Sizce Bu Kişi Dolandırıcı mı?

Sahibinden com da arabamı satlığa attım diye telefonum ortalığa dağıldı. Araba biraz pahalı diye dılandırıcıların hedefi mi oldum acaba. bu diyaloğda hattın eski sahibinin adını hatırladım diye jetonum düştü. acaba dolandırcı mı dedim. sırf kadın beni yanlış anlayıp utanmasın diye ben de kadın gibi davrandım. dolandırıcı da olsa Allah ne için para gönderdiğimi biliyor. Sevabım yine benimdir bence.

diğer taraftan ortada açlıktan ağlayan ve yemek olmadığı için sütü kesilen bir anne olmadığı için sevindim.

Güncellemeler
1 yıl
böyleleri yüzünden gerçek ihtiyaç sahiplerine de güvenemiyor insan. keşke böyle yalanlarla dolandırıcılık yapanların cezası çok ağır olsaydı. bu sitede bile öğrenciyim ve çok mağdurum diye para isteyen oldu ama güvenemedim. dolandırıcılar olmasaydı gerçek kişilere belki faydamız olurdu
Güncellemeler
1 yıl
valla bu kişi dolandırıcıysa bulabilecek kadar çevremiz geniş ve gücümüz var. ıssız bir dağ evinde yaşıyorum. şeytan diyor bul kaldır dağa ve haftada sadece bir defa ölmeyeceği kadar yemek verip yıllarca alıkoy. verdiğin yiyecekte köpek sütü olsun. @aerolite ne dersin abi😂