Artık gerçekten patlamak üzereyim?

Ben evliyim ve çocuğum da var ailemin yanına geldim memlekete babamla sorunum yok kafa bi adam ve düşkünüm de ama annemle bekarlıkta da olurdu ama bu kadar değildi her yaptığıma bir kulp bulup yaptığım işi beğenmez muhakkak söylenir herşeyde art niyet arar memlekette akrabalarımız da var kardeşleri onlarla da görüşüyoruz plan yapıyoruz bi şey deseler veyahut başka bi şey olsa hemen söylenir şikayetlenir altında hemen bi şey arar tamam onlar da melek değil haklı yeri geldi mi ama her zaman da söylenilmez herşeye ve ben artık rahatsız olmaya başladım bugün de artık patladım sadece olay şu sahile indik hep beraber kamp sandalye falan tabure anneme kardeşi gülerek arabaya sandalye alın koyun gezerken bi yerde oturursunuz termos al çay içersiniz gibi bi şey dedi hani taburelerle dolaşacağına iyi olur gibi annem de biraz triplenir oldu sanki çay yetmeyecek sana niye termos almıyorsun gibi halbu ki ben oradaydım öyle bi niyetle söylemi yoktu bende araya girip hani şunu demek istedi derken tersler gibi oldu bende hemen triplendin dedim bozuldu sonra açıklama yapmama fırsat vermeden evde anlattı da anlattı babama halbu ki benim niyetim orta yolu bulmak bende en sonunda herkes kötü niyetli sen iyisin tamam dedim çektim gittim odama 1 hafta daha kalıcam ama gerçekten burama kadar geldi çocuk bile oynarken o leke oldu şu oldu bu oldu gerçekten bu kadar da insan herşeyi sorun etmez ki !
Artık gerçekten patlamak üzereyim?