Toksiğin kadın/erkek versiyonu böyle midir?
Erkek toksik: kadının tükürüğünü içer, ayağınıda yalar.
Kadın toksik: ilgi için yapamayacağı şey yoktur, orangutan ilgi verse erkeği olur.
Ortak özellik: her türlü kötülüğü yapar.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkek toksik: kadın için başkalarını aşağılar ne derse okeydir
kadın toksik: bundan zevk alır
bana sorarsan böyle tanımlarım.
bu dediğinde, dediğimde, ikiside bu iki türdede var zaten.
bende bu toksikleri aşağılar zevke boğarım merak etme :D
Ben yapamam mentalim çok düşük. normlarada uymuyorum fiziken.
yapabilir hale gelirsin
Nasıl gelicem ki abi beni ciddiye alacak birisi yol bence konuşmuştuk zaten 160 boy
vücut geliştirme, calistenis yap. ben 7 yıl vg yaptım, yine yalnızım ama sataşan yok.
yalnızlıkta önemini yitirdi benim için zaten, para olmadığı ve istediklerimi yapamadığım için üzülüyorum, dövüş sporlarına yazılamıyorum mesela, suplement alamıyorum mesela,
her şey karı kız sevgili eş değil, param olmadığı için üzülüyorum ben, istediklerimi yapabilecek kadar olsa kafi halbuki, bakalım işe girersem hallolacak hepsi.
ve dediğim gibi insanları kontrol edemezsin, sen ciddiye alınmıyonmu sende ciddiye alma kimseyi.
toksikler, lafı sözü söylerken hiçbir zaman karşıdaki kişinin ne dediğine bakmaz, sende bakma, gül sıfatına, ne diyorsa 2 katı de sende, her lafına çözüm bulunur bunların ya da en temizi lafı söyle ipleme, ya da laf söyleme ipleme. ama önemseme, değer verme bu s*kkolara artık
Geçmişe bakıp pişman olmaktan korkuyorum üniversiteye başlicam bu yıl. Senin geçmişin dolu dolu geçmiş gibi hissediyorum. İnsanları ciddiye almamak kolay ama belli bir yaştan sonra.
Üni hayatımı mahfetmekten korkuyorum böyle yapıp sonuçta bir kere bu yaşta olucam.
geçmişe bakacağın tek şey, insanların sana ne yanlışlar yaptığı olsun. en iyi hayatı geçmişte yaşadın diğelim gelecekte de berbat hayatın var, geçmişe bakıp mutlu olamazsın işte, bugünkü hayatın buna engel olur.
şimdi geçmişte hayatım çok iyi, günümüzde hapse düştüm, sence mutlu olabilir miyim?
geçmişte mutsuz olduğun için, bugün mutsuz olmazsın.
bugün mutsuz olursun, geçmişi bahane edersin.
herkes anlık yaşıyor
mutlu olmanın tek yolu, başkalarını s*ktir etmekten geçer,
yoksa olacak şu, "bunda var bende yok" herşeyi sağlasan bile sende olmayan onda olan çıkacak her türlü zaten :D yani kısır döngü
Doğru diyorsun. Annem babam böyle söylüyor işte. Bide onlara göre boyum normal çok yakışıklıymışım gibi davranıyorlar ben onlara sosyal hayatın dış görünüşle alakali oldugunu nasıl açıklarım
:D sosyal hayatmış, toksik çoğunluğun olduğu yerde sence mutlu olabilme şansın var mı? bence yok. o yüzden sosyallik bir işe yaramaz.
gelelim aileye, annem babam bana karşıda böyle, bende bu ikilemde kaldım, fakat yapabileceğim bir şey yok, "millet ne der" diyorlar onlarda, yani çoğunluğun kontrolü altınlar, yani onların düşüncelerinde değiştiremem yapabileceğim bir şey yok, ama dedikleri gibi mutlu olabilme şansım yok benimde,
dışlayan bunlar, toksik bu çoğunluk, ama ben suçluymuşum, toplumun dışlama sebebi benmişim, :D hadi ordan, dünyanın en iyi insanı olsan dışlar bu toplum, sırf istedikleri gibi olmadığın için.
her açıdan bakarsak, bari hangi şekilde mutsuz olacağıma ben karar vereyim o zaman.
bu aile ikilemi benide zora sokuyor maalesef, fakat herkesi memnun edemem.
