ruhenn senden buyugum yaniiii Yorumla ASC007 1 yıl Anlat dedene ( ruhen 50 ) Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Yokk dedecim sonra deesinn beni direkt gömünnn helvayı kim ugrascakk Yorumla ASC007 1 yıl Bu cümleyle tdk ilgilenecek çünkü ben hiçbir şey anlamadım hahah Yorumla Sarimsakli_pankek 1 yıl Uykum varr yaa gormuyom artık iyi geceler slsşddldl Yorumla ASC007 1 yıl İyi sonunda pes edip uyumaya karar verdin iyi geceler:d Yorumla
Omurgasız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı. Bulun bakalım 0 2 Yorumla ASC007 1 yıl Omurga Yorumla Omurgasız 1 yıl :( Yorumla
Cognizent Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 516 cevap paylaştı. Hadi bahalım 0 2 Yorumla ASC007 1 yıl istekli bi hatun diyesim geldi aga kb Yorumla Cognizent 1 yıl Jdkdmd Yorumla
justeleusis Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl bana bitane 600rr diler misin? 0 3 Yorumla ASC007 1 yıl Tabi kardeşim yakışır ama dikkatli sürmen şartıyla Yorumla justeleusis 1 yıl ben çok çabuk gaza geliyorum muhtemelen erken ölürüm ama yine de söz Yorumla ASC007 1 yıl Aman dikkat iki teker sıkıntılı Yorumla
Lolitam14 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Neden olmasın 0 2 Yorumla ASC007 1 yıl Cesaret : ) Yorumla Lolitam14 1 yıl Hm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır istemez gadası
Bulun bakalım:)
Range Rover
🙏🏻🙏🏻
Buyur
Huzur
Allah razı olsun
Buyrun bulunabilirsiniz ✨
Hiç beklemediğin bir anda seni çok mutlu edecek bir güzel haber
İnşallah dediğiniz gibi bir haber alabilirim ✨
Bulun Allah için ihtiyacım var
Yeni bir şehir yeni bir hayat
Bilemedin yeni ülke
kaç tane hakkımız varsa hepsini lütfen
Manisa’da üzüm bağı :d
sar gelsin
Bol gelir getireninden
bulup dostum buna çok ihtiyacım olabilir
Huzurlu bir evlilik
inşallah rabbim nasip eder dua etmek lazım
Beleşe yerleş. Gönder gelsin 😊
Yeni bir 1+1 ev
Ahh ne kadar da bonkörsunuz teşekkür bende sandım villa falan dilersin 🙃
Beleşe o kadar mutlu olursan daha önünü alamayız senin :d
Hayalde önümü alamayaydin bari. 😄
Tamam had aklından geçen o villa :d
Aklımdan sen 1+1 ev dedikten snr geçti 😄
Eh vicdana gelmen iyi. Tekrar dileği alayım 😜
Bana iki dilek hakkı ama villa +1😄
Olur tabi buyrun
Çok istediğin bir ülkeye gitme fırsatı
Çok teşekkürler
Bulunabilirsin kral 😃
Para
Bulun belki işe yarar
Güzel ve benzersiz bir dilekte bulun:)
Bulun bakem ☺️
Acil para
Para herkesin ihtiyacu
İşte sen bunu hemen hallet diye
İnşallah ☺️
Olur
Sevilmek
Kimi
Heee
Aşk lazım sana
bulun bakalim
Uzun bi tatil
amin amin icimi okudun mumkunse dünya turu
bulun
Tombik bir tekir
teşekkür ederim 🥲
Bulun.. 😃
Yakışıklı bir vampir :d
Waow
Olur tabi
Ateş gibi partner
Olur
Şans
olur
Yüksek maaşlı bir iş
✨️777✨️ 🙏🏻
Olurr
Sınırsız sigara
Bulun abim
Muhafazakar bir eş
Tövbe der misin acil
Hatta cemaatçi olabilir bak
Allahim yazdiysa bozsun yarabbim
Sen de sağ ol ya, güzel kardeşim bi koca mı dileyeydik
Fena olmazdi abicim
Gav🐴 bir koca*
Normal bir koca dilesen yeterdi 😔
Sen evlenme ya süt içmen gereken daha çok yılların var
Evlenincede icerim ben süt illa beklemeye gerek mi var
Evet bekliceksin
Niye bekliyim bosu bosuna kocayi buldum mu havada kaparim d:
Bu acele ne
Yeter da kuruduk kaldik
Seni alan yandı he
yasadi*
Bulunn
Güvenilir bir sevgili
Hadi bakalım sen öyle dedin şimdi kesın bitane hırsız olacakk (yaşandi🥲) didşdşdlfldprp
Güzelim sen fıkradan falan mı fırladın bu nasıl bi hayat kafayı yiyen hahahaga
Yicem*
Dldldşsdşd yaa sorma sorma aliştik artık bunlara
Bir insanın travmaları bu kadar komik olmamalı :d
Amann tramva deill hepsii dalga konusu oluyor bunlara takılsan varyaa kafayı yersinnn napim bu yasta onlar yüzünden depresyonsmı girim
3 gün önce doğmuşsun zaten ne depresyonu kendine gel hahah
Sendee iyicee yaslanmışsınn abii 30 az kalmışş jgkdhfjfdh
Biz 50’yi bile geçtik senin haberim yok :d
Ömür bitmisss ne gördun dahaa
Anlatsam bi 10 yıl da sen yaşlanırsın yapma bunu kendine :d
Off benim yaşadıklarımı benı ztn yaslandırdıı ruhenn senden buyugum yaniiii
Anlat dedene ( ruhen 50 )
Yokk dedecim sonra deesinn beni direkt gömünnn helvayı kim ugrascakk
Bu cümleyle tdk ilgilenecek çünkü ben hiçbir şey anlamadım hahah
Uykum varr yaa gormuyom artık iyi geceler slsşddldl
İyi sonunda pes edip uyumaya karar verdin iyi geceler:d
Bulun bakalım