Çevrenizdeki insanların size karşı olan tutumu nasıl? Size saygı duyarlar mı, size karşı duyarlı ve ince düşünürler mi? Kalbinizi kırmaya çekinirler mi? Size sevgi sözcükleri takarlar mı?
Özellikle anneniz ve babanız.
Özellikle anneniz ve babanız.
Merhaba,
Dikkatli, özverili ki çevremde hep çocuklar gençler var!
Herkes duacım, sürekli dua ederler, mesela parkta otururken sürekli ayağa kalkarım, herkes selam verir sayar saygı duyar!
Annem var, annem deli dolu bir insan, üstüme düşer bende onun!
Küçüklerine merhamet etmeyen büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir hadisi şerif!
Terbiyesizlik yapanın haddini bildirir, ağzının payını veririz!
Ben vermezsem yanımdakiler verir, kardeşlerim verir, gençlerim verir...
Kalbimi kırmaktan kimse çekinmez, iltifat veya övgü-takdir duymam, hep ikinci plana atılırım, maaşlı çalıştığım bir yer değilse kimse arayıp bugün niye gelmedin veya neredesin diye sormaz. Hatayı kendimde aramalıyım evet ama dönüp baktığımda iyi insan olmaktan başka bir şey yapmadım. Kimsenin kalbini de kırmıyorum. Hak etmediğim muamelelere maruz kalıyorum. Bana yapılan bir zulümde diş gösterdiğimde de herkes haksız olduğumu iddia ediyor.
Eig için teşekkürler (yıkıklığın zirvesi eig oldu vay be)
iş yerinde gayet saygılı şekilde, ailem aşırı samimidir zaten, arkadaş çevresi olarak gayet güzel yanlarında hiç yadırganır mıyım diye düşünmem, her durumda yanımda oldular şuana kadar, kötü söz duymadım bana karşı... genel olarak güvenilir olduğum söylenir eğer emanet bırakılacaksa bana gelir, dert veya sır anlatılır bir plan yapıldıysa kesin beni katarlar işin içine, indirimde ihtiyacım olan bir şey varsa alırlar ben onlara veririm buluşunca parayı.. ayrı yaşıyorum ben
Annem babam sadece bir konu hakkında karşımdalar, zaman zaman hemfikir olmasakta bir şekilde yoluna koymayı başarıyoruz sanırım. Diğer türlü her koşulda yanımda ve destekçimler. Herhangi bir karar almaları gerektiğinde mutlaka bana danışır fikrimi önemserler sağolsunlar. Tabi ben de aynı şekilde, onlara sevgim de saygımda sonsuzdur.
Cevap
6Cevap
ben herkese hak ettiği gibi davranırım
Peki çevrendekiler Barış
Çoğunluk ile kırarlar öyle bir his uyandırıyorum insanlar da
İstediğini yapabilirsin nasılsa bir şey olmaz ona gibi galiba
Şöyle diyetim kısaca iyi ki varsın diyen kimse yok etrafımda hepsi tek tek gittiler hiç bir şey demeden
Saygı duyarlar güvenirler itibar ederlet,
Çevremde ailem ve arkadaşlarım içinde bağlarım kuvvetlidir
Valla bana çok güz ve saygılı yaklaşıyorlar. Ben kötü yaklaştırtmam zaten onlarda kötü yaklaşmazlar 🤠🥳
Güzel*
Karakteristik genelde insanlar resmi yaklaşır
Yani idare eder senin nasıl
Suriyeliler gitse daha iyi olcak
Verdim zaten sende mi suriyelisin okuma yazman yokmu
Vatanına git uzun uzun yazıp kafa şişirme
İşim gücüm yok senin yazdığın yarım sayfalık paragrafimi okuyacam yazmakyerine savaasaydin
Ben Suriyelilerin yazsini okumuyorum yoksa bir aziz Sancar olsan okurum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?