Ne bileyim bazen anlamıyorum babam benim dış görünüşümü gerçekten iyi mi sanıyor yoksa sosyallikle dış görüntününmü alakası olmadığını düşünüyor diye. Kısa boylu olunca saygı duymuyorlar dedim bi kere verdiği cevap öyle bir şey yok sen kafanda kuruyorsun boyun normal diyor bunu nasıl kanıtlayabilirim ki. Sosyallikten çok arada kafa dengi birilerini bulursam 2 3 kişiyle takilim derdindeyim ben zaten üniversitede
"bunu nasıl kanıtlayabilirim ki." kanıtlamanı kim söylediki?
güçlenmen gerekiyor, güzel görünmen güzelleşmen gerekiyor, özgür kalabilmen için.
kafa dengini bilmem, fakat oradaki insanlarla dersleri geçmek için anlaşabilirsin, yardımlaşırsınız.
ama uyarayım, toksikler çıkacaktır garanti.
işte bu yüzden sosyalliği sevmiyorum, toksik çok, toksik zarardan başka bir şey getirmez, bana zarar vermeye çalışan insanları nasıl isteyebilirim?
Bunu kanıtlamalıyım çünku babamın neden sosyalleşmediğimi anlamasını istiyorum neden böyle davrandığımı. En çok değer verdiğim kişi sonuçta
Herkes toksik değil iyi insanlarda var kuzenim mesela
anlatmalısında, sence ne kadar dinliyor ki :D
hem anlat derler, hem dinlemezler, baba annede olsa bu böyle maalesef :(
en beklemediğin yerden vurur insanlar, herkes dediğim çoğunluk kesim zaten, ama yinede insanlardan bir şey bekleme.
en temiz yöntem "yapabileceğim bir şey yok, konuşmuyorlar, zorlamı konuşturtayım kendinle"
O kadar mantıklı konuşuyorsun ki cevap veremiyorum bu kadar mantıklı olma şöyle düşün abi belki senin gibi birisiyle karşılaşırım üniversitede bir umuttur yaşamak 1 kişi olsa bile yeter zaten
:D çok düşündüğümü söylerler, ama gerçekler bu maalesef.
diyelim sevgili oldun, sonrasında olacakları söyliyeyim, herşeyi senden bekleyecek, elini taşın altına koymayacak, sende "yeter s*kerim kölenmiyim" diyeceksin ve başkasına gidecek.
yani çoğunluk böyle iğrenç tiplerden oluşuyor. çoğunluk böyle olunca, insanlarla mutlu olma ihtimalin aşırı azalıyor, sonucundada mutlu olma ihtimalinin daha yüksek olduğu şeylere yöneliyorsun, kendini geliştirmek gibi mesela.
Öyle ama çevremde iyi giden ilişki görüncede diyorum acaba bende böyle bir kız bulabilir miyim diye gerçi fiziğim kötü onu bile düşünemiyorum.
iyi mi gidiyor, öyle mi lanse ediyorlar.
her gördüğüne duyduğuna inanma, sırf başkalarına mutlu gözüktürkleri için bile mutlu olabilirler, fakat sonunda baş başa kaldıklarında o işler öyle olmuyor işte, niye herkesin 50-100 sevgilisi var, birbirleriyle madem mutlular niye ayrılıyorlar? bunu bi sor.
Yok ben kuzenimden örnek vermiştim başka ilişkileri bende görüyorum zaten bu siteden öyle kızlardan uzak durmak lazım öyle erkeklerden de
benim tavsiyem, insanlara ana yemek diye bakma. insanlar sadece bir yemeğin tuzu biberi olabilir. fazlası olamaz, çünkü sen ölsen, senin için hiçbirşeyin bir anlamı yok.
Galiba bir kıza sarılmak istemek ya da sevilmek biyolojik ihtiyaçtan kaynaklanıyor. bir kere olsa birdaha aramam gibime geliyor.
duygularının mantığının önüne geçirdiği ve hiçbir şey yapmadığın anlamına geliyor, düşünmek yerine yap, gelişeceğin şeyler yap, sevdiğin hiçbi bir şey yok, varsa onu yap, birşeyler öğrenmeyi dene.
ama bu insanları büyütüp düşünme.
