Aile & Toplum Bana abazan kankam , hala erkek eli değmedi sana yazık, dedi acınacak bir şey mi bu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kendisi çapkındı zaten evlendi boşandı. Mesajlaşalim dedik bana böyle dedi 39 yaşında Güncellemeler1 yıl Aynı yaşta sayılıriz ayrıca Bana abazan kankam , hala erkek eli değmedi sana yazık, dedi acınacak bir şey mi bu? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. acınacak bir şey değil o arkadaşın cahilmiş 0 0 Yorumla
Milanns Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. Normal değilmi evlilik düşünmediği için direk açık be net konuşmuş 1 0 Yorumla
beyefendi91 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl ya bıraksın bu ıslerı boş ver o kankanı dostum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Engelledim zaten Yorumla beyefendi91 1 yıl kafan yormaktan baska bır sey yapmaz Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Erkek mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Lütfetmedinizefenim 1 yıl Seni silkmeye çalışıyor Yorumla
Shshjsj Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yuh yani 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
acınacak bir şey değil o arkadaşın cahilmiş
Normal değilmi evlilik düşünmediği için direk açık be net konuşmuş
ya bıraksın bu ıslerı boş ver o kankanı dostum
Engelledim zaten
kafan yormaktan baska bır sey yapmaz
seni yokluyor, capkin arkadasin.
Sanada göz dikmiş
Hayır tabi
Neden değmediğine bağlı zjxjjxhxjsbksjfkf