Geçen gün kardeşim olacak DNA'daşım, ananem odaya girince uyumuş numarası yaptı kadına su getirmemek için ve bu kutsal görev bana kaldı. Usulca suyunu getirip veriyordum ki ananem kardeşimin üstünü örtmüş saçını okşuyor ''Garibim çok çekti bu çocuk sevgi görmedi Allah gönlüne göre versin ah kuzum ah'' diyerek dua ve sevgi kombosu yapıyor. Tabi ki canım çekti tabi ki ben de denedim.
Ertesi gün aynı durumda ben önce davrandım ve ilk ben numaraya başladım ve o koltuk tabutum o battaniye kefenim olaydı da duymayaydım. ''Deve gibi oldu hala okul okuyor dimi bu?'' ''Kendi deve gibi olsa nolur beyni büyümüyor ki.'' ''Evde de kalır bu kim napsın bu pasaklıyı'' ''Evlat olsa sevilmez eldivenle sevdik cebine uyuşturucu koyup ihbar ettik'' son cümleleri o anlık sinirle öyle hatırlasam da sanırım ona yakın bir şeyler dediler.
Kardeşim çorabını ağzıma sokarak uyandırmasıyla ''ben kütahyaya gidiyom yeaa!! '' diye feryat etmem bir oldu. Sonra ne oldu?
Ananem ''dur aç aç gitme'' dedi yımırta kırdı.
Olm evde mi kalacam l*n ben :(
Siz uyumuş numarası yaparken üstünüzü örterler mi?
Ertesi gün aynı durumda ben önce davrandım ve ilk ben numaraya başladım ve o koltuk tabutum o battaniye kefenim olaydı da duymayaydım. ''Deve gibi oldu hala okul okuyor dimi bu?'' ''Kendi deve gibi olsa nolur beyni büyümüyor ki.'' ''Evde de kalır bu kim napsın bu pasaklıyı'' ''Evlat olsa sevilmez eldivenle sevdik cebine uyuşturucu koyup ihbar ettik'' son cümleleri o anlık sinirle öyle hatırlasam da sanırım ona yakın bir şeyler dediler.
Kardeşim çorabını ağzıma sokarak uyandırmasıyla ''ben kütahyaya gidiyom yeaa!! '' diye feryat etmem bir oldu. Sonra ne oldu?
Ananem ''dur aç aç gitme'' dedi yımırta kırdı.
Olm evde mi kalacam l*n ben :(
Siz uyumuş numarası yaparken üstünüzü örterler mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer