kaldığımız şehir kücük, genc kalmadı resmen. herkes herkesi tanıyor. sosyal medyada tanışsan, direkt sapıklaşıyorlar. normalde de biriyle konuşmaya başlasan yine aynı. nası koca bulcam ben? nerde bu sapık olmayan, karakterli erkekler? NERDEEEEE? NİYE NİYETİ CİDDİ OLAN BİRİ YOK?
Güncellemeler
1 yıl
üf aman cok konuştunuz, gel git akıllıyım ben. demin evlenmek istiyodum şimdi istemiyorum. hayatı cok ciddiye alıyonuz almayın.
Baska sehire gidebilirsin gez cafelere, konser, muzik bar falan oradakiler disiplinli oluyor genelde mesafeli sen biraz ilgini belli etmen gerekiyor
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
edemem. bir de erkeğe ben mi ilgi vericem üf amann. flörtleşmeyi bilmiyorum ben sorun orada. ki onların beklentileri bende yok. yapım gereği sevmiyorum vıcık vıcık olmayı. evlilikten öncede ilişkiye karşıyım. günümüz erkekleride deneme sürüşünü cok seviyor. AMA BEN ARABA DEĞİLİM.
Haklisin ilk adim atmak zor olabilir ama baksan bile anlayabilir arada bir bakabilirsin. Civik olmana gerek yok agir basli bir sekilde bakisma olabilir belki. Senin gibi dusunen kisileri belki arkadaslarin tanidiklari akrabalarin tanidiklari olabilir. Muslumansan camiye gidebilirsin ayni dusunceli insanlar olabilir orada 🌸
bir an benim işim, ağac ve yıldızlar diceksin sandım cok korktum. yumurta kırdım. kahvaltılık flan cıkardım. annemde türkiyeden cay getirmiş, sokakta yürürken biri kafasına atmış " anısı var demle icek " dedi.
Jajajajaja denizden Baban çıksa anan eve getirip kızartır. Eee bura Türkiye her yerden bir şey düşer. Size de çay nasip olmuş. Almanya ya göç etmiş için anısı var. Ağaç yıldızları da severim. Orman yürüyüşü misss gibi çam kokusu arasında. Neden korktun? Birde yaşın kaç oldu halen yumurta da mı kaldın. Evlensek yemekleri ben mi yapıcam. Ev erkeği mi olucam. 🤣
beyefendi yumurtayı kücümsemeyiniz lütfen. tereyağlı yapıyorum. normalde tereyağ hemen yanıyo diye normal yağ kullanıyordum ama artık yakmadan yumurtaları bile kırabiliyorum. bu bile adam olana cok. türkiyede önünüze düşmeyen tek şey adalet, onunda nesli tükenmiş zaaar
Ben de tereyağ lı yapıyorum yakmadan. Küçümsemiyorum. Senin için büyük bir olay. Hergün yumurta yiye yiye gına gelir. Kurulu düzenim var diyorsun. Anana çekmemişsin. Oda laf ediyor olmalı. Hemen üste çıkma. Kabul et. 🤣
Hükümetle benim ne Alaka var. Imza yetki ben de mi? Siyaseti siyasetçilere bırak. Çok takma böyle şeyleri sen de. Git yaşamak istediğin hayalleri yaşa. Kendi yoluna bak. O işlere girersen mutlu olamazsın.
valla cekmemişim. annem icli köfteler, sarmalar, dolmalar, künefeler yapar. bende onlardan nasipleniyorum. annemde olmasa artık yumurta yemekten tavuğa dönüşürüm sanırım..
Ekomomist olmuşsun sen. Eril enerjin tavan. Ev masraflarını vermezse akşamları da döv. Öyle olmaz. Hiç ilgi çekici değilsin. Neden evlenemiyorsun belli oldu. Ne yapayım seni ben. Kurbanlık daña ya ortak girerim anca
ay valla nokta atışı yaptın. bir oğlak burcu olaraktan, özelliklerimi tamamiyle eksiksiz taşıyorum. ayrıca ben seni napayım ayol. şurda 2 muhabbet ettik ne ara beşik kertmesi oldukta vazgectin. ayrıca sorun bende dğl tm mı erkeklerde.
