hic yakin arkadasim yok aslinda gecimsiz uyumsuz biride degilim tam tersi uyumluyumdur bilincliyimdir en sevmedigim tarafim baskalari gibi yalaka degilim mesafeli tarafim var kendimi bilirim bakimliyimdir ben burdayim diyen bir havam var bundanmidir bilmiyorum kiminle yakinlassam samimi olmaya calissam baslarda hersey iyi gidiyor sonralari bakiyorum ilgisi alakasi karsimdaki kisinin bitiyor benden cekiyor kendini kendimide sorguluyorum bendemi hata diye mesala kendimi ovmem kibirli biride degilim gayet bilincli konusurum bilmiyorum bazen dusunuyorum karsimdakiler beni cekemiyormu ya da kendilerini yanimda eksikmi hissediyorlar bilemedim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
beklentilerinle uyusmayan iliskilerin varsa sureklilik arzetmemesi normaldir. Cunku senin bu beklentilerini karsilayamayacaklarinida onlara hissettirmis olmalisin. Ayrica insanlarla samimi olmak icin ciddi guven ortami olusturmalisin.
ya aslinda ben beklentileri yuksek birisi degilim uyumluyumdur tek sorunum mesafeli olmam oda vicik vicik iliskilerden hoslanmiyorum zaten insan iliskilerinde esas olanda bu olmali ama karsimdakilermi sorunlu bilmiyorum baslarda iyi giden iliski bakiyorum sonra kopmus kendini cekmisler umurlarinda olmuyorum
eger erkek kadin iliskisi icin diyorsan o dunya karisik. bence cogu kadin arkadaslik seviyesini ayarlayamiyor ki normal. erkek ve kadindan normal arkadaslik icgudusel olarak zor. ama hemcinslerinizle daha kolay anlasiyor olmalisiniz
valla hayir kadinlar daha fena cekememezlik daha cok oluyor herkesin niyeti kendini on plana cikarmak
:) o zaman sana samimi ve gercek bir erkek arkadas oneriyorum. yalniz yasina yakin olgun bir karakter olmali ve aranizda sosyal ve maddi farklilik olmamali. belkide en basit iletisimle baslamalisin
ben erkek arkadas aramiyorum bayanlarla olan iliskilerden bahsediyom
Acikcasi abandone oldum. Bir taraftan kadinlarin yaklasimindan memnun degilsin. bi taraftan erkek arkadas aramiyorum diyorsun. ben ne istedigini anlamadim. Ve ilk yorumumda da bunu net bir sekilde belirttim. Ortada bir sorun varsa cozumu icin kendindede sorun olup olmadigina bakmalisin. baskalarini oldugu gibi kabullenemiyorsan senide kabul etmeyeceklerini bilmelisin.
benim erkeklerle problemim yokki
ayrica herkesi oldu gibi kabul eden benim anlayisliyimdir cok onlarin sorunu ne benimle bilemiyorum
Belkide o kadar iyisin ki bu seni ulasilmaz yapiyor ve kadinlar seni kendi erkek arkadaslarindan sakliyorlar. :) bunada denk geldim. hayirlisi hocam hepimiz icin. hayirlisi
valla iyimiyim kotumuyum bilmiyorum ama kimsenin ne kocasi nede sevgilisiyle tanismam birak karsisinda bile oturmam cok cok eski ve yakin arkadasim olmasi gerek benim kriterlerimd ters
Bence bu yazdiklarini oku. Arada celiskiler var.
Senin ozguvenli olman erkek egomanyasini hüküm süremeyecek kişileri rahatsız eder
O yüzden seni taşıyamayacaklarini düşündükleri için de kaçıyorlar
ben son derece kendime inanirim kendimden eminimdirde galiba beni tasiyamiyorlar herseyime dikkat ederim ozen gosteririm kendimide yetistirmeye calisirimda
İşte denginiz olmayan kişiler denk gelmiş. Ve o kişiler sizin gibi kendini her zaman geliştirmeye çalışmayan, erkek egomanyasi hüküm süreceği anneleri gibi bir kadın arayışında olurlar
dengim degiller zaten birilerine bakiyorum ya sorunlu digerlerine bakiyorum yapmacik yalaka ceneyle kendilerini on plana cikarmaya calisiyorlar gercekten insanlar bana artik cok cahil yalaka samimiyetsiz gelmeye basladi
İşte biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz. O yüzden böyle gelmesi çok normal. İnsanlara çok anlam yüklememek gerek
ben mesala asla insanlarla ayni seviyede olmayi sevmem hep bir fark yaratmaya calisirim simdiki kisilere bakiyorum etrafima ya kocasina guveniyor altinda arabasi varsa kendini ispatlamaya calisiyor ya da guzel kaliteli giyiniyorsa farkini yaratmaya calisiyor ya da biri calisiyorsa ben calisiyorum havasinda ya da durumu iyiyse eksikligini bu yonde gideriyor yani herkes kendini on plana koyma derdinde ama icleri bos doluymus gibi gosteriyorlar ama boslar ceneyle kapatiyorlar ama ben onlar gibi olmamaya calisiyorum hayatta kendimi on plana atmak icin ugrasmam ya da cenemi kullanarak bos gereksiz konusmam boyle insanlara diikkat ederseniz hep eksik bir taraflarini bu taktiklerle kapatmaya calisir ama akli basinda olan kisi konusmasinida bilir davranmasinida boyle kisilerin kendini ispatlama geregide yoktur
İşte bunun için benim bir benzetmem var
Ucuz malın satıcısı diyorum bunlara. Sen hiçbir kuyumcunun dükkan önüne çıkıp gel vatandaş kolye var bilezik var diye bağırdığıni duydun mu? Manav bağırır gel vatandas taze hıyar geldi 🤭🤭
O yüzden biri kendini çok övüyor veya göstermeye çalışıyorsa, ya da bir başkasını yererek kendini on plana çıkarmaya çalışıyorsa ucuz biridir ben bunu bilir bunu söylerim
aynen oyle
Profildeki yaşınız doğru mu
Sen çok ilgilisindir karşı tarafa fazla gelir kendini geri çeker. Karşılıklı duygularini ifade edecegin birini bulman önemli. Sıcak soğuk yapmayan biri lazim.
