• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Hayat neden erkeklere kolay?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
55
Yapay Zekaya Sor
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Duyguuu7u11
    Duyguuu7u11 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

1. Regl sancıları
    Kadınların çoğu adet döneminde ağrıyla baş etmek zorundadır. Hatta dünyadaki kadınların %10'u dismenore denen sancılı adet görürler. Bu sancı o kadar şiddetlidir ki, kadınların 1-3 gün boyunca iş yapamayacak durumda olmalarına sebep olur. Ağrısının yanında, sürekli "arkama geçti mi?", "ped var mı?", "pedimi değiştirmeliyim" stresi de cabası.

2. Toplumdaki Kadın - Erkek Eşitsizliği
    Hem çocuklukta hem de yetişkinlikte bu eşitsizliği görüyoruz. Erkek çocuk daha serbest yetiştirilirken, kız çocukları genelde daha sıkı yetiştiriliyor. Bunun en güzel örneği tabii ki de erkek çocukların eve daha geç gelme şansı varken, kızların eve daha erken beklenmesi. Bir nevi kız çocuk küçük yaşta eve kapatılıyor ve daha sonra bu "kadının en önemli işi anneliktir" denilerek yeniden üretiliyor.

İş hayatında da erkekle-kadın aynı pozisyonlarda olsalar dahi kadınlar erkeklerden daha az maaş alıyorlar. Üstelik belli bir yerden sonra kadınların şirket içindeki yükselişi engelleniyor. Bununla beraber, işe alımlarda erkeklere çocuk sahibi olmayı düşünüp düşünmediği sorulmamasına rağmen (çocuğa baba da bakacak olabilir oysa) kadınlara bu soru yöneltiliyor ve bu sebeple işe alınmama durumuyla karşılaşabiliyorlar.

3. Tecavüz, Taciz ve Şiddet
    Bunu açıklamaya gerek bile görmüyorum aslında. Her gün televizyonda veya gazetelerde bu tip haberlere rastlıyoruz. Bunun için diyebileceğimiz belki de şiddetin ve tacizin sadece fiziksel olmadığı, psikolojik ve sözel de olabildiği. Birine "sen kadınsın beceremezsin" denmesi bile şiddetin bir örneği oysa.

4. Giyim
    Evet, giyim. İş yerinde makyajlı, güzel giyimli kısacası "prezentabl" kadınlar isteniyor. Bu kadınlar aynı zamanda toplu taşıma kullanıyor ve bazen de işten geç çıkıyorlar. Sırf bu nedenle yanında ayrıca kıyafet taşıyan ve evden gelirken ya da eve giderken daha kapalı kıyafetler giyen kadınlara rastlamak mümkün. Lakin, ben hiç bir erkeğin böyle bir sorunla karşılaştığını görmedim.

5. Beklentiler
    Bir kadından sadece kadın olduğu için beklenen şeyler olduğu bir gerçek. Örneğin sırf kadın olduğu için iyi yemek yapması ya da ev işlerinden anlaması bekleniyor. Belli bir yaşa geldiğindeyse anne olması. Bunlar masum gibi görünse de aslında kadınlar üzerinde psikolojik baskı yaratan durumlar. Bunları gerçekleştiremeyen kadınlarsa ya dışarıdan "ne biçim kadın" denilerek yaftalanıyor ya da kendini "eksik kadın" olarak hissediyor.

Kadın ve erkek eşittir. Bir ülkenin gelişebilmesi için öncelikle kadınların toplum içindeki değerinin ve statüsünün yükselmesi gerekir. Kadınlar erkeklerden aşağı değildir. Bizler sadece erkeklerin kurduğu bir düzende, erkeklerin egemenliği altında yaşıyoruz ama hiç bir şey sonsuza kadar sürmez ve her şey değişebilir!

3
    24 Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

Tecavüz taciz, şiddet, beklentiler ve giyim konusunda erkeklerde zorlanıyor? yani? bu sadece sizin uğraştığınız bir durum değil. kaldıki siz askere bile gitmezsiniz zayıfız diyip. yahu daha kendi eşitliğini sen bile benimseyememişsin be.

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      1 yıl

He he

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Duygu harika açıkladın eig vermesem seni seçerdim eline kolına saglık

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      1 yıl

Daha önce okuduğum bir şeyi kopyala yapıştır yaptım sadece yinede teşekkürler ama bende böyle düşünüyorum katılmadığım birşeyi atmam zaten.

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

hehe diyerek harika bir açıklama yapan argümansız duyguu7u11 adlı sosyoloğa ve veribilimci arkadaşa büyük bir alkış! zira onun ışığı olmadan karanlıktan çıkamazdık bayanlar ve baylar!

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      1 yıl

Hiç umrumda değilsin biliyor musun istediğin kadar konuşabilirsin. Sizin gibiler laftan anlamaz o yüzden hiç kendimi yormayacağım bile.

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

duyguuu7u11 lütfen bana kafa yor.

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      1 yıl

😅😅😅😅😅

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      1 yıl

Bu kadar haklı yorumlar yapmayın beğenmekten yoruldum @duyguuu7u11

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      1 yıl

😂😂😂☺☺☺teşekkürler

Yorumla
    • DrTrager
      DrTrager
      1 yıl

Ilginc. Savasa gidip catismada geberip oluyoruz kadin bana burada adet sancisindan bahsediyor.