Sende bence.. Erkek olarak ben çeşit çeşit yemek yapıyorum. Baklava bile açıyorum. Ben de kariyer yaptım ama hiç böyle bakmadım kızlara. Alıcı gözle baktım sana tabii. Olmaz ama. Hem suçu da erkeklere atıyorsun. Suç ne?
eğer yanlış anlaşılmışım ise düzelteyim. hayatımı paylaşacağım insana maddi göz ile bakmam asla. kendi paramı kazanıp, kendi ayaklarımın üstünde duran biriyim. yemek konusunda kendimi ilerletmem gerekse bile bunu evleneceğim kişi ile birlikte yaparım. tam olarak neye sinirlendin anlamadım ama acıklama yapma nedenimde, insanları cıkarları uğruna kullanan kimselerden nefret etmem. mizaha vurdum ve gerildin. konu bu ciğerim
Aaa öyle mi anlaşıldım Sakin birisiyim aslında. Kendi paran için çok çalışmışsın yeme beni. O düzeni bozup araya birde yemek yapmayı öğrenmek için zaman ayıracaksın. Şimdiye kadar ayırmamışsın bundan sonra mı ayıracaksın 🤣ajajjaj
Abla Almanya hangi meslekleri arıyor söylesene biraz
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
almanca seviyene göre değişiyor. mesela buraya bir sürü polonyalı göc etti, hepsi değil ama coğu postacı olarak calışıyor. eğer ingilizcen şakır şakır ise doktor bile olabilirsin. ama zaten devletin cok yardımı var
yok abi mal olsam senin gibi cafeye dernek diyen bir morukla evlenir, hayatsız bir ev kadınına dönüşürdüm. şükür ki senin gibileri eledim ama teşekkür ederim hakkını ödeyemem şimdi. sayende niye zamanında niye evlenmek istemediğimi hatırladım.
Yasin genç ola bilir ama , Almanya'da deenek adı altında cafe tür yerler var, canım olduğunu anladım, yılar önce senin gibi bir mal vardı iyi ki onunla evlenmek isim, ah ulan be seninle evlenen ya da çıkan kişiye yazık, gerçi canım seni kullanıp bırakırlar
sedef hanım, sedef hanımmm kapı gibi hollanda/almanya vatandaşlığım var. türk vatandaşlığım yok. türkiyeden biriyle sanal ilişki mi kurayım? wifi kutusunu mu öpeyim? napayım? ne bekliyon?
kolay mı beğencem bi de. ayrıca tanımadığım biri ben varım burada diyince üstüne mi atlamam gerekiyordu? mağdurumda demedim hic bi yerde. BENİM İSYANIM SİZ ERKEKLERİN ARASINDA ADAM KALMAMIŞ OLMASI. HEPİNİZ ADAM GÖRÜNÜMLÜ MADAMSINIZ
calışmak demişken, gardaş sen emperyalist dünya düzenini nasıl kırıp atabileceğimi ve tüm dünyayı nasıl gezebileceğim hakkında bi bilgi versene. boş ver evliliği
ABD'ye gidecem ama sende gel istiyorsan 90 bin TL masrafı var fazla bir şey değil tarla satilinca elime para geçecek 20 binini öderim 70i sen karşılarsin
2 sene önce bende öyle düşünüyordum. gecen yıllarda, arkadaş cevremde ve ailemde bekar kalmadı. bi ben kaldım hepside beni manipüle etti sanırım evlilik konusunda. AMA KOCA YOK YANİ OLSA OKEY AMA YOK. SORUN BENDE DEĞİL.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bilmiyom ki alman usulü alman arkadaşlar yardımcı olun ablamıza
gelmişken boş gitme o zaman bi dudak kalemi öner lütfen
tercihen nude tonları olsun
Önerem kuzum flormar 202 ve 238 güzel bakabilirsin
bakcam güzellik eyvallah
Rica ederim bebek
Baska sehire gidebilirsin gez cafelere, konser, muzik bar falan oradakiler disiplinli oluyor genelde mesafeli sen biraz ilgini belli etmen gerekiyor
edemem. bir de erkeğe ben mi ilgi vericem üf amann. flörtleşmeyi bilmiyorum ben sorun orada. ki onların beklentileri bende yok. yapım gereği sevmiyorum vıcık vıcık olmayı. evlilikten öncede ilişkiye karşıyım. günümüz erkekleride deneme sürüşünü cok seviyor. AMA BEN ARABA DEĞİLİM.
