Güncellemeler
1 yıl
Her gören ağladı, kalbini bağladı dalgalı saçlarına
Söyledim aşkımızı Ankara rüzgarına...
Söyledim aşkımızı Ankara rüzgarına...
Canım memleketim iyi ki var aşk memleket simidine kurban olurum. Deniz yok diyenlere ata kule aman eymir bize yetiyor demek istiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gel kız sarılalım ilk defa ankarayı öven bi kız gördüm kflsşdlld
Sarılalımmmm
Ankara güzellemesi niye yapılıyor sosyal medya da görmedim ldldl
Twitterda Ankara hakim ya Twitterın başkenti Ankara
Semt neresi senin ldlsş
Yenimahalle
Gerçek bir ankaralı hiçbir zaman ankarayı övmez lanet olsun der ama içten içede kopamaz doğru söyle çabuk çorumlumusun yozgatlımısın
Gerçek bir Ankaralıyım.
Sana ankaralı testi yapabilirmiyim
Simitteki susam miktarını mı soracaksın?
Tamam soracağım soruyu bildin testi geçtin
Ne ne ne ne nasıl yani
Hahah gerçek bir ankaralı ile evlenmek istersen bul beni
Evet ben de Ankara 'yı seviyorum Mamak'ta yaşıyorum sen neredesin
Ankara'da deniz yok, İster atakule olsun ister eymir olsun, deniz bambaşka bir şey
Ben doğma büyüme Ankara 'da yaşıyorum ama bu şehre yabancı kaldım çok mutsuzum
Keçiörenden selamlar efendim🫠
Selammmm kız kardeşimm 😭✨💃
🤭🤭
Yemin ederim bu ben jajsjjssj
🔥🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💐💐💐💐
Angaraya bende aşıgım
Allah akıl fikir versin sana o zaman
Ne alaka şu an? Zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki çocukluğumun ve gençliğim geçtiği yeri doğduğum yeri seveceğim. Ayrıca hiçte kötü bir yer değil Ankara gayet minnoş.
Yok be minnoş. Şarkısı bile var, Ankara Ankara , seni görmek ister her bahtı kara.
Ankara demek hayal kırıklığı demek, üzüntü demek,, yalnızlık ve gözyaşı demektir. Daha çok gençsin, zamanla anlarsın
Ankara ve üzüntüyü nasıl bağdaştırdın biz mutlu oyun havalarıyla ünlüyüz bu alemin tek kralı bir tek sensiin ankaralı ;)
Ne yaptı sana Ankara Mavi gölde boğuldunda kurtaran mı olmadı? , kuğulu parkta kuğular mı dadandı sana?
@beyazz839292 ve @soran Ankara üzüntünün merkezi zaten. Zamanla görürsünüz Vehbi'nin kerrakesini 😃 Ankara bahtı kara.
Hatta bir şarkı daha var, boşyere ağlama, derdini bağlama Ankara kızlarına 😃 Ankara'da sıkıcı bir şehir zaten. Denizi bile yok. Gezilecek yeri bile yok.
Maykcım deniz beni tutuyor hacim ben oyun havası aciıp göbek atmayı tercih ediyorum
@beyazz839292 Beyazcım iki göbek atarsın sonra ah vah çekersin. Ankara çektirir çünkü 😃 sana bol göbek atmalar. Hayatın göbek atmadan ibaret olmadığını anladığında gerçekleri görmüş olursun 😊 sana iyi geceler beyazcım
Ankara aşktır.
Ne güzel
Sevemedim ben
Sen hiç 19 Mayısta kalem etek, kırmızı tshirt, sevdiğin dostlarınla Anıtkabire gidip törene katıldıktan kuğulu parka gitmemişsin ki nerden bileceksin.
Nerden biliyorsun😃
Yaptın mı yapıpta nasıl sevmezsin
Sevmedim aşkım napimm
Seven insan zevksizdir zaten
Sensin zevksiz
Zevksiz olan sensin saygısız
Aşkım sakin olun ya☺️😀
@soran tamam minnoş sakin ol seni kırmak değildi niyetim 😉
Sakinim ben 😭
Kız o nasıl güncelleme 🤣😂
Ben de asigim