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      1 yıl

Anlamanı beklemiyorum zaten...

Yorumla
    • DrTrager
      DrTrager
      1 yıl

Sizi kimse anlayamaz zaten. Ben onu söyliyim sana. :)

Yorumla
    • DrTrager
      DrTrager
      1 yıl

Seni kendi hemcinsin bile anlamiyor anasini satayim. Kendi aranizda birbirinize gizlice kiskanclik duygulari besleyip kavga ediyorsunuz.

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      1 yıl

Sen hiç tacize, tecavüze uğradın mı? Akşamları korka korka evine gittin mi? Yolda yürürken ya. vşayanlar oldu mu? Bunu giyemezsin dedi mi ailen hiç? Sevgilinden, eşinden dayak yedin mi hiç? Sırf kızsın diye ailen ayrımcılık yaptı mı? Kanamadı diye ilk gecede sokağa atıldın mı hiç? Sen elinin hamuruyla erkek işine karışma dendi mi hiç sana? Sen kadınsın bu işi yapamazsın dendi mi hiç sana?
      Sayıyım mı daha?

Yorumla
    • DrTrager
      DrTrager
      1 yıl

Ben de sana yuzlerce ornek sayabilirim. Ben sunu anlamiyorum sadece neden sidik yaristiriyoruz alttaki yorumumda saydim zaten. Ben diyorumki sana savasa gidip catismada geberip gidiyoruz. Sen bana 1. maddede adetinden bahsetmissin. Ayrica sana bir sorum var hanimefendi siz hayatinizda kac kere erkek oldunuz? Erkeklik hakkinda tecrubeniz nedir. Ben bi erkek olarak hicbir zaman hayat kadinlara kolay instagrama giriyorsun acik sacik fotolar paylasip sponsor alip para aliyorsun demedim mesela.

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      1 yıl

Regl ağrısından günlük işlerimizi yapamaz hale geliyoruz yeri geliyor hastanelik oluyoruz ve biz bunu her ay birer hafta yaşıyoruz.

Senle sidik yarıştırmaya bir merakım yoktu benim ama sen başlattın.

Demede zaten, benide o *rospularla karıştırma. Hayatımda hiç öyle bir şey paylaşmadım.

Yorumla
    • DrTrager
      DrTrager
      1 yıl

Sana oyle bir sey paylastin demedim. Ancak sidik yaristirmayi madde madde siralayarak sen baslattin. En sona da kadin erkek esittir yazmissin. Bugun asker kaydini yaptiriyorum o zaman okey misin? Ertesi gun insaatada yollayacam seni. Madem esit oldugunuzu idda ediyorsunuz bundan sonra cikan catismalara silahinizi kusanip sizde gideceksiniz. Maden ocaklarinda siz calisacaksiniz. Evlenme teklifini bazen siz erkege yapacaksiniz. Madem esitiz?

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      1 yıl

Ben sadece soruyu cevapladım. Birisi yazsında onunla sidik yarışına gireyim diye madde sıralamadım.

Bana uyar. Ben yaparım bu dediklerini. Çıt kırıldım bir kız olmadım hayatımda hiç. Sen git k. okoşları ikna et. Onların geleceğini sanmıyorum.

Yorumla
    • DrTrager
      DrTrager
      1 yıl

Iste tam su anda yalan soyluyorsun. Askere gitmeyeceksin insaatta calismayacaksin. Bir erkege onunde diz cokup evlenme teklifi etmeyeceksin. Acik acik yalan soyluyorsun.

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      1 yıl

Beni tanımıyorsun o yüzden bunları yapabilecek güce, yeteneğe ve azime sahip olduğumuda bilmiyorsun o yüzden bana yalan söyleyen biri muamelesi yapamazsın.

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      1 yıl

Duygu boş ver Arkadandayiz biz senin kendi kendine yazıp kendi kendini onaylıyor kendi hemcinsin desteklemiyor demiş sonuna kadar arkandayiz. Sanırsın hepsi cepheye gidip savaşıyor gibi algı yaratmış. 30 milyon erkek nüfusu askerliginde catismiyor bile. Ne savaşı yiyip içip yatıyorlar.

Yorumla
    • Duyguuu7u11
      Duyguuu7u11
      1 yıl

Teşekkürler🙏☺🌸

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      1 yıl

Rica ederim 🙂✨

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Adet derdi yok, ar namusuna laf edenleri yok erkektir yapar deniliyor kadına gelince hayat kadını, çocuk doğurma dertleri yok doğum sonrası çatlak sebum dertleri yok. Kıl tüy dertleri yok çoğunun çünkü toplum yine kadına yüklüyor bunu. Evlense kocasının tarafıyla uğraşacak uğraşmazsa cilvesiz kadın ama erkeklerin aklına gelmez bir gün de acaba yorgun mudur bir şey mi yaptım da uzak benden diye. Ev işleri kadının elinde erkek işine gelmeyince ben eve para getiriyorum der aradan sıyrılır. Kadın aldatılır ama suç erkeğe değil kadına atılır niye elinde tutamamış, kadın geç saatte yolda yürüyemez lafı sözü geçtim taciz tecavüz en olağan şey çirkin bakışlar rahatsız edici sözler de cabası. Daha bir sürü örnek sayarım burada erkeklerin de derdi vardır hayat zordur onlara da belki ama kadınlar kadar değil kusura bakmayın beyler.