yapim mesafeli yazmistim kimseyi bunaltacsk kadar ustune dusmem mesala evime kahve icmeye davet ederim bir iki arkadasi cagirdim baktim onlardan tık yok ne davet ne arama sorma
Ben genel yorumladim basta o kisinin icinde istek olmali sen ne yaparsan yap begendiremezsin kendini , kendi kafa yapina uygun biri olsun iliskilerini sonlandirmaktan cekinme ve dürüst ol her zaman
zaten dürüstum ama suna inandim akli basinda kimse yok ya da kimse akli basinda birini etrafinda tutmak istemiyor ya kendisiyle ayni seviyede olcak ya da kendinden asagi yoksa cekememezlik oluyor
cogu kişi çıkar arıyor yani akli basinda degil duzgun birini bulmak şans ben bulmustum zamanında birbirimize karsi durust oldugumuz için sıkıntısız ilerledik ama iletisim biraz bozulunca yollar ayrildi.. gercek hayatta iletisimi surdurmek gercekten iki tarafli caba ister karşındakinde o cabayi goremiyorsan sende onun sana verdigi kadar deger verceksin
bilmiyorum bana bir iki yildir nasil desem bir aydinlanma oldu aydinlanma yasadim cevremdeki kisiler bana canım gelmeye basladi akli basindaymis gibi gorunmeye calisiyorlar ama yok degiller kaliteli insan tavirlari yok hepsi sorunlu bakiyorum bana yaklasimlarina degerlerine bende ona gore davraniyom
öyle yap diğer türlü boşa enerji harcamis oluyoruz anlayana bir laf anlamayana bin laf
Ya çekemiyorlardır, ya da sevmiyorlardır her halükarda kimseye ihtiyacın yok salla.
ya cekemiyorlar kuzen birgun bana sunu demisti senin belli bir havan var demisti ben burdayim diyorsun giydigini taktigini herseyi kendine iyi yakistiriyorsun kisilik olarakta iyisin onun icin cekilmiyorsun insanlar senin yaninda kendini eksik hissediyor ya da agir geliyorsun bakma sen insanlara etrafinda kimse kendini bilen birini istemez
E o zaman problem yok sorun belli cevap belli daha neyine takılıyorsun anlayamadım. Sen hayatına bak yaşa gitsin onu bunu kazanmaya çalışırken kıymetli zamanın hava olup gidiyor.
yok onu bunu kazanmak icin ugrasmiyorum etrafima bakiyorum nerde yalaka kisiler var etrafi insan kayniyor onlarda tam olan bende eksik olan ne diye sormuyorda dehilim
Yalakalık.
ben oyle degilim son derece kendimden eminimdir ne istedigimi ve ne istemedigimi bilirim
Konuşmamızdan bu yana dikkatimi çeken bir şey var sohbet esnasında sürekli 'ben, ben, ben' diyorsun buda belirli bir yerden sonra senin egoist bir yapıya sahip olduğun kanısını oluşturuyor bunu da çevrendekilere yapıyorsan eğer yıpratıcı ve sinir bozucudur kendini tanıtmaya çalışma bırak insanlar seni tanısın sürekli olarak ben böyleyim ben şöyleyim diyorsan başlı başına bir sebeptir yalnız olman.
sen benim ne yapida biri oldugumu bilmedigin icin sana oyle soyluyorum ama yakinimdakiler beni bildigi icin onlara boyle tabiki konusmuyorum ayrica muhabbetlerde tanidigim kisilere ben kendimden bahsetmeyi sevmem hep ben oyle ben boyle demem
Anlıyorum.
sevindim
3 gundur bu derdini KS cozemedi acaba kim cozecek mersklaniyorum
ben daha once birsey yazdigimi hatirlamiyorum
Dunde benzer bir sorun vardi
o ben degilim
Pekala
Dediklerinin aynısını bizzat ben yaşıyorum ve neden olduğu hakkında gram fikrim yok arkadaş olsan harbi sağlam arkadaş olurum ama millet canım canım insanların peşine gidiyor anlamış değilim
insanlar artik canim cicim yalakalari tercih ediyorlar akli basinda durust islerine gelmiyor
kendi eksik taraflarina katlanimiyorlar ya da yuzlesmek islerine gelmiyor
aynen öyle saçma bir şey yaptıklarında eleştirilince kaçıyorlar ve kendilerini pohpohlayan arkadaşlar ediniyorlar
gercekten oyle ozellikle cevremdeki bayanlar bana cok aptal gelmeye basladi isleri gucleri ego savasi kendilerini bilmis akilli gibi agirdan satmalari etrafina sahte gulucukler yalakaliklar
Kafa uyumu kolay değildir. O yüzden olmuyordur.
Kendini çok beğeniyorsunuz belkide ondandır
hayir niye begeneyim kendimi sebep ne ne gecicek elime
Sorunun detayına bakılırsa
ben kendimi kolay begenmem
ne sekilde begenirim kisiligimi karskterimi begenirim cunku boyle bir ortamda kendini yetistirmek krndine birsey katmak disini susleyip baskalari gibi arabasina ona buna guvenip caka satmaktan yine iyi birseydir
Peki