Çalıştığım markete gelen bu musterının derdi ne sizce?

Bır markette calısıyorum. bım tarzı bır yer. bırtane musterımız var, 52 yaşlarında emekli öğretmenmıs. Çok kibar konuşan bır hanımefendi ama çok konuşuyor … bızım mağazadakı erkek personellerle her geldiğinde 2 saat sohbet edıyor konuşuyor edıyor , ısı gücü yok sanki hergun geliyor markete. bende kadını sevmıyorum çünkü kanım ısınmadı, oda bence bana ısınmadı bılmıyorum ama benımle sohbet etmeye çalışıyor sürekli. yuz vermeyınce suratını asıyor sataşmak ıstıyor gbı.. odemesını alıyorum kasadan gıtmıuor oyalanıyor bıraz bekliyor sanki sohbet etmek ıster gibi, ama dıger erkek personellerede aynı , ama onlar çok yüz vermiş kadına o yüzden ayakta dakıkalarca sohbet ediyorlar , sıyasetten ekonomıden falan.. ben kadından ıyı bır elektrik alamadığım için yuz vermek dıger erkek personeller gıbı samımı olmak ıstemıyorum olmak zorunda da degılım. bırkeresınde kadın bana dedıkı kasadayken,”sızı burada görmüyorum bazen , geldıgımde burada olmuyorsunuz “ bende dedımkı vardiyalı çalıştığımız için denk gelmıyorumdur veya mola saatlerine denk gelıyosunuzdur dedım. her neyse gençler bu kadının sızce derdı problemı ne benımle?
Çalıştığım markete gelen bu musterının derdi ne sizce?