Haklisin ilk adim atmak zor olabilir ama baksan bile anlayabilir arada bir bakabilirsin. Civik olmana gerek yok agir basli bir sekilde bakisma olabilir belki. Senin gibi dusunen kisileri belki arkadaslarin tanidiklari akrabalarin tanidiklari olabilir. Muslumansan camiye gidebilirsin ayni dusunceli insanlar olabilir orada 🌸
müslümansan camiye gidebilirsin derken, alttan altta subliminal olarak yobazsın demeye getirdin sandım. benim overthinklikcilik
Yok o anlamda demedim bende senin gibi dusunuyorum. Genelde diyorlar Camiye Kiliseye gidebilirsiniz istediginiz gibi biri bulmalari icin
of aman bir anlık evlenesim tuttu şu an söndü bak isteğim. üşendim cabalamaya. onun yerine yarın tırnaklarımı yaptırmaya gidicem
Olur arada bir oyle hayirlisi olsun karsina istedigin gibi biri cikar bir gun umarim
Koca denen insanın nesli tükenmek üzere ama şu şifreyi çözersen bir ihtimal bulursun: arayan bulamaz, aranan bulur.
yani aramicam ama aranacak insan olacağım, öyle mi?
yani İthal damat getir sende bir yerlerden.)
oradan bulamıyorsan
oğraşamam
bulamıyorsun oradan da:)
ithal damadın buraya gelince gözü acılır. k@til olmayalım şimdi durduk yere.
açılmaz
sever sadık olursa sorun yok
bir düşün derim
Almanya da yaşamayacaksan olabilir. Türkiye de yaşamayı seviyorum ben.
kurulu düzenim olmasa bende giderdim türkiyeye. ama kurulu düzenimi bozamam şimdi bi dur
Olmaz o zaman. Almanya çok sıkıcı ya. Sezonluk 6 ay yaşanır ama 12 ay zor.
siz ampülü patlatın ben söz gelcem.
şu an ocakta yemeğim var
O iş olmaz. Bana kalırsa hiç yanmazdı. Ama bana kalmıyor işte. Benim işim ay, güneş, deniz, gökyüzü. Ne pişiriyorsun?
bir an benim işim, ağac ve yıldızlar diceksin sandım cok korktum. yumurta kırdım. kahvaltılık flan cıkardım. annemde türkiyeden cay getirmiş, sokakta yürürken biri kafasına atmış " anısı var demle icek " dedi.
Jajajajaja denizden Baban çıksa anan eve getirip kızartır. Eee bura Türkiye her yerden bir şey düşer. Size de çay nasip olmuş. Almanya ya göç etmiş için anısı var. Ağaç yıldızları da severim. Orman yürüyüşü misss gibi çam kokusu arasında. Neden korktun? Birde yaşın kaç oldu halen yumurta da mı kaldın. Evlensek yemekleri ben mi yapıcam. Ev erkeği mi olucam. 🤣
beyefendi yumurtayı kücümsemeyiniz lütfen. tereyağlı yapıyorum. normalde tereyağ hemen yanıyo diye normal yağ kullanıyordum ama artık yakmadan yumurtaları bile kırabiliyorum. bu bile adam olana cok. türkiyede önünüze düşmeyen tek şey adalet, onunda nesli tükenmiş zaaar
Ben de tereyağ lı yapıyorum yakmadan. Küçümsemiyorum. Senin için büyük bir olay. Hergün yumurta yiye yiye gına gelir. Kurulu düzenim var diyorsun. Anana çekmemişsin. Oda laf ediyor olmalı. Hemen üste çıkma. Kabul et. 🤣
Hükümetle benim ne Alaka var. Imza yetki ben de mi? Siyaseti siyasetçilere bırak. Çok takma böyle şeyleri sen de. Git yaşamak istediğin hayalleri yaşa. Kendi yoluna bak. O işlere girersen mutlu olamazsın.
valla cekmemişim. annem icli köfteler, sarmalar, dolmalar, künefeler yapar. bende onlardan nasipleniyorum. annemde olmasa artık yumurta yemekten tavuğa dönüşürüm sanırım..
