Kaç saattir ağlıyorum siz olsanız üzülmez misiniz?

26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı güzel olduğumu düşünüyorum komşular sürekli bana birilerini bulmaya çalışıyor evde kalmış kız muamelesi görüyorum ama hiç biri yakışıklı değiller bende beğenmiyorum dün birini buldular istemiyorum tipim değil dedim annemde kadının (yeğeni) yanında çok yakışıklı dedi bende sana göre olabilir dedim sende büyü var dedi bende milletin içinde terledim sesimi yukselttim ne alaka beğenmiyorum demek ki dedim evin sahibi teyzede 75 yaşında vardır oğlan zeynepten güzel demiş annemde akşam üstü söyledi sonrada kızda oglanda güzel dedi diye lafı değiştirdi kaç saattir ağlıyorum ama yemin ederim çocuk 10/4falan bide 19 yasinda kız kardeşim bana sus ağlama diyor senlik bisey yok her zaman olan bana oluyor herkes benle uğraşıyor herkesin ağzının payını ben veriyorum dedim bana da mı öyle yapsınlar onu mu istiyorsun ben de mi senin gibi olayım dedi ağlıyorum diye hastasın tedavi ol herseyi sorun yapıyorsun diyolar
Güncellemeler
1 yıl
Beğenmedim biriyle neden tanışayım neden ona umut vereyim neden duyguları ile oynayayım düşüncesindeyim daha önce beğenmediğim 2 kişiyle tanıştım bisey hissetmedim biriyle 4 gün diğeriyle 1 ay konuştum bıraktım ama onlar benden hoşlandı halen peşimdeler böyle olsun istemiyorum kimsenin ahını bedduasını alamam ben suçlu oluyorum sonra diyorum annem anlamıyor
Kaç saattir ağlıyorum siz olsanız üzülmez misiniz?