Aile & Toplum Eve gidince ne yapacaksınız? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Evett soru basit..Eve gidince ne yapacaksın?Su an uyku , uyku , diyen gözlerime söz geçiremiyorum 😕İçtiğim ağrı kesicilerle, gezerim gibi geliyor.. Güncellemeler1 yıl S. s😎 Eve gidince ne yapacaksınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. evdeyim zaten. markete giderim ama akşama doğru. 1 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Duruma göre bazen suanaya gieiyorum sonra güzel bir duş ve sinema keyfi. Bazen de dışarı çıkıp geziyorum 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dus alip yemek sonrasinda besiktas macini bekleme😎 1 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. kafana buz yok,ağrı kesicileri bırakartık 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evdeyim zaten. Gittim süt aldım 5 litre yoğurt yapmak için ve kedi maması aldım geldim 1 1 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Belki dikiş yaparım bi denge ağırlığı çantası yapmam lazım yoğurt olunca bir de smetana yapıcam Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben evdeyim, eve gidince biraz uyu dikkat et kendine. 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Çamaşırları yıkayacağım 1 3 Yorumla Richardgör 1 yıl Getir seninkileri de çıkaralım Yorumla flaneurx 1 yıl Ben akşam yola çıkıyorum hallettim dünden hepsini Yorumla Richardgör 1 yıl Nereye Yorumla
Askbirumut3157 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Kayınvalidem evde bekliyor gidince neyapcağım belli 1 0 Yorumla
Esmaceliköz2 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Evdeyim zaten 5 gibi evden çıkıp antrenmana gideceğim umarım çok iyi geçer🙏🏼 1 1 Yorumla Esmaceliköz2 1 yıl Berbat geçti)🫡 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Yıldızları izliyorum ✨ 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yemek yapacağım misafirlerim var. 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Söylemem, devlet sırrı 😂 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bol bol dinlenecegim 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben zaten hep evdeyim 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yemek yiyip dışarı çıkıcam 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Duşumu alır dinlenirim 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Evdeydim bugün hep 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
evdeyim zaten. markete giderim ama akşama doğru.
Duruma göre bazen suanaya gieiyorum sonra güzel bir duş ve sinema keyfi. Bazen de dışarı çıkıp geziyorum
Dus alip yemek sonrasinda besiktas macini bekleme😎
kafana buz yok
,
ağrı kesicileri bırak
artık
Evdeyim zaten. Gittim süt aldım 5 litre yoğurt yapmak için ve kedi maması aldım geldim
Belki dikiş yaparım bi denge ağırlığı çantası yapmam lazım yoğurt olunca bir de smetana yapıcam
Ben evdeyim, eve gidince biraz uyu dikkat et kendine.
Çamaşırları yıkayacağım
Getir seninkileri de çıkaralım
Ben akşam yola çıkıyorum hallettim dünden hepsini
Nereye
Kayınvalidem evde bekliyor gidince neyapcağım belli
Evdeyim zaten 5 gibi evden çıkıp antrenmana gideceğim umarım çok iyi geçer🙏🏼
Berbat geçti)🫡
Yıldızları izliyorum ✨
Yemek yapacağım misafirlerim var.
Dus alıp yatacam
Söylemem, devlet sırrı 😂
Bol bol dinlenecegim