12
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yaşamadan küçümsemen normal sizin gibilerden de bu beklenir.

Yorumla
    • farukshk304
      farukshk304
      1 yıl

Sizin çevrenizde erkek arkadaşlarınızda enteresanmış eğer ilerdeki eşinizin ailesiyle uğraşıyorsanız bu sizin sorununuz ama evin içinde iki kişi yaşıyorsa dertleri sorumlulukları paylaşmak demekitir bi işe gidip geldi diye akşama kadar yatamaz sofrayı toplar elinden geldiği kadar etrafı toplar ama genel anne babalarımız amaaan sen bişeye dokunöa biz yaparızcı oldukları için yaptığımız işleri beğenmeyip saçma sapan şeylerden iğneleyici laf sokup daha sonrada yaaağ hiç bişey yapmıyo buu derseniz haksızsınız laf sokmadan iğnelemeden anlatırsanız yaparız anlıyorum böyle birini bulmak zor düzgün sorumluluk alan birini bulmak ama imkansız değil hala varlar eve gelir yemek yapılcaksa yaparım temizlik yapılcaksa yaparım
      önemli olan birnirinize hayatı kolaylaştırabilmek
      Ama değerimiz bilinmiyor zaten yapıyor birileri deyip karşı tarafta hiçbir şey yapmazsa ozaman işler değişir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben öyle olan tiplerden bahsediyorum zaten, benim karşı olduğum şey ev işinin kadının görevi gibi algılanması yoksa tabiki ev içinde birbirlerini anlayıp iş ortaklığı olabilir kadın da erkek de çalışıyorsa akşam eve gelince kadından beklememeli beraber yapılmalı. Erkek çalışıyorsa da akşam gelince kadından bir şeyler beklememeli ona dışarı işi zorsa evdekine de ev işi zor anlatmaya çalıştığım şey bu.

Yorumla
    • haoren
      haoren
      1 yıl

Kadınlarda dışaır işini erkek işi gibi algılıyor. herşeyi erkeğe ödetmek istyor.

Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      1 yıl

Haklısın cevap sahibi 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@haoren asla öyle değil olmamalı ben evlensem eşim de çalışır bende çalışırım ev işi de beraber olur, eve para getirmek de öyle ama erkek çalışıyorsa ve bundan gocunmuyorsa eve para getiriyorum diye de laf yapamaz kusura bakma aynı şekilde kadın da öyle. Bir de eşinin çalışmasını istemeyip eve para getirince laf eden tipler var onları adamdan saymıyorum bile.

Yorumla
    • Gt5efjjuswetyu6rnjrd
      Gt5efjjuswetyu6rnjrd
      1 yıl

@cevap sahibi S*ktr git ordan süzme k*aşar o*rspu erkeğin çektiği zorluklar ne biliyor musun ki konuşuyon? Doğu Anadolu'da mayına basıp kolu bacağı kopan kim? askerler ya da işçi ölümlerinin ya da işçi kazalarının gerçekleştiği en çok yerler neresi? inşaat yerleri ya da madenler ya da bir fakir adamı neden kimse sevmez ya da umursamaz? Başarılı olmadığı için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yalnız ben ölümden bahsetmedim burada kadınların hayatının zorluğundan bahsettim. Askerlere saygım sonsuz ben burada senin gibi edepsizlerin yaptığı eşitsizlikten bahsettim her şeyi kadına yıkmanızdan bahsettim. Ayrıca fakir adam sevilmez diye bir şey yok benim çevremde çoğu kadın fakir adamlarla evli hiçbiri de şikayetçi değil. Fakir olmak kadının da yaşayabileceği bir şey ayrıca sadece siz erkeklere özel değil. Hem bu anlattıklarının hepsi işle alakalı tek derdiniz buysa ben yine kadınlardan fazla bir derdinizin de olduğunu düşünmüyorum.

Yorumla
    • RZALI
      RZALI
      7 ay

Yahu erkek daha gençken örneğin 25 yaşina kadar yapmayınca alay konusu oluyor az kalsın bu ne biçim erkektir deniliyor yeminle

Yorumla
  • Aycaeser
    Aycaeser Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    1 yıl

Ben bu soyledigine kesinlikle katılıyorum hayat erkeklere kolay. Şu an hem erkekler hem kadın kadınlar çalışabiliyorlar. Erkekler çalışıyorlar eve geliyorlar yorulduk diyip yatıyorlar. Kadınlar çalışıyorlar eve geliyorlar yorulduk diyip yatamıyorlar çamaşırlar bulaşıklar yemek sofrayı topla kaldır bunların hepsine kadın koşuyor ve kadın birkaç parçaya bölünebiliyor. erkekler sorumluluk almayı sevmiyor yapamam diyor zaten ataerkil bir toplumuz onun için erkekler için hayat daha kolay

1
    3 Yorumla
    • bLackStar4141
      bLackStar4141
      1 yıl

Bekarım ama evlensem eşime yardım ederim herkes aynı değil. Eğer ikimiz çalışıyorsak şartlar eşit olmalı. Ama çoğu kadin, Türk erkeğinin hepsini aynı zannediyor. Ve büyük yanılgıya düşüyor...

