Aile & Toplum Hangi şehirdensin? birsorubil Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Çoğunluk hangi şehir acaba yakınlarda birileri çıkacak mı? -Bursa Hangi şehirdensin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı. Ankara da 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yavrum İstanbul ama senin için bursa olsun hadi zaten 1 saatlik yol 0 1 Yorumla birsorubil 1 yıl Evet artık 1 saat Yorumla
teroski Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl @birsorubil özelden ulasirmisin cok onemli bisey sorucam 0 0 Yorumla
No1degilha11 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı. Ooooooo bursaspor nerdesinnnnn 0 3 Yorumla birsorubil 1 yıl Yıldırım varoş eski semtler Yorumla No1degilha11 1 yıl Sana çArşı dan selam gönderiyorum , semt güzeldir devammm Yorumla birsorubil 1 yıl Jghgbd tamamm Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Bursa çok azdır eminim 0 2 Yorumla birsorubil 1 yıl Büyük ihtimalle Yorumla MrtBrs88 1 yıl Çok az kişi var Bursadan birisini görünce seviniyorum resmen Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Ankara bence güzel 0 0 Yorumla
Alfa_Tuğ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Çoğunun yaşamak için ölüp bittiği şehirdeyim 0 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Bursa terk Manisa :D 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Ankara güzel ya seviyorum bu şehiri 0 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı. İstanbul hocam 0 6 Yorumla birsorubil 1 yıl Yaşamayn orada birlikte bir şehir kuralım Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Herkes dediğin orada yaşamayıp yeni bir şehir kurarsa gene İstanbul'dan bir farkı kalmaz Yorumla birsorubil 1 yıl Buranın nüfusu o kadar yoktur be Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Sen dersen olur olur deme öyle Yorumla birsorubil 1 yıl 🤗tamamm Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Anlaştık Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Antalya 0 4 Yorumla birsorubil 1 yıl Benide al oraya Yorumla Maturemale 1 yıl Gel başım üstüne Yorumla birsorubil 1 yıl Gel değil al Yorumla Maturemale 1 yıl Konum at🥰 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yakin degiliz 0 3 Yorumla birsorubil 1 yıl Erzurum mu Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl Hayır güneydoğu Yorumla birsorubil 1 yıl Yanii Yorumla
Failunmechul Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 95% 1 yıl Bursa 4 olduk 0 5 Yorumla birsorubil 1 yıl Oo çok iyi bartınla yarışırız bence 😂 Yorumla Failunmechul 1 yıl Bartın bizimle yarışsın Yorumla birsorubil 1 yıl 😂 evett Yorumla Failunmechul 1 yıl Bursa'ya yeni taşındım sayıyı artırmak için Yorumla birsorubil 1 yıl Yaa çok iyisinn Yorumla
Cehennet_26 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Eskişehir 😍 0 4 Yorumla birsorubil 1 yıl Eskişehire gezmeye geldim hojdurr Yorumla Cehennet_26 1 yıl Bu kente bir daha gel Yağmurları da getir 🎼 Yorumla birsorubil 1 yıl Çok yakında tekrar geliyorr Yorumla Cehennet_26 1 yıl Gözlerim yollarda kaldı 👀 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Elazığ 0 2 Yorumla birsorubil 1 yıl Elazığ yakında gezmeye geleceğim Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl bekleriz Yorumla
Phantaso22 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 84% 1 yıl İstanbul / Sarıyer 0 2 Yorumla birsorubil 1 yıl Kopgel kalabalıktan Yorumla Phantaso22 1 yıl Sarıyer’im gayet sakin. Sen gel sen Yorumla
DeadlyPenalty Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı. Bursa ne be 0 6 Yorumla birsorubil 1 yıl Napiyim yav napiyimm taşınaym mı bursayı beğenmiyorsun diye ndhdhd Yorumla DeadlyPenalty 1 yıl Taşınamazsin ki.. ve niye beğenmem gerek ki.. ve şehir çok saçma... Mahalle önemli dir.. çoğu yerde 500m uzak yer saçma sapan dir Yorumla birsorubil 1 yıl Sen neresi Yorumla DeadlyPenalty 1 yıl Sayfiye yeri eski zamanların... Sahil kasabası Yorumla birsorubil 1 yıl Orası nere beee Yorumla DeadlyPenalty 1 yıl boş ver bilinmesin.. harici gereksiz populasyon olur... Bursa candır nilüfer falan iyidir Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. İstanbul. 0 1 Yorumla birsorubil 1 yıl Yaa Yorumla