Gıt gıt gıdak de bakalım jajajaja senin evlilik ten beklentinn ne? Yemek yapmıcan. Çocuk ta bakman, onuda anana yıkarsın.
tek başıma eve cıksam cok masraflı olur. ki zaten onada ailem izin vermez. en iyisi evlenmek. masrafları üstüne yıkar, kazandığımıda kendime harcarım.
Ekomomist olmuşsun sen. Eril enerjin tavan. Ev masraflarını vermezse akşamları da döv. Öyle olmaz. Hiç ilgi çekici değilsin. Neden evlenemiyorsun belli oldu. Ne yapayım seni ben. Kurbanlık daña ya ortak girerim anca
ay valla nokta atışı yaptın. bir oğlak burcu olaraktan, özelliklerimi tamamiyle eksiksiz taşıyorum. ayrıca ben seni napayım ayol. şurda 2 muhabbet ettik ne ara beşik kertmesi oldukta vazgectin. ayrıca sorun bende dğl tm mı erkeklerde.
Sende bence.. Erkek olarak ben çeşit çeşit yemek yapıyorum. Baklava bile açıyorum. Ben de kariyer yaptım ama hiç böyle bakmadım kızlara. Alıcı gözle baktım sana tabii. Olmaz ama. Hem suçu da erkeklere atıyorsun. Suç ne?
eğer yanlış anlaşılmışım ise düzelteyim. hayatımı paylaşacağım insana maddi göz ile bakmam asla. kendi paramı kazanıp, kendi ayaklarımın üstünde duran biriyim. yemek konusunda kendimi ilerletmem gerekse bile bunu evleneceğim kişi ile birlikte yaparım. tam olarak neye sinirlendin anlamadım ama acıklama yapma nedenimde, insanları cıkarları uğruna kullanan kimselerden nefret etmem. mizaha vurdum ve gerildin. konu bu ciğerim
Aaa öyle mi anlaşıldım Sakin birisiyim aslında. Kendi paran için çok çalışmışsın yeme beni. O düzeni bozup araya birde yemek yapmayı öğrenmek için zaman ayıracaksın. Şimdiye kadar ayırmamışsın bundan sonra mı ayıracaksın 🤣ajajjaj
Cilveli de değilsindir sen. Bu kadar iş, para mevzusu yaptın bana. Eril enerjin yüksek. Erkekler gardaş olarak görüyor olmalı. Sonra bizde suç.
cilve ne yenio mu
Tam daña sın. 🤣 Jajajaja sana matador lazım. Ispanya tarafları na bak. Belki bulursun
kırıcı oluyosun, interneti kapatayımda yok ol.
ciddi olanlar kıymet görmedi onlarda boş verdi artık kral.
yaşanmışlık sezdim reis..
Abla Almanya hangi meslekleri arıyor söylesene biraz
almanca seviyene göre değişiyor. mesela buraya bir sürü polonyalı göc etti, hepsi değil ama coğu postacı olarak calışıyor. eğer ingilizcen şakır şakır ise doktor bile olabilirsin. ama zaten devletin cok yardımı var
Kızım şu an beni salsinlar kocayı anında bulurum cilveye bakar djdjd
nasıl cilve yapcan random hanım cok merak ettim şimdi bak (!)
Bende Almanyada yaşıyorum ve sosyal medya kullanıyorum, yinede tanıştığım oluyor.
Gez biraz çık kızlarla azda bak beğendiğim kişiye… ya da git sen ansprechen yap 😁
ben flört edemiyorum sorun orada. cok cabuk samimiyet kuruyorlar ya da direkt yatağa atma peşindeler. benlik değil.
Ciddi olduğunu baştan belirtirsen sapıklar uzak duruyor aslında.
Biraz rahat olmalısın ve aşırı odaklanma birini bulacam diye
belli ediyorum zaten ya da edemiyorum weiß net 😂 odaklanmak değilde, hepsi aynı cıktığı icin isyan..
Zamanı gelirse doğru kişi çıkacak karşına eminim🫶
Nikâhınızı kıymaya talibim 😹 @Almanprens.
niye sen köy muhtarı mısın
Hayalet nikâh memuriyesiyim 😹.
nikah memurluğunda iş yok bacım gel dön hatandan. boşanma avukatı ol. evlilik piyasası cökmek üzere valla ac kalırsın.
