Bugün kınam var ama hiç mutlu değilim?

İçimde sevgi yok gibi hissediyorum zor şeyler yaşattı nişanlım ve ailesi babamda eşyaları aldı diye evleniyorum. Babamında tamda akciğerde nodul çıktı kötü huylu çıkma ihtimalinden dolayı üzmek istemediğim için bitiremedim ne yapacağım ben şimdi nişanlıma bu nikah kagıt üstünde olacak sadece dedim ekonomik özgürlüğüm de yok ne yapabilirim arkadaşlar bana bi çözüm bulun herşeyi çok geç anladım çok geç dank etti

Güncellemeler
1 yıl
Çok kötü geçti 😢avucuma kına yakıldıktan sonra annesi çağırıldı annesi gram koyduktan sonra avuca kına yakma aşamasında halası damat elini açmıyor avucunu diye misilleme yaptı. Altın istedi. Ablalarıda hep kırmızı ve bordo giyinmiş gelmişler giyenlerden biri de benim nişanımdayken abimin karısı kınamla aynı renk giyindi o çok kötü biri diye dedikodu yapmıştı.
Güncellemeler
1 yıl
Sonra yılan kaynana diye bir şarkı çaldı annesi geldi yılan kaynanan geldi deyip gözlerini bi öyle bi böyle yaptı elime kına yakmadım bende peçete ile tuttum nişanlım bana aynen şunu yazdı “Benimle devam edeceksen eline o kınayı da yakacaksın”
Bugün kınam var ama hiç mutlu değilim?