Arkadaşlar normalde hiç sorumluluğum yok fakat bu ay Anadolu’ya geçtim 12 sınıfım Anadolu’ya geçtiğimde Almanca, görsel sanatlar, müzik ve İngilizce sorumluyum, tekrar ihl aldım kaydımı bu sefer İngilizceden sorumluyum benım hiç sorumluluğum yoktu ama tekrardan mı gireceğim? Lütfen rica etsem bu konuda bileğisin olan bilenler varsa bilgi verebilir mı? Düzelir mi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dersi almadığın için sorumlu tutulursun
Dersi almadığın için değil bak bu hazıran ayında nakıl denedim Anadolu çıktı görsel müzik seçmeli İngilizce sorumluyum tekrar eski kaydımı okula aldım normalde nakıl yaptırmadan önce sorumluluğum yoktu tekrardan mı sorumluluğa gireceğim
Biri akıl versın kafayı yedi insan
Okulu ara görüş bir ama garip yani olmaması gerekiyor geri eski okulana donduysen
Bence sistemsel bi hata var ya dersi gördüğüm İngilizce sorumluluğa giriyorum çok garip ya
Umarım düzelir ya
Bence git gel yapmadan kaynaklı sistemsel bir hata var dediğin gibi görüş okullar açılmadan
Bende öğrendim int bi ay içinde düzeliyormuş aslında ben eski okuluma kayıt alanı geri 1 hafta oldu
1 ay beklemen gerekıyor
Sorumluluklar kalktı diye bı yazı çıkacak öyle işte
Hee öyle valla bence görüş okul açılır kalır üzerinde
Yanı sence düzelir mı? Ben çok panik atak yaptım ya kusura bakma
Diyorum ki ben neden tekrardan ing sınava gireceğim zaten İngilizce dersi gördüm
Yani dediğim gibi sistemden dolayı olabilir MEB in sistemi ztn çok iyi değil panik yapma düzelir ztn sıkma canını olmadı görüşursun hocalarınla kaçıncı sınıfsin da
11 kusura bakmayın
Yok ne kusuru yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa yardım edebilirim
Başka bi sorum yok inşallah düzelsin bu ya kurban olduğum şok geçirdim ya bi sorumluluk hocalar paylaşmış ya resmen diyprum ben ing sorumluluğa iki kere mı gireceğim bide utanmadan üst üstte düzelsin ya kurban olduğum
Sıkma canını can sıkıcı biliyorum bende kalacam mi korkusuyla şey yapardım merak etme bir şey olmaz sıkma canını dersini çalış yeter o düzelir onlar
Ya gerçektne çok anlıyorum senı dersi çalışıyorum sorumluluk gözükmesi çok koydu bana İngilizce de napıcam düzelir mi bu ya tekrar girmek istemiyorum ing sorumluluğa ya normalde baraj derslerden girilir sorumluluk bana nakıl değişikliği yaptığımdan dolayı böyle oldu inşallah düzelir ya
Düzelir sakin ol takma kafana özleyeceğin anılar bunlar tadını çıkar
Ay çok haklısın aslınd söyle bişey varda ben son sınıfım kusura bakmayın benım yks sınavlara çalışmam lazım ben en çok bunu düşünüyorum kazanmak istiyorum sınavı birden sorumluluk çıkması üzerine hangi biriyle uğraşayım ya sabır
Kusura bakmam ya yardımcı oluyorsam ne güzel biliyorum heyecanını korkunu bende yaşadım aynı şeyleri
Ondan dedim kafana takılan soracağın varsa yardım edeyim diye
Anladım sen hiç sorumluluğa girdin mı? Nakıl değişikliğinden dolayı
Yok yok ben lisede Allah'a şükür hiç öyle bir şey yaşamadım yaşayanlar oldu da dediğim gibi sistemseldir o
orada mısın huhu?
Burdayım yazdım ya
Emın mısın yaşayanlar oldu diyorsun da o nasıl tesadüfen oldu be peki sonları ne oldu girdiler mı sınava?
Sorumluluk
Girmediler ya bizim sınıfta geldi müdürle falan konuştu halloldu yani
Alla alla ben müdürle konuşmasam hallolur mu sence kendı kendıne düzeliyormuş diyorlar ya
Niye konuşmaya çekiniyosun ara konuş
Ya peki yks günleri ne yapıyordun sen mesela kazandın mı bölüm?
Aç bakayım
Gizlilik
Açtım