Bana çirkinsin, makyajla bile bir halta yaramazsın yazık sana yıkık insan mı demek istemişler sizce?

Arkadaşlar ıq seviyem sosyal olaylara yetmiyorda anca matematik, geometri çözmeye yetiyor okadaaa. Size danışayım adamın dibi, kadının hası dünyanın en mükko insanlar bu sitededir ve zamanlarını belki benim saçma sapan sorularımla harcamak istiyordur diye düşündüm. Lisede bir sapıkımsı bir çocuk vardı işte biz kızlarla normal kozmetik ürünleri falan konuşurken geldi beni rencide mi etti yoksa iltifat mı hala çözemedim sen makyaj mı yapıyorsun ya ben seni doğal sanmıştım dedi (ben şokk adam övdü mü, gömdü mü belli değil) ondan sonra benzer birşeyi benim lolipop (öbür türlüsünü yazınca sansürlüyor) bir arkadaşım var o bana sen makyaj mı yapıyordun dedi ay kıçım tabiki yapıyorum illa kırmızı, allı güllü ruj mu sürelim diyemedim yakındık o sıralar. Bir kızda ama bence o cildime iltifat etti işte kapatıcı var mı onda ya falan yaptı belkide hakaret üstüne hakaret etmek istemiştir. Neyse zamanınızı çaldığım için üzgünüm ama pişman değilim.

Bana çirkinsin, makyajla bile bir halta yaramazsın yazık sana yıkık insan mı demek istemişler sizce?