Uzaya kaçmaya karar verdim şu an. Uzaylı olacağım. Elon Musk uydu yolla 😹.
ay kız elon cip takar sana sacmalamaaaa, sonra kadınların tüm sırları ifşa olur mazAllah.
Ay haklısın 😹. Nerelere gidem ben 😿.
hataya gidip künefe yiyelim boş ver erkekleri
Künefe 😻. Erkekler gibi kafa yormuyor en azından.
of canım cekti 😔😮💨
Hayaller de yiyelim 😻
Her Almanya sorusuna etiketle beni devamke 😂
@almanprens abe sana gelin bulacağım bol sipalili, o money money 😹.
O ne demek abla
Benden senden küçüğüm, 27. Sana zengin gelin bulacağım 😹
Değilsin dbjdbdb ablamsin djdjdjd
Amca sen 30 yaş üstüsün 😹.
Değilim yaş yanlış
Kaçsın?
yavaş fingirdeyin cok bildiriyim geliyor (!)
Arkadaşız 😑.
Engelle bizi lütfen
nein !
@almanprens abartma 😹.
Ooooo Almanca 😃
wohne ja auch in deu, wieso so geschockt
Habe ich nicht erwartet
wieso nicht
Ich hab die Frage nicht ganz gelesen… Ich dachte du willst nach Deutschland
wenn ich irgendwo hingehen möchte dann gehe ich auch. brauche dafür kein mann. mich hat es nur getriggert das man keine echte liebe mehr finden kann.
Es zu finden ist nicht das Ding
Die Frage ist ob du es verdienst
ich verdiene es. ;))
Haha Selbstvertrauen ist auf jeden Fall da
Merhaba yaşınız kaç aceba?
abi 25 yaşındayım.
orada Almanya'da yaşayan Türkler diye siteler var bence ordan bak ya da dernekler var oralara gidip bizim Türkler ile tanisa bilirsin
dernekte napcm abi tavla mı atcam
Yav yeğen dernek derken cafe tarzı, bu bizim türk kizlar ne kadar mal abi ya, sen bu akılla bir bok bulanan 🤣
yok abi mal olsam senin gibi cafeye dernek diyen bir morukla evlenir, hayatsız bir ev kadınına dönüşürdüm. şükür ki senin gibileri eledim ama teşekkür ederim hakkını ödeyemem şimdi. sayende niye zamanında niye evlenmek istemediğimi hatırladım.
Yasin genç ola bilir ama , Almanya'da deenek adı altında cafe tür yerler var, canım olduğunu anladım, yılar önce senin gibi bir mal vardı iyi ki onunla evlenmek isim, ah ulan be seninle evlenen ya da çıkan kişiye yazık, gerçi canım seni kullanıp bırakırlar
Sal-ak olacaktı, canım değil, bu site yazıyı çeviriyor
sen önce yazmayı öğren sosyetik keltoş
Ah ulan be mallık bile mallari özler olmuş
Bak beyin özürlü olduğun çirkef oluşundan belli, yobaz kada dana
LQKEKW1NDEJWNWDNEKWK1K1K1
Tam bir mal yav he he
Sen gurbetcimi avlicaksin simdi
sedef hanım, sedef hanımmm kapı gibi hollanda/almanya vatandaşlığım var. türk vatandaşlığım yok. türkiyeden biriyle sanal ilişki mi kurayım? wifi kutusunu mu öpeyim? napayım? ne bekliyon?
haklisin bende fransada yasiyorum ama evlenecek birini bulamiorm
Ben varim ama almanyaya gelemem
ben seni ne yapim be üff
Demekki zor begenen birisin bide magduru oynuyorsun burada 😁
kolay mı beğencem bi de. ayrıca tanımadığım biri ben varım burada diyince üstüne mi atlamam gerekiyordu? mağdurumda demedim hic bi yerde. BENİM İSYANIM SİZ ERKEKLERİN ARASINDA ADAM KALMAMIŞ OLMASI. HEPİNİZ ADAM GÖRÜNÜMLÜ MADAMSINIZ
Pek secenegin varmis gibi durmuyor. Istersen yari yariya bi adim sen gel bi adim ben alman usulü yapalim 😁😁😁
Başka şehirden bul geve klüplere takıl
gizli üye bey, gece klubünden cıkacak elemanı evlliğe nası ikna etcez?
