Öyle olaylar gördüm ki yani vallaha aynı kadının anlayışı gibi
Annemle babamın boşanmasina da halam sebep oldu oturup ağlardi yok canım böyle yok şöyle babamla benim aramı bozmaya çalişti ama ne yok ben bilmiyorum der ve geri çekilir
Öyle olaylar gördüm ki yani vallaha aynı kadının anlayışı gibi
Annemle babamın boşanmasina da halam sebep oldu oturup ağlardi yok canım böyle yok şöyle babamla benim aramı bozmaya çalişti ama ne yok ben bilmiyorum der ve geri çekilir
Ne evlilik ne aile içi sorunları ne de kendini içsel sorunlarımızı hayallerimizi hedeflerimizi sevdiklerimizi hoşlandıklarımızı herkese anlatmamak en doğrusu. Bir sorun var ise o an sorumlusu kim ise onun ile konuşmak, bir fikir almak istiyorsam hikayeleştirerek var olmayan birinin üzerinden sormak mantıklı geliyor bana. Katılıyorum kadının dediklerine.
Merhaba,
Hepsini izledim, evet katılıyorum! 😍
Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir. Kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır. Üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir. Aksi boştur!
Sevenlerin kavga etmesi çok saçma. Tartışma esnasında iki kişiden biri susmalı, geri çekilmeli, alttan almalı. Öfke kötüdür. Öfkeli olan ayakta ise otursun. Oturuyor ise uzansın. En iyi pehlivan öfkesini yenendir, hadisi şerif!
Çözümsüz hiçbir şey yoktur. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır!
Çözüm olmuyorsa, aşk sevgi samimi değildir ya da birinden birinin ki! 😅
Kesinlikle öyle.. Herkes ektiğini biçer.. Her ilişkinin bitmesinde birisi sebep olur.. Allah kimseye fırsat vermesin..
Teşekkür ederim.. 😊
Rica ederim
Cevap
2Cevap
Evet doğru olabilir bence de
Maalesef böyle
Kolay kolay bir şey anlatmamak gerekiyor
Evet anlatırsan dallanıp gidiyor kimseye anlatmayacaksin ya.
Evet nur viral severm
Katılıyorum
Katılıyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?