kimse bilmiyor kimse kutlanmadi tebrik etmedi.
19 a girdim neden çevre edinemedim olanlarda hatırlamıyor
19 a girdim neden çevre edinemedim olanlarda hatırlamıyor
Dogum günün kutlu olsuuunn🎉🎉🎉🎉 Yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur getirsin. Arkadas cevresi anlamında kimse kutlamadı diyorsan eğer boş ver. Benim ailem kutladı doğum günümü. Ama arkadas olarak sadece 1 kişi kutladı ama o da bana khplk yapmıştı. O kişi kutlasa ne olur kutamasa ne olur benim için? Sen de onlarınki geldiğinde kutlama boş ver.
ailede tartışmalı olduğum için yıllarıdır kutlamıyor. arkadaşlar kimse bilmiyordur bile. zaten min 1 aydır kimseyle konuşmuyorum
Ailenle aynı evde mi yasiyorsun
Konusmuyor musunuz
Hic
evet aynı evdeyiz sürekli tartsitigimiz için cezalandırıyorlar aklı sıra kutlamayarak. pis insnalar açıkçası ahlaklı değiller. az konuşuyorum
İnşallah aranız düzelir
Yeni tanıştığım birine bile hediye gönderen biriyim benimkini de kutlamıyorlar üzme kendini Doğum günün kutlu olsun umarım yeni yaşın sana kıymet veren insanlarla gelir :)
teşekkür ederim inşallah
Cevap
4Cevap
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara dostumm 🎂
Dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kus yaptim konacak pencerene🥳 mutlu yillar
Benimde çok kutlayan olmadı doğum günümü dert etme boş ver belkide bazı gerçekleri görme vakti
ya ben 19 a girdim pek arkadaşım Yok bişiler kaçırıyor muyum diye üzüldüm açıkçası.
Şu an yapamadığın şeyler için illa niye ki yapmadım diyeceğin şeyler olabilir o yüzden bence çok üzülme olması gerekiyorsa olurdu olmaması gerekiyor ki olmamış
Yaşadığın şeyler bence gelemediğin kız ortamlara ya da ne bileyim güzel böyle dolu dolu arkadaşlık ortamları korkişlerimiz onunla ortamlarda olacak
Doğru kişileri bulduğunda o ortamlarda olacak
bunda biraz coğrafya kaderdir etkisi var. az çok konuştuğum arkadaşlara bakıyorum aynı ilçe farklı mahalle olmamıza rağmen mahalleden aklı başında arkadaşları var.
benim mahallede hepsi it kopuk oldu. bi tane temiz kalmadı. en yakın çocukluk arkadaşım dediğim alkole kumara uyuşturucuya bulaşmış. benimle bile aklı başına gelince hatırlıyor. onunla bile 1 aydır konusmuyoruz 13 14 yıllık arkadaşım. e okul zaten eski okul farklı şehirdi görüşemedik yeni okul hic kimsenin okuldan sonra görüştüğü arkadaşı olmadı. dolayısıyla okulda yaş.
yeni ortamlara arkadaş bulup nasıl girecem bilmiyorum.
yani 20 yaşında üniversiteye başlayacam inşallah ama ne bileyim çoğunluk 2 yaş küçük olacak diye arkadaş bulamam diye korkuyorum
biraz zamana bırak o boş vakitlerinde bol bol kendini değerlendir kendini Donat
öyle yapıyorum mecbur kişisel gelişim katiyorum insnaları sevemeye çalışıyorum. normalde en ufak kötü huyunu görsem iletişim kesiyordum. örnek sigara içiyor diye falan. şimdi biraz daha affediciyim diyim
Bence sana namaz kılan temiz insanlar lazım
öyle tabi bende onu arıyorum. ama ne hikmetse onlarda yok. olan 1 kişi var. bak daha 2 hafta önce görüştük kitap aldım falan herif hiç aramadı yazmadı. düşündüm ulan surekli ben arıyorum bunu diye o arasına yazsın hiç..
Kutlu olsun kardeşim.
eyvallah
nice yıllara
iyi ki doğdun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?