O seni evliliğe çagırır merak etme
Allah gece klubünden cıkacak elemanı benden uzak kendisine yakın tutsun. ben bi de onu adam etmekle mi uğraşcam? anasına postalarım.
İş yerinde falan bulmaya çalış çabalamalısın yalnızlık zor
ya biz rahibe kilisesi gibi sadece kadınlardan oluşan bir iş yeriyiz.
Hadi ya çok kötü olmuş nasıl denk gelmiş öyle
Kadın kız görmekten bıktın desene o zaman
Ben koca istiyeeem , gel beni aaaaaagggll
evlenecem, virmezlerse gacacam
🤣🤣🤣
niye almanya?
almanyada yaşıyom
çok özür dilerim ön yargılı davrandım.
bidaha olmasın
ulan 😄😄😄
Turkiyede bulursun
uzak mesafe ilişkisi yaşayamam..
Orada Türk çok aslında ama araştırmak gerekir calisiyormusunuz
calışmak demişken, gardaş sen emperyalist dünya düzenini nasıl kırıp atabileceğimi ve tüm dünyayı nasıl gezebileceğim hakkında bi bilgi versene. boş ver evliliği
Kuzenim orada yaşıyor size tafsiye edeyim
kuzeninin neyini taFsiye ediyon
Evlilik koca demedin mi onu diyorum tanışın
nerelisiniz siz aslen
Diyarbakır
kuz yazıo zaten ordan anladım.
Nasılsda anlamış sın 😄
hepinizin mantığı aynı işlio, arkadaşlarımda aynı espiriyi yapıor. ordan biliom
Yani kötü bir niyet yok açıkçası
Ben varım olmaz mı
krdşm sen daha ananın karnından yeni fırtlamış iken ben anaokuluna başlamıştım. tuvalet eğitimimde tamdı.
Hadi ordan sahtekar
tezgah lan bu
Etimide yiyom sutumude iciyom on kilo verdin abi ha on kilosu yoksa 8 kilosu garanti abi tezgah!
var mı gurbetci tanıdığın. ( 1.80, esmer flan )
Varda kızarlar bana
neden kzrlr sna
Çünkü ben stres atma kaynaklarıyim
ah be yavrucak
ABD'ye gidecem ama sende gel istiyorsan 90 bin TL masrafı var fazla bir şey değil tarla satilinca elime para geçecek 20 binini öderim 70i sen karşılarsin
70 mi? oha ne kadar uygunmuş. asla hayır diyemeyeceğim bir fırsat. lan ben avrupa vatandaşıyım, trumpa bi alo cakarım gelir alır beni (!)
Türkiye’ye gel bulursun 😂
napcam ben türkiyedekini aloo
Yaşlı felan birini bul
gaddar kardeş, 25 yaşındayım ben. yaşlı birini napayım?
Kuzen. Evlenip ne yapacan kendine hayatını yaşa gitsin
2 sene önce bende öyle düşünüyordum. gecen yıllarda, arkadaş cevremde ve ailemde bekar kalmadı. bi ben kaldım hepside beni manipüle etti sanırım evlilik konusunda. AMA KOCA YOK YANİ OLSA OKEY AMA YOK. SORUN BENDE DEĞİL.
Konuştuğun oldumu evlilik düşündüğün oldumu hiç
oldu. evlenince kapanacaksın, ev işleri sende vs bişiler zırvaladı bende yol verdim. bilmem ben öyle şeyleri.
Sen özgür alışmış boş ver valla ye iç keyfine kim evleniyor evlesin 😂
Tr den bulalım
trdekini napcam ben ayol.
Burdan götür
ay yok bir de dil öğret, oturum izni al, vize ile uğraş flan cok iş
orada da sapik çok canım 🤪
canım flan ayıp oluyo reis. ilerde enişteniz olursa bunları gösterip dalga gecicem. şimdiden sadığım ona ben.
Eyvallah reis
Evlenrim ama Türkiye de yasıyorum