Yorumla
    • Gt5efjjuswetyu6rnjrd
      Gt5efjjuswetyu6rnjrd
      1 yıl

S*ktr git ordan süzme k*aşar o*rspu erkeğin çektiği zorluklar ne biliyor musun ki konuşuyon? Doğu Anadolu'da mayına basıp kolu bacağı kopan kim? askerler ya da işçi ölümlerinin ya da işçi kazalarının gerçekleştiği en çok yerler neresi? inşaat yerleri ya da madenler ya da bir fakir adamı neden kimse sevmez ya da umursamaz? Başarılı olmadığı için

Yorumla
    • Gt5efjjuswetyu6rnjrd
      Gt5efjjuswetyu6rnjrd
      1 yıl

Tam tersi erkeklerin sorumluluklarını saymaya kalksak sayfa dolmaya yetmez

Yorumla
  • Aydın_Genç
    Aydın_Genç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl

Tam tersi. Boş konuşma burada. Her türlü ayrıcalığı ve üstünlüğü size veriyorlar her konuda. Halen daha mağdur edebiyatı yapıyorsun. İnşallah o üstünlükleriniz alınır. Kadınlara dünyayı versen uzayı ister. Hiçbir şey vermeyeceksin ki şükretmeyi öğrensin.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

50

Cevap

101

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.

Kolay değildir

0
    0 Yorumla
  • kedikulagi
    kedikulagi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Su hayatimda sayisiz kere bir koseye oturup aglamak istedim. Ama en dayanilma zamanlarda bile gidip gizli bir kosede sessiz sessiz agladim.

Sen hic bir erkegi hungur hungur aglarken gordun mu? Hic arkadaslarinin teselli ettigi gozleri aglamaktan kizarmis bir erkek biliyor musun?

Cok nadirdir bu. Cunku guclu olmak zorundasin. Birileri cigerini sokuyor bile olsa, erkek dedigin aglamaz ya...

Saysam site patlar.

Bu hayatta sadece cahil ve suursuzlarin isi kolay. Onun da kadini erkegi farketmiyor.

8
    5 Yorumla
    • pamuklu_şeker
      pamuklu_şeker
      1 yıl

Kim demiş erkek ağlamaz diye! Ne kadar da aşağılayıcı bi cümle!!

Yorumla
    • kedikulagi
      kedikulagi
      1 yıl

@pamuklu_seker Ben demiyorum. Kadinlarin hayatini darlayan toplum diyor. Kadinlarin cogu gormuyor diye o toplum erkekleri darlamiyor degil anlaminda sadece bir ornek verdim. Saysam site patlar dedigim de diger ornekleri saymaya baslasam anlaminda.

Yorumla
    • pamuklu_şeker
      pamuklu_şeker
      1 yıl

Ben anladım zaten ne demek istediğini. Sitem ettim sadece. Toplumun saçma düşüncelerini aklım almıyor!

Yorumla
    • kedikulagi
      kedikulagi
      1 yıl

3'ten fazla insan yan yana geldi mi zeka seviyesi hizla dusmeye basliyor genelde :D

Yorumla
    • pamuklu_şeker
      pamuklu_şeker
      1 yıl

Bu arada cidden öyle...

Yorumla
  • BlackLeon16
    BlackLeon16 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Hayat kadınlara güzel kadınlarımız genelde sorumluluk almaktan kaçındıkları için tıpkı küçük kız çocuğu gibi olmak istiyorlar hayat erkeklere zor ve acımasız bir erkek kadınına yaşama imknaı sağlaması lazım iken kariyer mal mülk statü sorumluluk lar sağlaması gerekirken bir kadının kadın olmaktan başka sorumluluğu yoktur bir kadın bir erkek 35 yaşında olsun erkege bunca zaman ne yaptın araban evin statün geleceği sağlayabilme konusunda neler yaptın diye hesap sorulurkenn. Bir kadın 35 inde hiçbir vasfı olmasına gerek yok sadece yaşı geçtiği için evde kaldığı muamelesi görür eskiden kadınlarımız çok zorluklar çekerdi şimdiki kadınlar değil makineye elbise atıp onu sermeyi yük görmek ilgisizliği ile ilgili problem yaşadığında yuvasını dağıtacak duruma getirmek kadınların yaptığı davranıştır eski kadınlar baş tacı ama yeni nesil kadınlar bence beceriksiz

0
    0 Yorumla
  • Çimenlerinkokusu
    Çimenlerinkokusu Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Bence hayat erkeklere kolay ya da kadınlara kolay diye bir şey yok.. Hayat bazılarına daha kolay, daha güzel ama şans. Kadını erkeği yok. Bazıları daha zor hayat yaşıyor. Maddi ya da manevi. Kadın ve erkek olmakla alakası yok bence hayatın kolaylığının...

