Herkes içten içe kıskanabilir ama öyle sapık zihinler var ki şu sitede bile sırf pembe profilli diye yürüyen abazan erkekler de var. Sevgilinin sosyal medyası olması, yolda yürüyüp markete ekmek almaya gitmesi bile bir sapığın radarına girmesine sebeptir. Eğer erkek olarak kendine güveniyorsan ve sevgilini koruyabilmek adına güveniyorsan sevgilin plajda bikini giymiş önemsemezsin.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Pek sorun etmem, kapalılara bile bakan, hayvanlara hallenen kişiler bile var. Ne yaparsak yapalım ya bakacaklar ya laf atacaklar. Bu yüzden kendi keyfimiz ne isterse onu yaparız
Niye mecbur olsun kendinize kılıf uydurmayın öyle olanların yüzünden sokakta kız kalmadı insan kalmadı, gitsin evlensin. S. kinin keyfine yaşayan erkeklerden zaten kimseye hayır gelmez. Sen eminim öylesin, işin gücün açık kızlar ve kızlar ama birgün azrail kapını açalacak onuda düşün. Senin gibiler düşerse hiç acımam. Senden bir erkeğe hayır bile gelmez, zaten çoğuda öyle ya umarım kıyamet senin gibilere erken kopar.
Ewlenmek istiyorum ama ewlenemiyorum nasıl olacak bende bayılmıom elin karısıyla zina yapmaya
Cevap sahibi
1 yıl
:) bu yazdığında haklısın, buluruz sana da bir tane merak etme diyecem de.. aha bizde bekar çook hatta saçı beyazlamış bekar bile var, öyle olsan ne yapacaksın hatta bu saçı beyaz olan zamanında aldatıldı diye tövbe etti 46 yaşında ya neyse aslında bu işleri birazda kızlar zorlaştırıyor ve bozuyor, çok zor işler. dengini bulmakta zor.
Günümüzde çoğu kişi kızların yüksek maddiyat lüks isteği yüzünden ewlenemiyor işte bu yüzdende zina artıyor çünkü insan için sekste yeme içmek kadar doğal bı ihtiyaç
Cevap sahibi
1 yıl
Sende çalış zengin ol evlen o zaman zina yapma, bu arada yapmak zorunda değilsin benim çevremdekilerin çoğu inancı gereği bakir hepside büyük bunların ihtiyacı yok mu. Zinanın artmasının önlenmesi lazım, senin zina yapma isteğin paradan evlenmeden değil azmışsın ondan, ben 1 milyon erkek tanıdım hepsi aynı 15 yaşından 50 ye kadar işleri güçleri karı kız, özellikle bu sitede bile. Kolay gelsin osmanım daha çocuksun önünde uzun seneler var otur düşün, ona göre hareket et.