Makyajın ardındaki yüzü göremiyorsan Kendine adam deme Kạhkahalarına saklanmış hüznü hissedemiyorsan Bir zahmet sevme Baharlarının sonrasındaki güzü kaldıramıyorsan Çiçeklerini koklama Ona bạktığın gözü başka yerde kullanıyorsan O gözle ona bakma Günde en az bir kez kahkahasını duymuyorsan Onu mutlu ediyorum deme Üzerine sinen kokusunu içine çekmiyorsan Ona sarılma Seni gördüğünde bir tebessüm belirmiyorsa dudaklarında Bir daha gözüne gözükme Kadını sevmek zordur Adam değilsen hiç başlama
Merhaba, Aslında sevmek çok kolay, basit, mutlu etmek, güldürmek çok kolay basit, zor olan hiçbir şey yok! 😅
Zorlaştıran maskeli pislikler! 😅
Lanet olası pislikler! Canları cehenneme! 😅
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Cevap verdi sevgili...
Öyle severim ki seni , kar tanelerinin beyazlığında, Soğuk kış aylarının ayazında , sımsıcak severim seni...
Bir yağmur damlası olurum mesela Çağlayan ırmaklara dalarım Ordan denizlere akarım Sonra da bir okyanusa... En derinlere inerim; kaybolmuşluğumla Yine de severim...
Kalbim sen diye atar, içim sen diye titrer Seni iliklerime kadar severim... Seni yanlışlarınla değil, seni sen olduğun için severim...
Doğru rota ben isem doğru rotayı da çizerim!!! Hastalığında da severim, yaşlandığında da; Buruş buruş olduğunda daha da çok severim!!! Çünkü ömrümüz beraber tükenmiş demektir...
Ben seni çok güzel severim...
Velhasıl sevmek yürek işidir, yüreksizler ne bilir!