3
    0 Yorumla
  • BuOlsa
    BuOlsa Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 34%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Aslinda öyle değilde, işte maalesef Ailesinden Kadin ve erkek işi ayirana kolay... Kadin'da calişsin yinede ondan mutfak işi sorulur, cocuk bakimi desen aynisi ama dediğim Esinle sadece evli değilde birlikte yasamayi tercih edenler ise erkek icin kolay diyemem

3
    0 Yorumla
  • User1819362892
    User1819362892 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    1 yıl

Ne şakoo bunu yazman saçma olmuş kız olduğunu düşünüyorum ve şöyle söyleyeyim asker/sünnet vs zor değil bunu söyleyenler yalan söyler erkekler eşi ve çocukları mutlu olsun diye birçok şeyi kolay ve basit gösterirler içlerinde volkanlar patlar yıldırımlar çarpar ama size gülümserler o gülümsemenin. Altında neler yattığını bilseniz sizde üzülürsünüz ve işler öyle kolay değil bir çöpçü/YKB (yönetim kurulu başkanı)/asker/öğretmen hepsinin kendine göre zorlukları var her şey dışarıdan göründüğü gibi olsaydı keşke ama size çok basit geliyor demekki

1
    0 Yorumla
  • DrTrager
    DrTrager Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Kizlar madde madde siralamis anlamadim sidik mi yaristiriyoruz? Yaristiriyorsak yazalim.

-Mayina basip kolu bacagi parcalanan kim?

-Insaat kazalarinda olenler kimler?

-Maden kazalari?

-Okuyup adam olma zorunlulugu?

-Cinayete kurban gitmede acik ara farkla biz ondeyiz.

-Yasam omru:Erkeklerin daha kisadir. Kadinlar erkeklere gore daha uzun yasar.

Ne yani simdi ben bunlari yazinca cok mu havali oldum. Neyin sidigini yaristiriyoruz burada anlamadim

0
    0 Yorumla
  • citcatcot
    citcatcot Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl

https://www.haberturk.com/18-ay-boyunca-erkek-gibi-davranan-yazar-norah-vincent-in-intiharla-biten-ilginc-deneyimi-3583864

0
    0 Yorumla
  • Sessizliğindehşeti
    Sessizliğindehşeti Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Aynen kanka kesin öyledir amwq

2 ev işi yaparsınız Sanki Koç Holdingi idare etmiş gibi pazarlarsınız bunu; bizim para kazanma stresinden, sizin gibi arızalı bir insan türünü idare etmekten iflahımız zikilir ama hayat size zor...

1 hafta erkek olarak yaşayın Depresyondan çıkamazsınız

0
    0 Yorumla
  • oɿƚꙅɘɒm
    oɿƚꙅɘɒm Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Sabah istediği saatte uyanıp, öğlene kadar kahvaltı ve müge anlı izledikleri, yemek ve temizlik bitince Esra Erol izleyip eşlerini bekledikleri,

Canının istediğini internetten sipariş edip, çarşı AVM gezip alışveriş yaptıktan sonra arkadaşları ile kahve keyfi yaptıkları için

Olmasın (!)

0
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Heh yeni modamız bu erkekler için hayat kolay kim diyor onu o lafı çıkaran kesin erkek düşmanı erkeğinde kadınında hayatta işi zor lafa gelince ayrımcılık olmasın diyorlar ee şimdi ayrımcılık var burada hayat kadına da erkeğe de zor kadın çalışıp erkeğe bakmak zorunda değil ama erkek çalışıp kadına çoçuğuna bakmak zorunda bir erkeğin ailesine bakamaması ne kadar zor bir durum he şerefsiz olanınına da diyecek bir şey yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Hayat erkeklere kolay mı? Bence hayatın kolay olmasının cinsiyetle alakası yok. Senin etrafındakiler öyle olabilir. 34 yaşımdayım bu yaşa nasıl geldiğimi bir ben bir Allah bilir ama inşallah inanıyorum ki bundan sonra güzel olacak. Lütfen genelleme yapmayalım. Cevaplarda erkeklerin şu derdi yok bu derdi yok işte ev işi yapmaz lef edilmez şu olmaz bu olmaz. Bence dönüp kendinize ve seçtiğiniz erkeğe bakın doğru insanı seçebildim mi diye sorgulayın derim. Ayrıca hiç bilinmese de erkeğinde namusu vardır. Tabii günümüzde bırak erkeği namuslu kız bile yok. daha neler yazarım da neyse

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Nerede kolaylık söylesene

lise biter üni kazandın mı

üni biter askerlik ne zaman

askerlik bitre iş ne zaman

iş olur ne zaman evlencen

herşeyi halletmen beklenir evlenirken tüm parayı sen ver

boşanırsın para ver

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Abi bi kere rahatça cinsellik yaşayabilirler zar derdi toplum baskı derdi yok evlilik derdi yok falloslama derdi yok🙄🤣🤣 28 yaşına gelmiş bekar erko evde kaldım diye yanıp tutunamaz ztn erkoların evlenme yaşı 30-35 ama 25 yaşından sonra kızlar yanıp tutuşmaya başlar çübkü cidden 25 ten sonra kadın evlenme yaşı artıyor 25 e kdr olmadıysa zor of her şey erkeklerden yana toplum bile!

