Gidin evinizde ne yapıyorsanız yapın.. Çoluk çocuk var.. Onların görebileceği parklarda vs yapan var gidip bir kova su dökesim geliyor.. Ay düşününce bile sinirlendi şu an.. 😂
Kesinlikle öyle canım çok haklısın 👍 ben çok karşıyım bu tarz şeylere herşeyin bir adabı usulü vardır saadet de gizli olur muhabbette burası Avrupa değil çoluk çocuğa gençlerimize kötü örnek teşkil ediyorlar bu tür dactanus sergileyenler mutkaka ceza almalı yoksa önüne geçmek mümkün olmuyor
Nerdeyse öyle oldu; sokakta, kafede, otobüste, sinemada her yerde rahatlıkla yaşıyorlar. Ben sevmiyorum öyle şeyleri. Yaşayacaksa evde veya gizli bir yerde yapsın.
Kesinlikle öyle gülüm çok haklısın 👍 herşeyin bir adabı usulü vardır saadet de gizli olur muhabbette burası Avrupa değil çoluk cocuga gençlerimize kötü örnek teşkil ediyorlar
@inciitanesiii genelde parklarda daha çok oluyor ama öyle böyle değil ve hiç rahatsız olmuyorlar aileler çoluk çocuk oluyor ama onlar ipin ucunu kaçırıyorlar
Çok yanlış buluyorum herşeyin bir adabı usulü vardır saadet de gizli olur muhabbette burası Avrupa değil Türkiye çoluk cocuga gençlerimize kötü örnek teşkil ediyorlar
Kesinlikle öyle 👍 çünkü herşeyin bir adabı usulü vardır saadet de gizli olur muhabbette burası Avrupa değil çoluk çocuğa gençlerimize kötü örnek teşkil ediyor ve mutkaka ceza almaları ve bu durumun önüne geçilmesi gerekiyor
Söylediklerine katılıyorum altına imza ✍️ atıyorum hayat özendi oldu ondan oluyor bunlar birde en önemli hususta ailelerde bitiyor çokta serbest bırakmamaları lazım diye düşünüyorum
hicc bilmiyorum. gecen gun arkadasimla parkta oturup hava alalim dedik. birkac dakika sonra bir cift geldi ve resmen sevistiler herkesin onunde. gidebileceginiz ayri bi ev yoksa bile bunu yapabileceginiz ara dere bir suru yer var. neden parkta herkesin onunde yaparsiniz ki?
Yaa biz bunların okadar canlı örneklerine denk gekdik ki biz utandıkta onlar utanmadı bu tür şeylere herzaman karşıyım adsp usul diye bir şey var saadet te gizli olur muhabbette biz böyle gördük böyle öğredik , bu tarz davranışlar çoluk cocuga gençlerimize çok kötü örnek teşkil ediyor ve yasal bir ceza uygulaması şart yoksa önüne geçmek mümkün değil
Kesinlikle öyle 👍 millet sapıttı artık biz bunların çok canlı örneklerini de görüyoruz @Bynarcos biz utanıyoruz da onlar utanmıyor çoluk cocuga gençlerimize kötü örnek teşkil ediyorlar ve hiç bir şekilde istiflerini bozmuyorlar bence buna yasal bir ceza getirilmesi şart yoksa önüne geçmek mümkün değil
Kesinlikle öyle hemde fazlasıyla karşıyım ve hiç hoş olmuyor çoluk cocuga gençlerimize kötü örnek teşkil ediyor 👍 çünkü herşeyin bir adabı usulü vardır saadet de gizli olur muhabbette biz böyle gördük böyle biliriz
Böyle bir şeyi ancak onun gibi ahlaksız bir kişi yapar bunun savunulacak bir tarafı yok özgürlük de böyle bir şey değil bu tarz davranışlar topluma çoluk cocuga gençlerimize kötü örnek teşkil ediyor ve ceza yatırımı uygulanması şart yoksaki önünü kesmek daha zor olur
Kesinlikle katılıyorum. Sosyal medyada devamlı savunanları gördükçe şaşırıyorum ben de. Yetişkin olduğum halde rahatsız oluyorum, çocuğumun vs maruz kalmasını asla istemezdim