Bir oteli, öğrenci yurdunda çeviriyorlar ve 200 kız 200 erkek kapasitede olacakmış bu yazıyı görüp sosyal medyada erkekler yorumlara şöyle yazmış
- Kesin kız yurdu olmuştur (5246 beğeni)
- Erkek yurdu olur mu hiç (636 beğeni)
- Başka nolcaktı. Okumaya değide esclik yapmak isteyen karılar için tam uygun olmuş. (1236 beğeni)
-(bir önceki yoruma erkekten gelen yanıt) Tanımadığın insanlar hakkında niye öyle konuşuyorsun ki her okuyan esc mi oluyor (456 beğeni)
maalesef bu ergenler böyle yazmış... Ülkenin haline mi üzüleyim, beğeni sayısınamı...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her halti yiyip bir tane kadınla tanışsalar eriyen ezik erkeklerin böyle yorumları beni çıldırtıyor bunları erkek demene gerek yok bunlar
Umarım bu yorumu yapanda, beğenende 13 yaşındaki çocuklardır
üni okuyan çoğu kızın eskort olduğunu herkes biliyor. Gerçekleri yazınca neden zorunuza gidiyor ki?
Yazık olm kafanızdaki zihniyetinize. Hadi öyle bir kaç kız var, erkeğe neden bir şey demiyosun kız kendi başınamı yapıyor erkeğe laf çıkmaz tabi ağzınızdan. Bir gün kızın olursa, belki vardır bilmiyorum kızınada aynı muameleyi yapsınlar umarım
Ayrıca Oğuzhan Uğur'un bu cahilliğe çekmiş çok güzel bir konuşması var
parayı alıp karşılığında beden satan erkek değil neden erkeğe laf edeyim? bir çok kızın ailesi eminim buna karşıdır. O zaman ileri de senin kızın olunca bu hareketlerini destekleyeceksin yani? git kızım inandına siikiş mi diyeceksin?
Ben asla onu kastetmedim anlamak istediğin gibi anlamışsın şaşırmadım, bununla alakalı bir söz var
Sevşti bir bakir ile bakire. Erkeğe milli dediler, kadına fhişe.
Cemal Süreya
benim demek istediğimide sen anlamamışsın. Bu işi paraya döken bir sürü kız var ve erkeklerde bunu biliyor. Yaptığın savunma çok iğrenç gerçekten, aslında ben de o kızlardanım vibe ı veriyorsun.
Ya arkadaşım ben hiçbir şeyi savunmuyorum anlamıyormusun yazdıklarımdan, ben diyorum ki toplum içinde öyle olan erkekte pzevnk görülsün
eskorta eskort diyen erkek peezvenk değildir.
Sende onlardansın dostum
senin kadar değil
Yok ben değilim ama sen öylesin, ayrıca senin zihniyetinden çıkan çocuk tam senin tarif ettiğin gibi olur
senin gibi eskort savunucu olmasında ehheeh :d
AHAJAHJAHAJAHAHAJAJAK YA A*K 2 SAATTİR DEDİĞİM ŞEYİ ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM , ANLAYAMIYORUM HÂLÂ ÜSTE ÇIKMAYA ÇALIŞIYORSUN AMA MERAK ETME YA YAKINDA KÖKÜNÜZ KURUYACAK
Anlayamıyorsun*
evet anlamıyorsun. zoruna giden bir şeyler var bu yüzden yazdıklarım sana onları hatırlatıyor kimbilir neler yaptın :d
Hadi git bs oyna
puahahh allahın erkek düşmanı tatlısı seni :d bütün soruları erkeklerle ilgili zxcvbnmönbvcbnmöç
Başkalarına bakıp onların düşüncelerine üzülmek vakit kaybı
Bir çok yerde görünce bu zihniyeti , yazıyım ne diycekler diye düşündüm
E şimdi bu yorumlara bakıp daha farklısını söyleyecek kimse yokki. Seninde işin zor yaşıtların muhtemelen)
Zihin hep belaltına çalışıyor. Cidden bunu çözmek lazım.
Sevşti bir bakir ile bakire. Erkeğe milli dediler, kadına hayat kadını.
Cemal Süreya
Kadına fhişe
Maalesef... Namusu sadece kadın üzerine yapıştırdılar.
Üniversitelerde kız ekrek ayrılsa %85 düşer okuma oranı
Üniversiteye gidenlerin çoğunun amacı bu zaten çoğu kız bekaretini üniversite çağında kaybediyor
Yazık olm kafanızdaki zihniyetinize. Hadi öyle bir kaç kız var, erkeğe neden bir şey demiyosun kız kendi başınamı yapıyor erkeğe laf çıkmaz tabi ağzınızdan. Bir gün kızın olursa, belki vardır bilmiyorum kızınada aynı muameleyi yapsınlar umarım
Ayrıca Oğuzhan Uğur'un bu cahilliğe çekmiş çok güzel bir konuşması var
Niye tc erkeği aneni mi s. kti gahbenin çocuğu? Bide şiir yazmış entel dantel göstermeye çalışıyor kendisini kuzum. ç gizli üyeden sormuş bide.
bu hangi ülkenin erkeği TC erkeği sorunlumusun a*k