YETER ARTIK BIKTIM?

Ailemin geliri 75k, iki sene özel okula yolladırlar şimdide mezuna bıraktım kursa gideceğim sanki özel okula ben yazın dedim neyse. Bir kere sıfır telefon veya telefon alınmadı babam kendine 2 senede bir telefon ve saat aldı.3 yaşımdan beri pc oyunlarını severim. Bütün arkakdaşlarımın oyun bilgisayarı var biz sana alamayız öyle bir gelirimiz yok gibi şeyler söylüyolar. Bana ise 10k lık ders ofis laptobu alındı. Annem 2025 te sana telefon alacağım dedi ama fiyatlardan haberi yok max iphone 12 veya s22 alır. İhtiyacım olan her şey i alıyorlar ama istek zannediyorlar çok şey istiyorsun diyorlar inanın bir şey istemiyorum. En yakın arkadaşıma 80k lık bilgisayar almışlar öldüm kıskançlıktan. Ben 1 oyun oyanmaya razıyım haftada 1 saat. Telefonum bozuldu max 12k lık telefon alabilirsin dediler bende tuşlu aldım yazın iyisini alırız diye. Biz fakiriz deyincede ne saçmalıyorsuna geliyor konu. Mesela tatile gidemiyoruz. İçimde kalmasın yazim dedim ama hem sinir hastasıyım ruh hastası babamla uğraşıyorum ve bu sene derece yapmak istiyorum.

YETER ARTIK BIKTIM?