Tanıdığım Evli erkeğin fakesi var, bildiğin açık saçık iğrenç kadınları takıp edip beğeniyor. Ama böyle normal hesaplar da var onlar metresleri mi kafayı yiycem. Beni de takip ediyor iyi ki olmadım onla. Az takipçili kızlar da böyle herkesi kabul etmeyen tipler ama onlar da ucuz tip onlar metresi mi acaba fakeden mi götürüyor isi.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Burada dedikodusunu yapacağına adamın karısına durumu bildir o çözer onların kim olduğunu
Canım onlar açık ilişki yaşıyor, karısından saklamıyor zaten 80 kere aldatmış kadın bırakmıyor asla. Para için normal evlilik sanma karısı silik, aptal bir tip
Durum vahim.
Fake kullanma sebebi isminden, ismi olan bir adam kendi hesabından açıkça yapmak istemiyor
Soruyu cevapladın farkındamısın 😊
O az takipçili kızlar metresi mi onu merak ediyorum 🥹 profilleri gizli ve herkesi kabul etmeyen tipler
Defalarca aldattığını yakaladı dedin.
Erkeklerle basmamış heralde yine bunlardır tahminen.
he işi çözmüşün senn knk
Cidden mi
evettt aynen söylediğin gibi niye şaşırdın ki?
Ne bileyim. O kadar çok metresi mi var ona şaşırdım ben metresi değilim benim ne işim var sapkınlık yaptığı fake de bilmiyorum
Demekki eşi yeterli değildir
Eşi embesil sadece aldatilip susuyor para için
Tamam işte bu işte ne arayacaksın Bask
Nerden bilion abisi
Kesin o eminim buna ya. Kendini belli edercesine şeyler yaptı
Enteresan durum
Kaçamak yapıyo
Az takipçili kızlarla konuşuyor mu ne onlar o olduğunu biliyor sanırım
Orasını bilmiyorum ama az takipcili kizlar genelde herkesin isteğini kabul etmez sadece tanıdığı insanlarj kabul eder ben öyle yapıyorum şahsen
İşte bende burdan şüphe ettim. Kızlar az takipçili ve gizli profil neden bu fake yi kabul ediyorlar bellki de fbleri
Fb nedir?
Sekse bağlı ilişki, adam zengin belki yatıp para yediriyordur..
Ayy çok igrenç
Öyle kızlar var ki bu adama 17, 18 yaşında kızlar asılmış biliyor musun. Küçücük kızlar kovmuslar adam ismmi olan mimar çok Zengin yakışıkli da bence ondan asilmayan yok sadece sosyetik zenginler bakmaz az kro
Kızlar ergen olduğu için bu adamın ne kadar tehlikeli olduklarinin farkinda degiller
Evet dertleri para, adam da tip var ama aklı başında biri bakmaz ona. Sapkın biri baya kendi hesabın da çok kız var ama sosyetik tipler onu takmayan onlari iş hesabından falan beğeniyor fakesinde elde edebileceği kızları takip ediyor. Metreslerini
Yaparlar
Nasıl yani
ya az takipçili olunca dürüst-doğru filan sanmayın ohooo parayı bas rihanna ile bile yatarsın. "elit" vs diye bir şey yok yani adam da para varsa kralını FB yapar
@VuR-KaN Hii yapar, o sosyetik kızları hem fakesinden hem kendi hesabından beğeniyor takip ediyor kızlar onu takmıyor bile Gt yapmamislar asla
yha sosyetik kızda para var, senin söylediğin gibi para ve kariyer düşkünü birde tip tabi kızlar/kadınlar düşüyodur buna
@VuR-KaN kesinlikle, öyle zengin, sosyetik tipler bakmaz onların gözü baya yüksekte. Genç, seksi erkeklere bakarlar adam gelmiş 47 küsur yaşına. Parası olan ne yapsın onu ya
sen gençsen hadi ordan et parayı boş ver, genç daha iyi senin için
İhtimaldir.,