Ayrıca kadınlarınız da kendilerini çok güzel sanıyorlar halbuki değiller. Ayrıca Türk erkeklerine de söylüyorum abazan gibi kızların peşinden koşmayın. Ben yarı rus yarı türküm bu arada.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Rus züppe laf atmayı kesin artık kadınlarımıza kendini Türk gibi görmüyorsun ki "kadınlarınız" ifadesini kullanıyorsun. Ülkeden defol git beğenmiyorsan.
Zaten şu an rusyadayım Türkiye'ye tatil için geliyorum
Mümkünse onada gelme bu arada annen mi Türk baban mı?
Annem Rus babam türk
Hahahaha @ptal Türk erkeği yine şaşırtmıyor milliyetçilik yaparlar gider Rusla evlenirle çocuklarıda kendini Rus görüyor aman abi uzak durun ülkemizden
Neden aptal oluyor ki babam nerden tanıyorsun gördün mü daha önce de hakkında konuşuyorsun her neyse bütün Türk kızları senin gibi böyle gerginse elbette uzak durmuş babam
Sende iki gün tatile gelmeye gördüğün bir grup kadından çıkarım yapıp Türk kızlarına laf atamazsın 10/10 taş gibi Türk kızları var senin Türk zannettikleri nin çoğu Suriyeli Afgan felan İzmire gitte gözün kız görsün
Zaten Ege Akdeniz bu bölgelere tatile geliyorum
İzmir'e gittin mi?
Evet geldim
Dm kutun kapalı orayı açsana ordan konuşalım burayı fazla meşgul etmeyelim istersen
Beğenemedin mi hahha
Yani normal kızlar hepsi neden gözünüzde bu kadar büyütüyorsunuz ki
Ortalama bir güzellikleri var yani
Tamam açtım kutumu
DM gel
Yazdım
fakirlikten
Cidden enflasyon çok fazla ülkenizde biz savaşta olduğumuz halde yüzde 6
Psikolojileri iyi değil
Peki kadınlarınız niye mutsuz ve tabi tedirgin bir haldeler. Tatile geldiğimde türkiyeye yanlarına gidip iki kelime söyleyemiyorum. Hemen uzaklaşıyorlar ya da ters tepki veriyorlar.
Müge anlı aç 3 bölüm izle hak verirsin
O kim ki neyse YouTube bakarım dicem de o da engellendi burada 😂
Vpn mod on
Bazen ordan giriyorum 😁
Müge Anlı'ya da gerek yok ki haber aç bakalım neler geliyor başına kadınların izle görürsün sen olsan yakşaşıyor musun
@GündüzSiyahı bizim burada türk kanalları yokki TV lerde YouTubeda izlicem ama VPN ile tabi mecburen 😂
doğru hergün cinnet geçirip kadın katleden erkek haberi çıkıyor..
tamam ama mutlaka izle yinede
tr yi bitirme planları
Çöplük bir Ortadoğu ülkesi çünkü
Aslında ülkeniz cidden çok güzel doğası olsun yer altı kaynakları bakımından olsun ancak kıymetini bilmiyorsunuz çok güzel ormanlarınız var ege tarfında özellikle sürekli yangın çıkıyormuş galiba hatta yangın söndürme uçaklarını bizden kiraladığı için ülkeniz ordan biliyorum
Ayrıca yasalarınız galiba suç işlemeye pek müsait gibi sanki ormanlarınızı bilerek yakıyorlarmış burada Rusya'da öyle bişey olsa ya o yakan adamı el altından götürürler en iyi ihtimalle de hapiste çürür
siyaset
Cidden çok kötü bir siyaset izliyor yöneticileriniz. Tamam Rusya'da da vlodamir Putin gibi biri var ancak yine de güzel bir şekilde yönetmeye çalışıyor ülkemizi.
Abazalar