0
    1 Yorumla
    • Nocxks
      Nocxks
      1 yıl

Toplumda 25ten küçük evlenen yok herkes küçük ve genç buluyor 🙄 kızların ideal evlenme yaşı 27 28dir. Zaten bütün kadınlarda bu yaşlarda evleniyor 25ten küçük evlenene hiç rastlamadım koydesiniz herhalde

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Aynen o kadar kolay ki. Oku, iş bul, 3 kuruş maaşa 12 saat çalıs. 25 yaşını geçtiysen ve parasizsan öl zaten. Kadınlara yaklaşırken 100 defa düşün. Çünkü red yiyip abaza olarak görüleceksin. İlişkiler bu kadar ilkel boyuta geldiği için yalnız kal. Daha neler neler..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

pehhh. Böyle düşünerek daha da dibe sokuyorsun kendini. Sen baskı altındasın erkek olsan özgürleşeceğim sanıyorsun birde erkeklerin yükünü sırtlayabilecek misin. İnsan arada bunları düşünebilir yorulduğunda isyan etmek herkesin hakkı. Bir sonuca götürmez ama seni

0
    0 Yorumla
  • Cendere1910 u
    Cendere1910 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Öylemi düşünüyorsun bindiğiniz arabaları evleri erkekler yapıyor sen bir kadının ev yaptığını ya da araba yaptığını duydunmu hayat erkeklere daha zordur unutma..

1
    6 Yorumla
    • küçüksoğan
      küçüksoğan
      1 yıl

Yuvayı dişi kuş yapar güya

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      1 yıl

@küçüksoğan o hazır yuva ama şu dünyada ne yapıliyorsa erkekler yapıyor zor olanları kadınlara sadece kullanmak kalıyor

Yorumla
    • küçüksoğan
      küçüksoğan
      1 yıl

@Cendere1910 araştırmalara göre zor işleri erkekler yaptığı için kadınlar daha uzun yaşıyormuş

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      1 yıl

@küçüksoğan doğru kadınlar 90 yaşını görüyor erkekler 60 sonra ölüm çanları

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynen kanka hic kadın mühendis yok senin mağaranda

Yorumla
    • Cendere1910 u
      Cendere1910
      1 yıl

İşte bak onu bile anlayamamıştım kapasite yok ne diyeyim senin ben mağarana bırakıyorum orada yaşa

Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Erkek olmanın da zorlukları var elbette bize göre rahat oldukları konular olsa da. Erkek adam gülmez, oynamaz. gibi duygularını bastırarak büyütülüyor çoğu erkek.. Bu yüzden eşine , çocuğuna bil sevgisini hala gösteremeyen adamlar var..

0
    0 Yorumla
  • serapdenizz
    serapdenizz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklerinde işi zor. Ev geçindirmek zorundalar. Sünnet oluyorlar. Askerlik yapıyorlar. Nafaka dertleri var vs. Kisacasi bizede zor onlarada

3
    2 Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

Helal valla bizi anlayan bir kadınsın
      Hayret ettim şu an 😂

Yorumla
    • serapdenizz
      serapdenizz
      1 yıl

@Hassas_Dokunuşlar sen kimsin neden salça oluyosun mesajlarima

Yorumla
  • Ezgibrbs
    Ezgibrbs Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Cidden öyle ya akşama kadar çalışıyorlar 5 6 gibi gelip sabaha kadar dinleniyorlar sonrada dünyanın yükü sırtlarındaymış gibi davranıyorlar. Oysaki kadının mesaisi hiç bitmiyor

1
    0 Yorumla
  • Seddeffe
    Seddeffe Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklerin derdi bi calisip para kazanmak
    Bide işsiz olduklarinda dertdeler etrafi baski yapar
    Bide ailesini karisina bakmakda korumakda yukumlu bunlarin tek derdi tasasi bu dunyada

0
    0 Yorumla
  • farukshk304
    farukshk304 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

İki tarfında kendine göre zorlukları var, erkeklere kolay kadınlara zor veya kadınlara kolay erkeklere zor diye bir şey yok. böyle düşünüyorsanız çevrenizdeki erkekler muhtemelen sorumsuzlar veya siz tam empati yapamıyorsunuz çünkü kadınların ne gibi dertleri olduğunu biliyorsunuz az çok tahmin edebiliyorsunuz ama erkeklerin ne düşündüğünü ne gibi dertleri olduğunu tahmin edemiyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • Uğur2628
    Uğur2628 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı.

Bu ne saçma bi soru😅😅😅 erkeklerede zor neresi kolay hayat herkese zor siz kadınlar 2 zorluk çekiyosunuz diye sadece bizmi zorluk çekiyoruz sanıyosunuz

0
    0 Yorumla
  • Sadecegonca
    Sadecegonca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 92%
    1 yıl

Sen öyle zannettiğin için. Ataerkil zihniyetle dini kullanarak üstünlükleri ellerne almalarına izin verildiği için , birde kas kütleleri fazla olduğu için

0
    0 Yorumla
  • ntmore96
    ntmore96 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Hayat herkes için zor. En ağır en pis işlerde de erkekler çalışıyor. Daha bu işin okulda askerde yaşanan şiddet boyutu var. Özetle kızların hayatı da zor, erkeklerin de.

