Ben kendi ayakları üzerinde duramayan 20 yaşında 18 binlik insanım şurda
Babam gelip istemez bile ama onu da dolduruyor. Hepsini ona verecekmişim bana birikim yapacakmış. Ben savuruyomuşum (savuruyo dediği de kendim sürünüyorum kendim harcıyorum istediğim elbise kıyafetlere diş teline)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İhtiyaçları yoksa verme para falan sen kendine yaparsın yatırım
Babam 50 bin küsür alıyor ne ihtiyacı 18 binlik evladın 3 5 kruşuna ne diye göz diker insan.
Verme o zaman gerek yok hemen harcadım falan dersin
Versen biriktirip sana verir evlencen genç kız olarak çeyiz düğün
Ben evlenmeyi düşünmüyorum. Çeyizi de anne baba benim paramla alacaksa ben kendim alırım daha hayırlı olur
Benim babam bi kuruş vermez boşandım desteği yok kardeşim evlendi desteği olmadı hayat zor
ne olursa olsun verme diyorum
Çok pişmanım var ya. Altın yapıp saklasın diye veriyorum her ay ama annem güven vermiyor geri almayı düşünüyorum. Hep doğum gününü el pahalı pastalarla anneler gününü kutladım. Alışveriş parası verdim defalarca hiç gözüne gelmiyor en son kaçıcam uzaklara
valla senin paran senin parandır sonuçta hayatının sonuna kadar öyle olmayacak sende çocuğun olunca sen ona vereceksin ailen zor durumda değilse istemesini benim için geçerli bir sebep değil
Ailem benden zengin bana vermiyor ben niye vereyimki benim borcum var elim kazalı işten çıkıcam ortada kalıcam tekrar iş bulucam tek başıma halledicem
tamam vermeyeceksin işte o zaman isteyincede bana söylediğin gibi bunları ona söyleyeceksin yok bitti borç ödedim işten çıkıcam yeni iş bulana kadar ufak bir miktar köşeye koydum falan birşeyler diyeceksin artık
az koklat
Ya alışveriş parası veriyorum. Ama o memnun değil hepsini istiyor. Bende tamamen kestim bu tartışmadan sonra
wer daha isteme de
Sonra vermeseydin oluyor. Ne yaptın sanki oluyor. Ciddi bi İşkazası geçirdim ilaç param yok maaşı bekliyorum altınları bozmamak için. Gelipte al kızım 5 lira git ilaç al demez ben neden yapayım. İyiki kaza geçirdim de annemden daha çok nefret ediyorım
ayrı mısın
çok geçmiş olsun
Ayrı değilim aynı evdeyim maalesef.
anneni. düşman görme
bm kızım için 20bin. yatırdım
Kendisi beni düşman görüyor ben napayım beni zor duruma sokuyor.
onun yaşı kaç
39
hmm
belki
babamdan isteyemiyor
annen ew hnm mı
selam işte misin
naber
Değilim
esenkal
yoksun yaaa
durumun varsa ver tabi
Ne durumu ben fabrika kölesiyim
:((((
Babam 55 bin küsür alıyor. Yetmiyo mu daha ne ablamdan da alıyor. Benim 18 binime mi göz dikti. Elim yaralı ciddi kaza geçirrdim demiyo bu kızın ihtiyacı var. Allah para ile kör etmesin insanı. Hayatımda bu kadar paraya değer veren insan tanımadım
nerdesn. shr
Ne parasi
Maaş