Ailem neden istemiyor bu da önemli 2 tarafta bu meseleye şiddetle karşı çıkıyorsa demek ki ortada ciddi bir mesele var. Sevgilinin hareketlerine güven olmaz ama ailem her daim benim arkamdadır eğer onların istememe sebebi mantıklıysa düşünür ona göre hareket ederim her şey aşk değil
Aileler ilerdeki sorunları öngörerek karşı çıkıyorlardır, şimdi anlamak istemiyorsunuz belki ama kültür çatışmaları evliliği en çok yıpratan şeylerin başında geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kanka gece gece bizi büyük konusturup başımıza bela açma şurada rahat rahat oturmuş takılıyorum çomak sokma gözünü seveyim.(Başa gelmeden bilinmez )
Ahahaha😂çabuk seç çabuk
C şıkkı Kendimden vazgeciyorum 😆
Tüm sorunu ortadan kaldırdın şu an jasnand
sorun çözmek bizim işimiz
Aile tabiki de o kişi seni 3 gün sonra yarı yolda bırakırsa hangi kapıya gideceksin ailenin de istemediğini düşün
Sevgilinizin sizi seçmesine rağmen mi🙄
Yok ben o zaman onu yarı yolda bırakmam
Nankörlük değil ailemi karşıma almam ihanet gibi bir şey aileme bunu yapmam şahsen sevgilimin de yapmasını istemem
Benim ailem bana karışamaz o kendi ailesini ikna edip gelsin 😂
Dünyada erkek kız kıtlığımı var ya başkalarına bakın
Ailemi seçer istemeyen kişi şu olmak istemem
O da ailesinin karşısına almasın ailenin yerini hiçbir şey tutmaz
Aile her seyden daha önemlidir bu soruyu sorman bile hata
la sevgilim beni seçmiş ben nie ailemi seçiyim
Bazıları seçiyor iştee
Aile
Evet 🙄
seni seçtim aşkoo
Yaaa şapşik
🥰🥰🫶🙃sen vazgeçilmeyecek en değerli insansin aşkoo vazgecme
❤❤🥰
🥰🫶teşekkürediyorum
Aile
Ailem neden istemiyor bu da önemli 2 tarafta bu meseleye şiddetle karşı çıkıyorsa demek ki ortada ciddi bir mesele var. Sevgilinin hareketlerine güven olmaz ama ailem her daim benim arkamdadır eğer onların istememe sebebi mantıklıysa düşünür ona göre hareket ederim her şey aşk değil
Aileler de kültür catışması olduğu için istemiyorlar sizin ilişkiniz gayet yolundayken olan bişey
Aileler ilerdeki sorunları öngörerek karşı çıkıyorlardır, şimdi anlamak istemiyorsunuz belki ama kültür çatışmaları evliliği en çok yıpratan şeylerin başında geliyor
Öncelik aile tabi
Hayır tabi ki de şşşş çaktırma biri var şu an yanımda korkuyorum
😂😂
Kuzenim var
Aile.
Elin kızı için ailemi mi iteleyim. Mal değilim.
Hiç asık olmadınız mı
Aşk=Libidodur. Kendinizi kandırmayı bırakın artık. Bir muzun şeftaliyi elde etmek için çabaladığı bir mücadele.
Sen aşka inanmıyosun o zaman normal
Sigmund Freud - Aşkın Psikolojisi lütfen oku.
Sevgilimi seçerim
O piti piti yaparım
Zamana bırakmalı biraz, belki aralar yumuşar diye
Sevgilimi secerim inanıyorsam
Helal olsun gerçekten
Ailemi
Ailemi.
Güncellemeye cevap;
Sevgili dediğin nedir ki? Biri gider diğeri bulunur. Bolluk var karı kız çok. Aile ise 1 tanedir.
Hiç aşık olmadınız mı
Aşk siz kadınlara özgü bir şeydir saman alevi misali gelip geçer biz erkekler severiz.
Sevgilimi