0
    0 Yorumla
  • MaksatMuhabbet91
    MaksatMuhabbet91 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Bu soruya cevap dahi vermeye tenezzül etmezdimde ! Şöyle bir görsel bırakyım dedim

0
    4 Yorumla
    • paptya0077
      paptya0077
      1 yıl

Evet bu doğru ama bunun nedeni sizin bizden daha çok çektiğiniz değil de sıkıntılarınızı içine atmanız bende senelerce derdimi içime attım ve daha kötüleştim şimdi arkadaşımla paylaşıyorum ve daha iyi oldum

Yorumla
    • MaksatMuhabbet91
      MaksatMuhabbet91
      1 yıl

@paptya007 başka bir kadın psikolog şöyle demişti. Bir kadın hiçbir erkek kadar yalnız kalmaz kalsa depresyona girer intahar eder! Yani öyle işte

Yorumla
    • paptya0077
      paptya0077
      1 yıl

Ben yalnızım ama neyse size laf anlatanda zaten kabahat

Yorumla
    • MaksatMuhabbet91
      MaksatMuhabbet91
      1 yıl

@paptya0077 arkadaşlarıma anlatıyorum demedin mi şimdi sen?

Yorumla
  • straliewygꯁ
    straliewygꯁ Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl

Kanka lütfen şu erko lafının neslini tuketin asırı itici ya

3
    3 Yorumla
    • Vealin
      Vealin
      1 yıl

Komik geliyo aslında

Yorumla
    • Vealin
      Vealin
      1 yıl

Ha sen erkek kelimesini diyon 😨

Yorumla
    • MaksatMuhabbet91
      MaksatMuhabbet91
      1 yıl

Ya işte akıllı bir türk kızı. Beyler kaçırmayın bu kızı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Hayat.. hiç evlenmemiş ya da evli ve mutlu erkeğe kolay. Siz bu soruyu.. bulursanız 40 indan sonra çocukları da varken boşanmış adama ona sorun. Hayat kadinami kolay, erkegemi. Onlar size çok güzel anlatırlar.

1
    0 Yorumla
  • MilkyWays
    MilkyWays Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Hayat her iki cinse de yerine göre kolay ve yerine göre zor. Türkiye'de hayat her iki cinse genel olarak zor bunun Erkeği ya da Kadını yok.

1
    0 Yorumla
  • 1yakamooz
    1yakamooz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 69%
    1 yıl

Toplum baskısı vs olaylar bize hayatı zorlaştırıyor. Yani aslında hayat erkeklere kolay değil bize zor kızlar

1
    0 Yorumla
  • EvcimenOkuz
    EvcimenOkuz Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Kim demiş kolay diye. Altı üstü bir çift memeniz var. Bütün dert keder ızdırap kendinizde sanıyorsunuz @portakallijole 😝

1
    0 Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 31%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı.

18 ay boyunca kılık değiştirip erkek gibi dolaşan yazar Norah Vincent yazılarına bakarsan anlarsın hayat kime kolay

1
    0 Yorumla
  • Ezelben
    Ezelben Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 72%
    1 yıl

Kolay mı neresi kolaymış ben bilmiyorum kolay tarafını bana yardımcı olsana kolay yaşıyayım hayatı lütfen

1
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Kim diyor ki kolay olduğunu? Kadınların da erkeklerin de sorumlulukları ve sorunları apayrı

2
    1 Yorumla
    • NarkozcuBeyy
      NarkozcuBeyy
      1 yıl

Mantıklı bir kadın işte 😂

Yorumla
  • Vealin
    Vealin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Kızım hayat ne erkeğe ne kadına kolay. Hayat kolaysa parası olana kolay olabilir ancak

2
    0 Yorumla
  • Memur34
    Memur34 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 87%
    1 yıl

Hayat kadinlara kolaydır, erkekler sürünür durur, kadın zengin erkek bulur evlenir😁 fakir erkeklere Allah yardım etsin

0
    0 Yorumla
  • Linalinaaaa
    Linalinaaaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Onlara her şey kolay değil tâbi ama kadınlar kadar da zor denilemez. Erkekler düz mantık kadınlar labirent gibi çünkü

0
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı.

hiç değil valla her türlü sorumluluk bizde çözüm üretme bizde sorun çözme bizde neresi kolay Allah aşkına 😏

0
    0 Yorumla
  • babysharkSmom
    babysharkSmom Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Hayat erkeklere kolay değil biz her taşın altına elimizi koyup onları saf dışı kalmaya alıştırıyoruz o kadar

0
    0 Yorumla
  • Qassanovaa
    Qassanovaa Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklere de zor aslinda ama cogu beynini kullanmadigi icin kolaymis gibi geliyo. Yoksa onlar da insan.

0
    0 Yorumla
  • Dardelen
    Dardelen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklere kolay diyenin kafasına vururum. Zengin koca diye diye ölüyorsunuz sonra erkeklere mi kolay diyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • ErenEngin22
    ErenEngin22 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 571 cevap paylaştı.

Hiç kimseye kolay değil bunun cinsiyeti olmaz

1
    0 Yorumla
  • Timurunfili
    Timurunfili Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

İnan hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil keşke öyle olsaydı.