Muhammet35354270 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 753 cevap paylaştı. Konya 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı. Maalesef Bursa 😏 0 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 715 cevap paylaştı. Trabzon 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı. Tabiki İstanbullll 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. İstanbul 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bursa 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. İstanbul. 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı. İstanbul 0 0 Yorumla
İstanbollu34 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. İstanbul 0 0 Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% 1 yıl Gürsu 0 2 Yorumla SBEÇ914 1 yıl Artvinli misin Yorumla Faruk4216 1 yıl @SBEÇ914 Erzurum Yorumla
Asɯodeus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Bursa. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bursa ben 0 7 Yorumla birsorubil 1 yıl Gerçekten miii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eveettt Yorumla birsorubil 1 yıl Neresi peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yıldırım senin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kıçı kalkık olanlardansın anlaşılan Yorumla SBEÇ914 1 yıl Yıldırımın neresi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O kadarı bende kalsın Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Erzurum 0 2 Yorumla birsorubil 1 yıl Şimdiden soğuktur orası he Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normalde eskiden öyleydi... Aksine bu günlerde baya baya sıcak Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kocaeli 0 2 Yorumla birsorubil 1 yıl Çok geliyorm oraya artık aramız 1 saatt Yorumla Cevap sahibi 1 yıl EvetNe için geliyosun Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. İzmir 0 0 Yorumla
Wesleyyysnejdeir Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Denizli ssn 0 2 Yorumla birsorubil 1 yıl Bursaa Yorumla Wesleyyysnejdeir 1 yıl Neresinden yıldırım mı Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Selam bende bursa 2 5 Yorumla birsorubil 1 yıl Yaaa neresi Yorumla MrtBrs88 1 yıl Şaka mı iki oldu hiç yoktunuz bu sitede Yorumla birsorubil 1 yıl Yeni geldik bizzz Yorumla MrtBrs88 1 yıl Farkettim daha önceleri kimse yokty kız olarak Bursadan Yorumla Asɯodeus 1 yıl Bursa. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Ankara da
İstanbul'dayız şizofren kardeş
Yavrum İstanbul ama senin için bursa olsun hadi zaten 1 saatlik yol
Evet artık 1 saat
@birsorubil özelden ulasirmisin cok onemli bisey sorucam
Ooooooo bursaspor nerdesinnnnn
Yıldırım varoş eski semtler
Sana çArşı dan selam gönderiyorum , semt güzeldir devammm
Jghgbd tamamm
Bursa çok azdır eminim
Büyük ihtimalle
Çok az kişi var Bursadan birisini görünce seviniyorum resmen
İstanbul'da yaşıyorum
Ankara bence güzel
Çoğunun yaşamak için ölüp bittiği şehirdeyim
Bursa terk Manisa :D
Ankara güzel ya seviyorum bu şehiri
İstanbul hocam
Yaşamayn orada birlikte bir şehir kuralım
Herkes dediğin orada yaşamayıp yeni bir şehir kurarsa gene İstanbul'dan bir farkı kalmaz
Buranın nüfusu o kadar yoktur be
Sen dersen olur olur deme öyle
🤗tamamm
Anlaştık
Antalya
Benide al oraya
Gel başım üstüne
Gel değil al
Konum at🥰
Yakin degiliz
Erzurum mu
Hayır güneydoğu
Yanii
Bursa 4 olduk
Oo çok iyi bartınla yarışırız bence 😂
Bartın bizimle yarışsın
😂 evett
Bursa'ya yeni taşındım sayıyı artırmak için
Yaa çok iyisinn
Eskişehir 😍
Eskişehire gezmeye geldim hojdurr
Bu kente bir daha gel
Yağmurları da getir 🎼
Çok yakında tekrar geliyorr
Gözlerim yollarda kaldı 👀
Elazığ
Elazığ yakında gezmeye geleceğim
bekleriz
İstanbul / Sarıyer
Kopgel kalabalıktan
Sarıyer’im gayet sakin. Sen gel sen
Bursa ne be
Napiyim yav napiyimm taşınaym mı bursayı beğenmiyorsun diye ndhdhd
Taşınamazsin ki.. ve niye beğenmem gerek ki.. ve şehir çok saçma... Mahalle önemli dir.. çoğu yerde 500m uzak yer saçma sapan dir
Sen neresi
Sayfiye yeri eski zamanların... Sahil kasabası
Orası nere beee
boş ver bilinmesin.. harici gereksiz populasyon olur... Bursa candır nilüfer falan iyidir
İstanbul.
Yaa
Bursa
Bursa
İstanbul
Konya
Antalyaa
Bursaa
İstanbul
Maalesef Bursa 😏
İstanbul
İzmir