Demin karının teki gelmiş "Niye kimse evlenmiyor? Herkesin derdi uçkur?" diye soru sormuş.
Evlenmek kadın için de erkek için de bir zorunluluk olmamalı bir tercih olmalıdır. Diğer taraftan da evliliğin maddi yükünü inkar eden küçümseyen insanlara çok pis ayar oluyorum. Ulan ev kiraları olmuş 30-35 bin TL. İt bağlasan durmaz diyeceğin evlere bile 20 bin kira ister olmuşlar. Fatura ödemesi kışın ısınması pazarda 50-60 liranın altında hiçbir şey. İşe giderken ulaşım bile başlı başına maliyet olmaya başlamış. Markete gidip sadece yemek yapmak için salça ve sıvı yağ almak bile 200 liranın üstünde tutuyor. Evlilikten bahsediyor bunun gelinliği var. Düğün yapmasalar bile gelinlik giymek isteyecek kiralasa bile dünya para demek bu. Eve yatak, karyola, yatak odası için dolap, koltuk takımı, halı, perde, yemek masası sandalyeleri, fırını, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, tv, tv ünitesi, yemek takımı çatal kaşık bıçak takımı çaydanlık takımı bardak kahve takımı tencere takımı bütün bunlara bir adamın maaşı yetmez. Kadınla adam çalışsa da yetmez. Sıfır almasan da ikinci el alsan bile özellikle beyaz eşyalar birkaç ay sonra bozulduğunda paran çöpe gidecek. Evlenecek çiftlerin ana babası yardım etsin onlar alsın desen emeklilerin hali çalışanlardan gençlerden perişan.
Ben bunları yazıyorum karı kalkmış bana İban ver sana 200 lira atayım da aç karnın doysun. demiş. Hadi gel de delirme. Neymiş zenginler 3 kuruş parayla zengin olmuşmuş. Hangi zengin lan 3 kuruş parayla zengin olmuş? Aha işte 3 kuruşla zengin olanları görüyoruz. ENERCİİİ diye ortalıklarda gezdiler. Karının zengin olmadan önceki tipi g.. tüme benzerken zengin olunca her şeyi değişmiş.
Nasıl zengin olunuyor? Ya hırsızlık yapacaksın kara para aklayacaksın ya dolandırıcı olacaksın ya siyasi bağlantın olup parti vasıtasıyla belediyelerden ihale alacaksın ya da hepsi bir arada olup her şeyini örtecekler. Bunlar dışında maaşlı sabit gelirli bir memur bile bırak özel sektörde çalışan adamı-kadını Türkiye'de yaşarken maaşıyla ev kurup evlenemez.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer