Hislerim neden doğru çalışmıyor?

Arkadaşlar selam ben 21 yaşında ve evin en büyük çocuğu olan bir kızım ömrüm boyunca hep babam tarafından kötü niyetli ve kasıtlı olmadığını şimdilerde anladığım ama nedenini anlamadığım bir şekilde eleştirildim nasıl derseniz yaptığım hiç bir şeyi beğenmezdi sınavdan 80 aldıysam neden 90 değil 100 aldıysam sınav kolaydı olarak yorumlardı. Hiç bir giydiğimi beğenmez kapalı olmama rağmen giydiğim kıyafetin rengine kadar laf eder hatta bunun için döverdi (ben sözlerine karşılık verdiğim için) dershaneye çok istememe rağmen göndermedi (şu an kardeşim okumak istememesine rağmen zorluyor) üniversite kazandım bölümümü küçümsedi hatta okula gitmek için araya bir sürü kişi sokmak zorunda kaldım ve gittim neyse o zamanlarda halime ağlar üzülürdüm ve ne biliyim kendine üzülmek bir yerde iyi hissettiryordu ağlamak rahatlatıyordu şimdilerde babamla aram daha iyi sayılır biraz ben değiştim biraz o asıl konumuz şu benim duygularım artık çalışmıyor gibi hissediyorum ne tamamen mutlu olabiliyorum ne üzülebiliyorum sevgilim oluyor seviyorum ama öyle ölüp bitemiyorum sevmediğim için değil tap noktası o ne biliym bu gün ayrıldık üzgünüm ama buna ağlayamıyorum normal hayatıma devam ediyorum sadece biliyorum ki günlerden bir gün hiç alakasız birine haketmediği kadar sinirlenip bir yerleri yıkıcam mesela uzak mesafeilişkisindeyizz insan özler ya sevgilisini benim özlem duygum yok sanki soğuyorum sevgilini sevmiyormuşsun diyenler olabilir ama olay kesinlikle o değil annem hayatta en sevdiğim insandır ama üniversitedeyken aramazsa aramıyodum bile yani çok sevmeme rağmen çok özledim diyemiyordum sanki herkes olmazsa olur gibi geliyor arkadaşlarımın hepsi mesajlarına cevap vermememden müzdarip bilerek yapmıyorum değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum öneri ve fikirlerinize açığım kafanızı ütüledim kusura bakmayın
Hislerim neden doğru çalışmıyor?