Aile & Toplum Kayserinin merkezi neden bukadar büyük? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bitmiyor Güncellemeler1 yıl Gmclll Kayserinin merkezi neden bukadar büyük? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Demek ki sen daha büyükmşehir görmemişsib 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İstanbul ixmir kadar demiyorum zaten Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kayseri ne kadar ki amfkdls merkezi büyük olsun 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Büyük bayağı türkiyenin en nüyük yüzlçümüne sahip 7. şehri Yorumla ax2akrep 1 yıl niye yürüdün akdkdk Yorumla Soran 1 yıl Ne Yorumla ax2akrep 1 yıl niye yüredin diyorum Yorumla Soran 1 yıl Me diyosun türkce de Yorumla ax2akrep 1 yıl kanka merkez büyük değil demedin mi ben de yürüdüğümü zannettim niye yürüdün diyorum yani bunun nesini anlayamıyosun sorduğum soruyla bağlantılı söylüyorum amfkfkd Yorumla Soran 1 yıl He yürüme değil arabayla 1 buçuk saat boydan boya zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Demek ki sen daha büyükmşehir görmemişsib
İstanbul ixmir kadar demiyorum zaten
kayseri ne kadar ki amfkdls merkezi büyük olsun
Büyük bayağı türkiyenin en nüyük yüzlçümüne sahip 7. şehri
niye yürüdün akdkdk
Ne
niye yüredin diyorum
Me diyosun türkce de
kanka merkez büyük değil demedin mi ben de yürüdüğümü zannettim niye yürüdün diyorum yani bunun nesini anlayamıyosun sorduğum soruyla bağlantılı söylüyorum amfkfkd
He yürüme değil arabayla 1 buçuk saat boydan boya zaten
Adı üstünde büyükşehir. d