AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Hahhaa laa o nasıl duruş 🤣🤣🤣
@loky34ist O biçim
Mezuna kalmis öğrenciyim bende üni kazanıp kurtulmaya çalışıyorum djsjdhs
Elentrik elentronik mühendisiyim :D bozuk eşyalarınız varsa tamir edilir :D
Ben avukat kuzenin ofisinde çalışıyorum. Hemşireleri severim
Boğaziçi bilgisayar mühendisliği istiyorum bu sene inşallah olacak geçen sınavda olmadı maalesef 🥺
İSG Teknikeri
Tır şoförüyum
serbest meslek
Henüz asıl mesleğimi edinmiş değilim.
Birden fazla meslek var
pratisyen hekim
Atanırsam eğer laborant
Yazılım işleriniz itinayla yapılır
Televizyoncuyum ama meslegimi yapamiyorum
Din kültürü öğretmeni inşallah atanırsam
Seneye
@Kzarka Anlayamadım
Seneye atanirsin umarım, ama seneye de bunu yazarım
@Kzarka inşallah 🙏🏻 sağolun sizinde mi öğretmenlik branş
Yok ben tır şoförüyum , liseyi açıktan zor bitirdim. 😅 Ama 13 yaşımdan beri çalıştığım için sanırım 1-0 önde gidiyorum suanlik. Teşekkürler 😊😊
@Kzarka Tır şoförü olmakta zor Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Teşekkürler ediyorum, bir zorluğu yok aslında ben zevkine yapıyorum bu işi paraya ihtiyacım yok fazla 😊😊 herkes sevdiği işi yapmalı zaten , benim asıl mesleğim ünlü mamüller ustalığı
@Kzarka siz kendinizi mesleki açıdan geliştirmissiniz aslında en mantıklı olanı bizde diploma peşinde koştuk şimdi de zor bir kpss mücadelesiyle uğraşıyoruz.
Ya ben gerçekten üzülüyorum bu durumda olan insanlara çünkü bu ülkede hiçbir başarı hak edilene verilmiyor , bana da çok söylediler kpss den 70 puan al gerisi bizde diye ama kimsenin hakkına giripte haram hak yemek istemediğim için istemedim , yoksa ben çoktan torpil ile kendimi atmış olurdum , bu işte hem mutluyum hem yanlızım hemde memurdan daha çok kazanıyorum ama dediğim gibi bir işi seviyorsanız mücadele edin yapın sevmediğiniz işte asla mutlu olamazsınız.
@Kzarka Bu torpil konusu maalesef çok dönüyor ama atanacak puanı alırsam 80 puan gibi sonrasında mülakatta maalesef ki araya insan sokuluyor çünkü bunu yapmayan yok denecek kadar az ki zaten bu mülakatı getirme amaçları bu önceden bende hak geçiyor yapmayın etmeyin derdim ama sen yapmazsan bir başkası yine yapıyor. Önemli olan kazanç değil aslında en azından bir kadın için memuriyet bulunmaz bir nimet. O yüzden olana kadar çabalayacağım.
Açıkçası ben yapmıyorum yapana da saygı duymuyorum, ben öğretmenlik dışında bir çok alternatif e yönelen insan gördüm ve gerçekten mutlular, başkası hak yiyor diye bizde hak yiyecek değiliz elbet birgün istediğiniz olacak sadece denemeye devam etmeniz gerekiyor
Bu arada bende 3 sene kurslarda okudum din nedir iyi bilirim haram flan yiyemem ben kimse kusura bakmasın.
@Kzarka Demek istediğimi anlamadınız atanacak puanı zaten almış bir kişi 80 ile atanıyor ve ekstra bir mülakat oluyor ve bu mülakat için yardım alıyorsun. Sizin dediğiniz gibi düşük puan alıp ta torpille yerleşmeden bahsetmiyorum. Başkası hak yiyor bende hak yeyim mantığı değildi demek istediğim.
Seni çok iyi anlayabiliyorum keşke hiç bunlar olmasa 🤦♀️
@wild_girl keşke 🙏🏻 insanları böyle şeylere maruz bırakmasalar bu sene mülakat tekrar geldi önceden kalkmıştı insanlar zaten atanacak puanı çok zor şekilde alıyorlar milyonlarca insan var eleyecek yer arıyorlar sırf kendi adamlarını almak için zaten bu mülakatı yapıyorlar amaç bu...
Peki ortalama kaç puan gerekiyor sizin alanda? Alım sayısı falan?
Böyle sisteme yazıklar olsun.
@wild_girl 1.594 din kültürü alımı 217 kişi de imam-hatip meslek lisesi dersleri alımı olacak mezun sayısı 58 bin
Hakkınızda hayırlısı
@Kzarka amin
% olarak çok düşük görünüyor
@wild_girl çok fazla mezunu var 79 puan ile atanıyorlar. Aşırı bir yığılma var en fazla alım yapılan öğretmenliklerden biri olduğu için herkes kolay atanıyoruz sanıyor
Atanırsan ilk ne yapcaksın kızz 🤔😊 ben de hep kendime küçüklü büyüklü hedefler koyarım mesela 😂😂
@wild_girl sizin branş ne? Atanırsam ilk aldığım maaşla bir kurban kesicem adak adadım malum 😄 ilk maaşımı önce bir güzel yerdim sonra anında birikim yapardım araba almak en büyük hayalim ya
İlk maaş anca kurbana gider zaten kızz kurbanlık fiyatlarından haberin yok heralde 😂😂😂 güzel hedefler ama insallah yerine getirirsin
Din hocasını bulmuşken bu arada dini olarak epey bi sorum olucak ama bakabilirsen ya da müsait misin kızz? 🤔
@wild_girl Sor bakalım
Evlilik ve boşanma konusuyla alakalı aslında? Büyü şüpheleriyle ilgili konular da var epey uzun yani , yazabilirsen sevinirim gizli değilim zaten
Abla. bana da büyü yaptılar zamanında
Ben de. Özel mi memur mu?
memur
Memnun musun?
evet🧏🏻♀️
Ben hiç girmedim kpps, ye, özel başlarda devletten iyi veriyordu
Öğretmen
branş nedir
Edebiyat
ne güzel 🌸
devlette misiniz
Evet