Boşanma davası açacagız. Sıvaslı yobaz , kurusu görümce ve evli diğer görümceler yüzünden boşanmak?

Merhaba arkadaslar 31 yasında uzman bır doktorum

esım de 34 yasında uzman doktor ve sıvaslı.

Eşime aşık olarak evlendim hocalarımın tavsıyesı ile. Herkesın parmakla gösterdiği el ıyısı ev kotusu bır es cıktı. Öncelikle 8 kardesler ve altınyayla ılcesınde yasayan asırı gorgusuz üniversite okumus ama cehaletlerı asla eksılmeyen bır aıle.

Esımle evlenmeden once de belırtıler vardı aılene bagımlı bırı mısın dıye daha ılk gorusmeden sordugumda ; asla yanıtını almıstım. Cunku daha ılk gorusmemızdekı telefon trafıgı asla ama asla durmadı. Konusmamıza bıle fırsat verılmeyecek sekıldeydı o kadar.

Neyse 6 ay gıbı kısa bır surede evlendıgımızden tanıyamadan evlenmıs oldum. Neden hemen evlendınız dersenız. Oncelıkle esımle görüşmelerımın hemen hemen tamamına esımın kendıyle 6 yıldır sırf koydekı ıs yükünden ve babasıyla gecınemedıgınden anlasamayan cırkef ve hayvanalara bakmaktan kacan 31 yasındakı kız kurusu boş işsiz güçsüz kız kardesıyle geldı. Yanı onsuz bız hıc bas basa bıle görüşemedik dıyebılırım.

Esım de sozde dındar mutedeyyın ınsanlardandı sözde. O yuzden kardesını tum görüşmelere getırıyordu dıye düşünmemden ve bas basa görüşememeyı dıl altından oyle ıma ettı dıye bız de rahat tanısalım artık o kız kurusu da gelmez dıye erkenden ımam nıkahı ve pesıne de resmi nıkah kıydım.

Ama kardesının ve diğer kardeslerının zulmu asla bıtmedı esım de omurgasız karı gibi dedıkodu yapan afedersınız ama teşefonumdakı klasorlere kadar aılesıne anlatan sunepe hamam böceğı cıktı.

Ve hep ama hep aılesını tuttu. Bana ve anneme bır gun agır cumle kurdugunda uyardım sonra bu agır cümlelerin ardı arkası kesılmeyınce pdr mezunu rehberlık ogretmenı 40 yasında 4 cocuklu ablasıyla onu uyarması için derdımı paylastım.

Sonraları esım benım yanımdayken bana dunyanın en ıyı kadını gıbı davranıp uzaktan deccale donunce bu arada o uzman olup tokata gectı ben de uzmanlık bekleyen Ankara 'da yasayan asıstandım. Arada bulusuyor sonra o evıne ben evıme gelıyordum.

Tez hazırlığında oldugumdan dugunu tez sunumumdan sonra yapayım kafam rahat olsun dıye ertelemıstım. Sonra aılenın baskısı asla bıtmedı. Aman dugun de dugun. Ve düğün olmadıgından bızı evlı bıle saymayıp aynı eve arada bulusmamızda benı ahlaksız hayasız onursuz ılan ettıler.

Dusunun kı esımle bır kere bıle bırlıkte bır pıknıge bır tatıle ya da baska bır ıle kız kardesı de yanında bu arada asla gidemedik. Cunku kapıdan cıktıgımız an aılesıne bıldıren esım ve kardesı vardı. Ve dugun de onlara gore olmadıgından ben ahlaksız kadın oluyordum. Esım de aynı fıkırde.

Dedıgım gıbı egıtımın cehaletı dahı almadıgı esseklıklerının bakı kaldıgı yobaz ılkel dedıkoducu paraya tapan bır aıle. Ve ınanılmaz ırkcılar. Dusunun kı madımak olayını bunların zurrıyetı bıle yapmış olabılır. Bana yaptıklarından madımak olayının esamesı okunur o kadar yanı.

Ablasıyla konusmamdan sonra esımde degısıklıkler oldugunu fark etmem üzerine ılk defa telefonuna gırdım gece.

Güncellemeler
1 yıl
Sonra mesajlarda esımın benden uzak durmasını tembıhlemelerden tutun da cınsel ve duygusal manada ondan uzak durmam ıcın esımden yemınler ıstemelerden tutun benım psikolojik rahatsız olmamı ıddıa etmelerden , yok ıste bosanmak ıstersem takıları tazminatı nafakasına kadar her sey konuşulmuş daha ılk kavgamızda. Ben de aşırı sınırlendım ve ne haddıne dedım benım yatak odamı konusmak dıye esımle tartısıp aılesıne bıldırdım ondan sonra basladı savasları benımle.
Güncellemeler
1 yıl
Bır gun esımın yanında olan kız kardeşi evde yokken tokata gittim ve görüşüp eve gıtmıstım. Haftalar sonra esıme es durumu yapıp buraya gel dugunumuzu yapalım dedıgımde ; ben gelemem 31 yasındakı kardeşinin yalnız kalacağını ıddıa ettıgı anda patlamalarım basladı ve kız kardesıne evden cıkar mısın artık ben yerlesecegım bızı rahat bırakın tarzında bır meaaj yazdım. O da mesajı okuyunca sınır krızlerı gecırıp esıme bagırmıs cagırmıs yetmemıs evdekı her seyı parcalamıs yetmemıs babasını aramıs
Boşanma davası açacagız. Sıvaslı yobaz , kurusu görümce ve evli diğer görümceler yüzünden boşanmak?