Aile & Toplum Ankette en sevdiğiniz mevsim hangisi? NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tek sevdiğim mevsim İlkbahar İlkbahar Sonbahar Kış Yaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ankette en sevdiğiniz mevsim hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Her mevsimi ayrı severim gadası 1 1 Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Vayy anı yaşayan birisi, nem sevilir mi bee Yorumla
PaaTRonİÇE Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İlkbahar ve yaz diyorum 1 5 Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Yoo biri sayılmaz Yorumla PaaTRonİÇE 1 yıl Karar veremedim Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Ah sizin kararsızlığınız yok muu Yorumla PaaTRonİÇE 1 yıl İkisideee Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl :(( Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. İlk bahar ve son bahar 1 0 Yorumla
red_cat Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Kışı hiç bir şeye tercih etmem. 1 1 Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Kardan adam yapıyorsundur kesin Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 486 cevap paylaştı. E hepsi 1 2 Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Ohoo anket yaptık Yorumla sebelepmebelep 1 yıl cıks olmaz birini seçsem öbürü kıskanır Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bahar'lar güzeldir diyorum 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. İlkbaharı severim 1 0 Yorumla
Ks1Bilen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 820 cevap paylaştı. Kış 🍃 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her mevsimi ayrı severim gadası
Vayy anı yaşayan birisi, nem sevilir mi bee
İlkbahar ve yaz diyorum
Yoo biri sayılmaz
Karar veremedim
Ah sizin kararsızlığınız yok muu
İkisideee
:((
İlk bahar ve son bahar