AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Avrupalıların ne istediği veya istemediği kimin umurunda? Dünyadaki her ülkeyi işgal ettiler, şikayet etmeye pek hakları yok. buna karma deyin
Bizleri ayrı sevmiyorlar eğer osmanlı olmasaydı şu an bir kaç asır daha ileride olurlardı
Avrupa'nın gül cemali için değil herhalde biz de onlara bayıla bayıla gitmiyoruz sonuç olarak onlar mahfetti bizim ülkemizi de. Kusura bakmasınlar bizde insanız
Ülkenin mahvolduğunu düşünmüyorum klasik herhangi bir polonya veya balkan ülkeri veya güney amerika ülklerinden olan brezilya ile aşağı yukarı aynı standartlarda yaşıyoruz ama tabi daha iyi olabilirdi
Sorun standart değil. Sorun ahlak çöküşü var. İnsanlar farklı düşüncelere saygı duymuyor. Biri karşıdaki kişi büyük bir yanlış yaparsa kendisine öldürmeyi basit bir hak görüyor. Benim gibi güvenlikli bir yerde büyüyen inanılmaz rahat bir kızın bile karşıdan karşıya geçerken üzerine araba sürüldü. Okullarda daha çocuklar arasında bile ayrımcılık yapılmaya başladı. Herkes herkesin işine karışmaya başladı. Ülkedeki kanser oranı vesaire arttı. Eğitimi dahi bozmaya başladılar. Daha neler söylerdim de Silivri soğuktur. Bak bu şaka dahi özgürlüğümü engelliyor benim
Bahsettiğin sorunların ülkeyle alakası yok farklı milletten bulunan her ulusda bahsettiğin problemler mevcut kültürel çatışmalar sorunlara sebep olur bunlar eskiden de vardı zaten medyanın baskısıyla iyice gündem oldu istediğin yerde silivri soğuktur diyebilirsin kimse bir şey yapmaz kasma o kadar istersen hükümete söylersin istersen atatürke :D küfür etmediğin sürece aşağalayıp halkı kin ve nefrete sürüklemediğin sürece kimse senin özgürlüğünü elinden almaz :D
Sen öyle san benim bu gözlerim neler gördü. Ülkenin durumunun iyi olduğunu sananlar saman altından neler yürüdüğünü bilmiyor
Herkesin ideolojisi farklı kimine göre iyidir kimine göre kötü yozlaşmalar hiç bir zaman kesilmedi halk tolerans gösteriyor olabilir
Bizim 10 yıl gerimiz 20 yıl ilerimiz. Bu diğer ülkelerle değil bizim kendi ülkemize göre durumun kötü olduğunu zaten göstermez mi. Uranyum üstüne gidilen bilim adamlarının öldürülmesi. Yenilenebilir enerji adına yapılan faaliyetlerin kısıtlı olması. Nedense tamda otel yapılacak yerlerin bu kadar çok yanması (!). Uçak fabrikasının ve bir çok fabrikanın kapatılması. Eğitimde müfradatın sürekli değiştirilip daha çok karıştırılması ve eğitime dini ögeleri daha çok sokulması vesaire. Bu tarz şeyler zaten hep dış ülkelerin işlerinden biriydi ve ülke zaten bir zamandan sonra sürekli geri bırakılmak için her şeyi yapıldı.
eğitime dini ögeleri daha çok sokulması nasıl dış ülkelerin işi oluyor o kısmı anlayamadım
Zaten kötü olan ekonomide insanlar tutunacak bir yer ararken göze sokulan bir dini ögelere saplantılı derecede tutunuyorlar. Asıl kötü emelli insanların kötü niyetlerini görmüyor ve bilmedikleri bir yola giriyorlar.
Nasıl tutunuyorlar mesela
Saplantılı şekilde. Tarikatlara çocuklarını veriyorlar. Kızları dine uygun davranmazsa dövüyor kızıyorlar. Oğulları da aynı şekilde. Küçük yaşta korkutup günah işlersin diyorlar. Cemaatlere katılıp çocuklarını tecavüz edip etmeyeceklerini bilmedikleri adamlara veriyorlar.
Ben çok dindar biri değilim ama sen ezbere konuşuyorsun bende küçükken kuran kurslarına giderdim gerçi çok dindar birisi değilim ama sandığın gibi tecavüz olayları çok yaşanmıyor gündem olduğu için öyle bir izlenim veriyor evde bebek bakıcısınında ne olduğunu bilmiyorsun ama çocuğunu emanet ediyorsun aynı mantık burada insanların içini okuyamayız tarikat mevzuları eskide kaldı türkiye sandığın kadar dindar bir toplum yok her yer fuhuş kaynıyor öyle bir anlatmısşın ki yani bahsettiğin kesim daha çok gariban ekmek bulamayanların ortak paydası
Dindar bir toplum olup olmadığına şort giyip dışarı çıkan kızlara cıklayan teyzeler ile sözde rahatsız olup kız bir daha gitmesin pişman olsun diye ters ters bakan erkeklerden öğrenirsin. Ayrıca tecavüz olayları nasıl az sadece benim bildiğim 4 kursta tecavüz oldu diye kurs kapatıldı. Çocukların psikolojisi bozuldu
Hayat şartları daha iyi olduğu için
Dil yok bir şey yok gidip amelelik yapıyorsun onun yerine adam gibi mesleğini oku ülkende çalış daha iyi
Faşo olanlara düşmanlar haklı olarak
o ne alaka :D
Avrupalılar bize kuuuurban olsun
dimi
Biraz sorun bir ulke