Evlenince karı koca 2 arkadaş gibimi oluyor surekli takılan kankalar gibi sıradanlasiyormu hayat monotonlasiyormu evlilik hakkında bilmediğim çok şeyler var evliliği anlatabilecekler var mı her yönünden?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İlk 3-5 sene çekilebilir ama sonrası zulüm
Gerçektenmi sonrası iki yakın arkadaş gibimi olunuyor zulüm dediğiniz nokta tam olarak nedir bende evliliği yeni yeni düşünüyorum sizin önerileriniz nedir bekar birisine cinsellikte ölüyormu bu arada
İki yakın arkadaş olunsa zulüm olmaz 😄 sorunlar başgösteriyot ve sıkılıyorlar taraflar birbirinden. Bazı çiftlerde cinsellik de ölüyor. Genelde bu kadın tarafından sağlanıyor zira sorunlardan sıyrılamayan kadın, bunu yatak odasına taşıyor ve kocasını cinsel yönden ya arzulamıyor ya da ceza verme yoluna gidiyor. Bu erkeklerde az yaşanıyor. Çünkü erkek problemleri orada bırakıyor veya yaşasa da cinsel hayatını etkilemiyor.
Çocukların olmasıyla beraber de gerek cinsel yaşama vurulan darbe ve gerekse çocukların yol açtığı sorunlardan dolayı, kişiler zamanla birbirinden uzaklaşarak evliliği yaşanılması güç duruma getiriyorlar.
Erkeklerinde cinsel yönden problemleri Cok oluyor yatakta bir türlü istenilen beklenen performansı gösteremiyor ya da tamamen ilgisiz kalıyor aklı ya iste ya parada ya da farklı birseylerde oluyor buda tamamen eşinin degerini bilememek ya da onu elde görüp dışarıya yönelmek gibi kadınların cinsel acliklari daha çok oluyor özellikle evliliklerde yaniliyormuyum sence
Kadının eş olmaktan öte anne kimliği ve anaçlığı ağır bastığı ve evin ve çocukların yükünü çoğunlukla anneler göğüslediği için hayatın anneye yüklediği bu ruh ve bu misyon, evliliklerde aldatan tarafın daha çok erkeklerde görülmesine yol açıyor.
Kadın bir şekilde kendindeki bu eksikliği farklı yollarla giderme eğiliminde olabiliyor. Detaylı bir konu…
Erkeğin de performansını etkileyen nedenlere bakmak lazım. Fizyolojik mi, psikolojik mi, kadından kaynaklı bir durum mu… bunu bilmek lazım.
Her evlilikteki karakterler farklı, durumlar ve olaylar farklı, dinamikler farklı ama tüm bunların tezahürü olarak birbirinden uzaklaşan tarafların olduğu bir gerçeklik var
Peki bunun önüne geçebilmek için yapılması gereken şey ne sence bu arada çok bilgilisin evlimisin acaba
Bunun önüne geçilemez. İnsan tek eşliliğe aykırı bir varlık. Bir toplumda hüküm sürmek, iki bambaşka insanın bir çatı altında toplanıp bir de üstüne kök salması, yaşamın cilveleri ve getirdiği ağır yük… tüm bunlar evliliği sürdürülebilir olmaktan çıkarıyor. Elbette ki istisnai durumlar var ama çok ender…
29 senelik evliyim 😅😅
😅 gayet iyi anladım özelden konusabilirmiyiz peki gerçekten evlilik hakkında öğreneceğim çok şeyler var dm atabilirmisiniz rica etsem
Yarın görüşelim olur mu 🤗
Siz nasıl isterseniz ne zaman müsaitseniz mesaj atabilirsiniz 😄
Günaydın yarın goruselim demiştiniz müsaitseniz bir mesaj atabilirmisiniz 😄
Attım 😀
Bakim
Yo isini bilirsen olmaz heyecan lazım
Bende öyle düşünüyorum heyecan hazz sürekli üstüne katarak devam etmeliki evlilik devam etsin ve sürekli heyecan artsın evlimisiniz bu arada tavsiyeleriniz neler olur bekar birisine
Evli deglm kardeşim 😂sadece evlensem monotonluktan çıkarım heyecan yaratırım sevgimi ön planda tutarim
Bende öyle yapardım özelliklede yeni hediyeler haz tutku ve yeni heyecanlar arardım sürekli off şu an evlenmek istedim sen evlenmek istiyormusun peki
Doğru insansa eğer bence monotonlaşmaz.
Bende öyle düşünüyorum özellikle tutkulu yüksek bir kisiyse her gün dahada güzelleşir o evlilik yeni heyecanlar yeni tutkular felan harika olur evlimisiniz peki tavsiyeniz olur mu bekarlara
Degılım. Aynı zevklere ve espiri anlayışına sahip olduğun bırıyle ömür su gıbı geçer
Katılıyorummm tamamen buradaki işte evlenmeden önce kendini farklı birisi gibi gösteren ve evlendikten sonra farklı kişi olanlardan kaynaklanıyor sorun ben zevklerini biliyorum yatakta her zaman kadının arzulu olması gerektiğini düşünüyorum