Selam Merhaba, 2019'dan beri en yakın arkadaşım olan biri, liseden mezuniyetimizden tam bir yıl sonra, yani 2024 Haziran’da, beni sebepsiz yere her platformdan engelledi. Lise 2023 Haziran'da bitti ve o zamana kadar her teneffüs birlikte olur, okul çıkışlarında yemek yerdik. Bu ani ve açıklamasız ayrılık beni gerçekten çok üzdü. Sizce neden böyle bir şey yapmış olabilir? Bu arada, aynı arkadaşımın geçenlerde bir dayak videosu internete düştü, başlığı: "Liseliyi Sokakta Dövdüler." İzlemek isteyen varsa, ya da Instagram'ını yazan olursa videoyu gönderebilirim. Sizce onunla yüz yüze görüşmeye gitmeli miyim, yoksa bu durumu kendi haline mi bırakmalıyım? Sizce
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Böyle bir karar aldı ise yapacak bir şey yok daha da onun peşinden gitmek olmaz bırak sana faydası olmaz bu saatten sonra öyle bir eyleme kalkışma kendisi bilir
bir şey danışmak istiyorum. lise bittikten yaklaşık bir yıl sonra beni aniden engelledi ve bir daha görüşmek istemediğini söyledi. Bunu neden yaptığını gerçekten merak ediyorum. Senin bu konuda bir bilgin var mı? Neden böyle bir şey yapmış olabilir?"
Net bir şey söylemek zor nedeni ne olursa olsun önemli değil çünkü seninle konuşmama kararı almış artık seni istemiyor
Merhaba, sana bir konuda danışmak istiyorum. Eğer [eski arkadaşım] beni engelledikten sonra engeli kaldırırsa, sence tekrar arkadaş olmalı mıyım yoksa ben de onu engellemeli miyim? Bu durumu nasıl değerlendirirdin? Senin fikrin benim için önemli.
Anlıyorum, belki de haklısın. Ama düşündüğümde, lisedeyken 1 yıl boyunca aynı sırada oturduk, her teneffüs yanıma geliyordu ve okul çıkışlarında birlikte yemek yiyorduk. Bu kadar yakındık, neden şimdi beni istemiyor? Lise bittikten 1 yıl sonra beni engellemesi çok garip geliyor. Gerçekten anlamakta zorlanıyorum.
boş ver seni engellemis heryerden umursamamis sorma bence gereksiz bir eylem olur
bir şey danışmak istiyorum. lise bittikten yaklaşık bir yıl sonra beni aniden engelledi ve bir daha görüşmek istemediğini söyledi. Bunu neden yaptığını gerçekten merak ediyorum. Senin bu konuda bir bilgin var mı? Neden böyle bir şey yapmış olabilir?"
Bazı insanlar sadece lise de arkadaşlığı mantıklı görüyorlar, ama engellemesi çok mantıksız. Belki sana karşı mahcup olacağı bir şey yaşamıştır o yüzden de olabilir
Merhaba, sana bir konuda danışmak istiyorum. Eğer [eski arkadaşım] beni engelledikten sonra engeli kaldırırsa, sence tekrar arkadaş olmalı mıyım yoksa ben de onu engellemeli miyim? Bu durumu nasıl değerlendirirdin? Senin fikrin benim için önemli.
Engellemezdim ama ona yazmazdim da çünkü her ne olursa olsun bu kadar yakın arkadasken birden engellenmek kolayca affedilecek bir şey değil, eğer o yazarsa da mesafeli davranirdim
Teşekkür ederim, bu açıdan hiç düşünmemiştim. Gerçekten mahcup olacağı bir şey yaşamış olabilir. Onunla konuşup durumu anlamaya çalışmak belki de en iyisi. Engellemesinin sebebini öğrenebilirsem belki bir çözüm bulabiliriz. Sence onunla iletişim kurmalı mıyım?
Bilemedim ama ben kurmazdim onun yazmasını bekler bir aciklama yapmasini beklerdim, eğer çok merak ediyorsan sen yaz bir şey kaybetmezsin en azından içinde bir ukde olarak kalmaz
Anlıyorum, belki de haklısın. Ama düşündüğümde, lisedeyken 1 yıl boyunca aynı sırada oturduk, her teneffüs yanıma geliyordu ve okul çıkışlarında birlikte yemek yiyorduk. Bu kadar yakındık, neden şimdi beni istemiyor? Lise bittikten 1 yıl sonra beni engellemesi çok garip geliyor. Gerçekten anlamakta zorlanıyorum."
Senin adına çok üzüldüm, kolay bir şey değil sonuçta
Anlıyorum, belki de senin söylediğin gibi, içimde bir ukde kalmaması için kendim yazmalıyım. Ama anlamıyorum, bu kişi en yakın arkadaşımdı. Diğer arkadaşlarım lisede geçici arkadaşlıklar gibiydi, ama bu kişiyle çok yakındık. Şu an yalnız kaldım, 2-3 aydır gezilecek arkadaşım bile yok. Neden böyle yaptı, gerçekten anlamıyorum
Bence yaz için rahatlasın, gerçekten üzücü bir durum
Teşekkür ederim, dediğin gibi kolay bir durum değil. İkimiz de erkektik, yakın arkadaşlardık ve beni engellemesi gerçekten aldatılmış gibi hissettirdi. Sadece arkadaş olmamıza rağmen, bu durum 2 aydır her gün aklıma geliyor. Boyum 1.95, gözlerim mavi, ondan daha uzun ve daha zeki olduğumu düşünüyorum. Her konuda daha iyiyim, ona çok iyi davrandım, neden beni engelledi hala çözemedim. Gerçekten anlamıyorum
Kendini yetersiz görmüş olabilir sana karşı belki de bu yüzden engellemistir