AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
20 olsun
Hayatı dolu dolu yaşa, bir daha geri gelmeyecek. her deneyim, gelecekteki senin için bir hazine olacak. İyi kötü her anı kucakla ve onlardan öğrenmeye çalış.
istediğim numarayı yazanlar olmuş, onlara bakayım :)
9994738977383929992889 söyle bakim
9994738977383929992889 :
Hayat, bu sayı kadar karmaşık olabilir. Ancak, her karmaşanın içinde bir düzen vardır. Bu düzeni bulmaya çalış.
24 geçti içimden 24 diyorum
24;
Hayat sürekli akar, sen de onunla birlikte ak hayatın en değerli armağanıdır. Her anı dolu dolu yaşa
Belki fazla duygusal düşünüyorum ya da gerçekten öyledir bilmiyorum ama öylesine bir söz değil de bir tavsiye veya bulunduğum durumun anahtarı gibi bir cevap oldu ✅
Teşekkür ediyorum. İyi forumlar..
22 olsun
Korkmadan ilerle, çünkü en büyük maceran şimdi başlıyor
4 diyorum
4:
Dört mevsim gibi, hayat da döngülerle ilerler. Her mevsimde farklı güzellikler ve zorluklar bizi bekler. Tıpkı doğanın döngüsünde olduğu gibi, biz de hayatın akışına uyum sağlayarak büyür ve gelişir, kendimizi yenileriz. Dört bir yanımız fırsatlarla dolu. Bu fırsatları yakalamak için dört temel noktaya odaklanmalisin cesaret, sabır, çalışma ve inanç."
5 numara
"5, hayatın beş duyusu gibi, hayatı bütün yönleriyle deneyimlemektir. Gör, duy, tat, kokla ve hisset. Bu beş duyu sayesinde hayatın sunduğu güzellikleri keşfet ve Unutma, hayat bir deneyimdir ve her deneyim seni daha da güçlendirecektir.
Teşekkür ederim
1 olsun
Her şey bir kez yaşanır, Bir adım bile olsa, başla
51 olsun
51:
Geriye dönüp bak ve ileriye bakarak yeni hedefler belirle. Hayallerini gerçekleştirmek için hiçbir zaman geç değildir..
Güzelmiş
15 diyorum
Yeni hedefler belirle ve hayallerinin peşinden koş, Değişimden korkma, kucakla
Altı
6: İçindeki dengeyi bulduğun an, hayatın daha güzel bir hale gelecektir.
15 diyorum.
15
Her gün yeni bir şeyler öğrenmeye açık ol. Gençliğin coşkusuyla her şeyi başarabilirsin
🌸
13 numara
13: Kalabalıktan sıyrılmanın ve kendi yolunu çizmenin cesaretidir.
Kaba biri değilim aslında
Kaba birisin demedim kardeşim?
9 dicem
9:
Kendi ayaklarının üzerinde dur ve bağımsız kararlar al, İçindeki gücü keşfet , Yaşadıklarından ders çıkar ve daha iyi bir insan ol
Oh sağolama harbi iyi biriyim 🥺😩
İyi biri ol dememin sebebi karakterine kişiliğine değildi yani kendini geliştir hatalarından ders al gibi düşün ona göre daha iyi bir insan ol dedim yanlışlara düşme ve yanlış insanlara denk gelme diye 😊
İyinin iyisi ol 😉
Ya 🥰☺️
7 diyorum
Yedi gökyüzü kadar yüksek, yedi deniz kadar derindir bilgelik."
Uğurlu rakamım 9
Dokuz fırça darbesi, bir başyapıta dönüşür.
69 😁
Değişime direnmek yerine, onunla birlikte akmak, hayatın tadını çıkarmak için en iyi yoldur
Tamda ben 🙋
8 olabilir mi 8
8 :
Sadece maddi değil, manevi zenginliğe de önem ver , Hayatın iniş çıkışlarında sabırlı ol, çünkü her zorluğun ardından bir kolaylık vardır
25 yirmibeş
25, hem geçmişe saygı gösterip hem de geleceğe umutla bakmalisin. Unutma, en güzel yolculuk kendi iç dünyana doğru yapılan yolculuktur.
10 diyelim :D
10 :
Kendinle ve çevrenle barışık olmalısın. Hayatın her alanında bütünlüğe ulaşmaya çalışmalısın.
5 diyorum
5 ) Değişim rüzgarları estiğinde, kanatlarını aç ve uçmaya hazır ol.
Kanatlarım hep açık.. Rüzgarımı bekliyorum. Sen olsana.😊
19. :)
19, hayatın sana sunduğu 19 farklı renk. Bu renkleri bir araya getirerek, kendi benzersiz tablonu oluştur..
44 okey midir
sana ilham verebilecek bir hayat sözü:
Sağlam temeller üzerine inşa edilen bir hayat, en büyük fırtınalara bile dayanabilir."
Vaaay çok teşekkürler tam ihtiyacım vardı böyle bir söze🥹🥹❤️