Nese artık kendime gelmek için buraları okurum nasıl bir duygu olduğunu merak ediyorum sadece ama çok merak ediyorum vücuda söz geçirmek çok zor oluyor belli bir yerden sonra. Sürekli düşünmeye başlıyor beyin hayalin buna dönüşüyor biliyorum sana saçma geliyor muhtemelen daha önce sevgilin oldu çünkü bende bir kere o duyguyu yaşasam bir daha umurumda olmayacak
"bir kere o duyguyu yaşasam bir daha umurumda olmayacak" mı ya da diğerleri gibi bir ömür böyle mi yaşayacaksın?
bende hak edene hak ettiği gibidir. kim ne derse desin. benim için bu böyle.
"daha önce sevgilin oldu" buda sanki şöyle der gibi olmuş "daha önce hiç kız eli tutmamışsındır" gibi sanki altınmış gibi muamele göstermek yani dediğim.
ben hiç anlamadım cidden seni, mesele hormonlarsa, vücut geliştirme sporunu yaptığında o pump esnası boyunca salgıladığın hormonları bi araştır, sonuçta bi cin0*sellik esnasındada ileri geri yaptığın harekette bir spor gibi düşün bel kası kalça kası çalışıyor,
sence sırf c0*nsellikten dolayımı yoksa o hareketi uyguladığı için mi insanlar mutluluk hormonu saçıyor, yani demek istediğim spor yapmak hormonları tavan ediyor.
Demek istediğim o değildi merak duygusuydu cinsellik olaraktan çok bir kıza sarılmak koklamak felan daha önce sevgilin oldu deme sebebim tecrübeli gibi olduğun içindi
bende merak ettiğim için, başkasına ayarlatmıştım :D uğraşmaya değmez.
öyle sandığın gibi bir şey değildi, onu biliyorum,
çok haz istiyorsan 1 hafta p*rno izle ama hiç b0şalma, sonra attırdığında, en büyük zevki alırsın, illa ci*nsellikle ilgili olacaksa,
kendini aşırı aç bırakıp yemek yemek gibi düşün. o yemek sana göre dünyanın en iyi yemeği olur.
yani demek istediğim hedonizmin kölesi olma, değmez 5 dakikalık zevk için.
Cinsellikle alakalı değil dedim zaten. mesela sevdiğin birisine sarılıp koklamak nasıl bir duygu yaşadın mı hiç abi?
Peki senide gerçek hayatta anlayan kimse yok mu arkadaşların var mı yoksa
anlayanlar oluyorda, bir yere kadar tabi,
sonuçta beni tamamen anlayabilmeleri için, hayata benim gözümden benim hisettiğim şekilde bakmaları gerekiyor, yani tamamen anlamalarının mümkünü yok ki, önemli değil anlaşılmasamda olur benimde anlayamadığım bir sürü insan oluyor.
çok arkadaşımda olduda, toksiklik sezersem ve onada destek olurlarsa, komple söküp atarım ki yaptımda. önemlimi değil, çünkü zarardan başka bir şey getirmeyecekti.
Bu sevdiğin kişiyle beraber vakit geçirme olayı oldumu peki en merak ettiğim duygu o. Sevdiğin birisini öpünce ne hissettin mesela
bi tek öpüşmedim :D oda önemli değil. başkalarına bağımlı yaşamaktan nefret ederim. vakit geçirmede zaten maskot sen oluyon, eğlendirmezsen birdaha gelmiyor.
Benim gibi düşünen bir kızla karşılaştın mı hiç ben intarnette bile görmedim sevgi arayan.
onlar hiçbir şey aramazki :D ayağına bekler
Benim dış görünüşü çok iyi bir arkadaşım vardı onlinede tüm kızlar yürüyordu sevgilisi olduğunu bilmelerine rağmen
valla benimde dış görünüşüm çok iyiydi, fakat herşeyi benden bekliyorlardı. ve dediğim gibi elinde olan bir şey yok burada, kuzenime de yanımda yürüdüler, arkadaşımın yanımda mesaj atan oldu.
benim elimde olan bir şey var mı? yok. o zaman s*ktir edecen işte. yok yani yapacak bir şey yok
gidipte bu yüzden çürüyüp gitmem, ona gelince herşeyi yaparlar bana gelince ayağına beklerler. s*ktirsin gitisnler yani :D
Yani her insanın toksik tanımı farklıdır. Bana göre karşısında ki insana saygı göstermeyip sadece bir araçmış gibi gören insan toksiktir.
benim gözlemim bu yönde oldu, bu tip canlıların kimseye saygısı olmadığı ve kötülük peşinde olduklarını gözlemledim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!