1
    0 Yorumla
  • Dila772
    Dila772 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 98%
    1 yıl

Umursamazlar çünkü, bizi delirtip gidip uyuyorlar her bokta

1
    1 Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

Puhaha

Yorumla
  • yupppıyaskkkkk
    yupppıyaskkkkk Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    1 yıl

Erkek olduğu için şeyleri olduğu için her istediklerini kolayca yaptıkları için kafaya bır sey takmadıkları ıcın maalesef bız kızlar çok fazla takıntılıyız etrafımızdaki gereksiz ınsanları atmalıyız hayatımızdan acilen umursamamalıyız

2
    3 Yorumla
    • JPrBoateng
      JPrBoateng
      1 yıl

@yupppıyaskkkkk :) bu soruyu bekliyomuş gibisin

Yorumla
    • yupppıyaskkkkk
      yupppıyaskkkkk
      1 yıl

Sanırım 😃

Yorumla
    • yupppıyaskkkkk
      yupppıyaskkkkk
      1 yıl

Nedense arada böyle olur salarım kendimi 😂

Yorumla
  • iSooo1
    iSooo1 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 52%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Tabi efendim daha önce erkek olduğunuz için kolay olduğunu düşünüyorsunuz.

0
    0 Yorumla
  • sorucu060606
    sorucu060606 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.

Nerden biliyorsun kolay olduğunu? Seni bu düşünceye iten sebep nedir?

0
    0 Yorumla
  • csb99
    csb99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Kim dedi sana bunu hayat erkeklere veya kızlara kolay değil zengine kolay fakire zor bu kadar

0
    0 Yorumla
  • olgunerkek37
    olgunerkek37 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Ömrümüz kız aramakla geçiyor 100 kişiden 1 kişi konuşuyor anca

0
    1 Yorumla
    • csb99
      csb99
      1 yıl

Aynen öyle oda sürat yapıyor iki güne konusmuyor zaten

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Erkek olmak daha zor.

Askerlik

Erken ölmene rağmen geç emekli olmak

Erkek ölüm oranı daha fazla

intihar edenlerin 3/4'ü erkek

cinsel saldırıya uğramış şahısların %49'u erkek ve buna rağmen neredeyse gündem olmuyor veya umursanmıyor

Daha çok neden yazarımda şimdi üşendim. aklıma estikçe yazarım. derdinizi skyim ben sizin.

0
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Erkeklere kolay mı 🙄 hiç de değil bana özellikle 🙁

0
    0 Yorumla
  • özgürruhlu55
    özgürruhlu55 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl

Dünya onlar için kurulmuş o yüzden kadınlar da hizmetçisi olarak Allah bizi yaratmış oh mis

0
    0 Yorumla
  • etnikbizansrumu_
    etnikbizansrumu_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Kişiden kişiye değişir bu kadını erkeği yok bunun. Bence erkeklere daha zor diye düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • By_EkseLanS
    By_EkseLanS Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Kolay olduğunu nereden biliyorsun ve bu kanıya nasıl vardın

0
    0 Yorumla
  • asdafadasf
    asdafadasf Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar sedanter bir erkeğin bir gününü yaşarsa depresyona girer awq ne kolayı Zdndbsshssjd

0
    0 Yorumla
  • Normam
    Normam Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 55%
    1 yıl

28 yaşındayım hiç sevgilim olmadı hiç kolay değil.

0
    0 Yorumla
  • battalgazi007
    battalgazi007 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Bunu söyleyen kişi yalan söylüyordur ve yalancıları sevmem

0
    0 Yorumla
  • justdoit34
    justdoit34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Belki de kolay olsa sıkıcı olurdu. Bize özgüven veren "ben bunu da başardım" hissi

0
    0 Yorumla
  • karabibber
    karabibber Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    1 yıl

Tam tersi hayat erkeklere zor. Kadınların beklentisi çok fazla ve erkekler kendilerini baskı altında hissediyor bence. Kadınlar artık erkeğin her seyi olsun zengin oleyn istiyor. Sorumlulukları daha fazla

1
    0 Yorumla
  • eftalyatalar
    eftalyatalar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    1 yıl

Bunun kolay olup olmadığını bilemeyiz

Ve bence empati de yapmalıyız

Erkekler bize empati yapmalı
    Bide erkeklere empati yapmalıyız...

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hayat neden erkeklere kolay?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkek olmak neden bu kadar kolay? 15 cevap verildi
Erkekler niye bu kadar kolay? 11 cevap verildi
Erkekler neden bu kadar kolay? 12 cevap verildi
Hayat erkekler için daha kolay gibi doğru değil mi? 12 cevap verildi
Erkek olmak sanıldığı kadar kolay mı? 4 cevap verildi
Erkek olmak asiri kolay değil mi? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sen geceye bir şarkı bırak Bende sana bir şarkı bırakayım mı?
  • Kas yaparken günde 1 paket lor peyniri yemek mi daha mantıklı yoksa protein tozu mu?
  • Mesleğinizi üç emoji ile yazın desem?
  • Kadın ruhundan anlarmısınız?
  • Size nankörlük eden birine kin duymadan nasıl yaşayabiliyorsunuz?
  • Oyun oynamayı özlediniz mi?
  • Çekici biri olduğunu düşünüyor musun?
  • Tatile kiminle gidilmeli?
  • Sevgilin sözünü dinlemezse ayrılır mısın?
  • Sizce Türkiye son maçını oynamadan Dünya Kupası'ndan elenebilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