Güncellemeler
1 yıl
İnsanın kafasını şişirip huzurunu kaçırıyorlar inşallah berbat, iğrenç bir evlilikleri olur.
Pencereyi açmayalım mı bu varoşları duymayalım diye anlamadım ki Allah cezalarını versin eve kadar geliyor müzik sesleri vallahi bıktırdınız @q görgüsüzleri bunun çözümü yok mu ya alacaksın mikrofonu sokacaksın bir yerlerine ya cahiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sokak düğünleri yasaklanmalı cidden
İğrençler ya böyle varoşluk olamaz
Empati yok ki. Hasta olan var bebeği olan var. Cidden önlem alınmalı buna.
Devlet hangi konuda önlem aldı da bu görgüsüz, cahil kesim içim önlem alacak? Neyse Allahtan yaz bitiyor.
Yaz bitse ne olacak, kışın da başka problemler devreye giriyor. Dediğiniz gibi düzen yok maalesef
Kışın mesela örnek verir misiniz ne gibi problemler?
Kendi yaşadığım yerden örnek vereyim İzmir.
Evin önü park şuanda dışarıya baktığım zaman
100 150 insan sayabilirim bunların tamamı bakın tamamı diyorum çünkü görünüyor.
Pakistan
Suriye
Yemen
Afganistan hep bu kesim.
Kışın da parkta ateş yakıyorlar
Evet inanırım. Yani ne diyeyim bilmiyorum elimden sövmekten başka bir şey gelmiyor. Günün birinde hükümet değişirse belki o zaman düzelir ama bilmiyorum.
Umudumuz o yönde
Belediye izin veriyormuş sokak düğünlerine, doğru mu?
Genelde muhtarlığa danışıyorlar diye biliyorumm. Muhtarlık kaymakamlık ya da belediyeden izni alıyor
O izim verenlere de küfürlerimi iletiyorum bu sıcak havada pencereyi kapatmak zorunda bırakıp baş ağrısına sebebiyet verdikleri için.
şu an benim duyduğum sesleri duymadığınız için şanslı olmalısınız :D
Sizin de mi oralarda düğün var?
Bizim burada düğün yok, bahsettiğim mülteciler dışarda ve kendinizi suriyenin göbeğinde hissediyorsunuz
Ne yapıyorlar yüksek sesle konuşup huzursuzluk mu çıkarıyorlar
Evet hemde öyle böyle yüksek ses değil cidden.
Camları kapatmamız da fayda sağlamıyor. Bu saatlerde normal demeyin çünkü gece yarısı geç saatlere kadar durum aynı. Şikayette bulunuyoruz gelen polisler de bir şey yapmıyor
Bence bu saatte de normal değil hava kararmış akşam olmuş artık sonuçta. Polis neden bir şey yapmıyor diye soracağım ama cevap belli. Baştakiler Arap döllerine zarar gelsin istemez.
Geçenler istemeden de olsa tartışmak zorunda kaldık. Olay büyüdü polisler geldi falan.
İnanır mısınız bilmiyorum ama 3 katlı bir iş yeri kaçaklara tahsis edilmiş benim zorumla polis binaya girdi ve içerden 80 90 kişi çıktı hepsi. Üst üste yatıyorlar. Polise bunlara neden işlem yapmıyorsunuz.
Hergün haberlerde kaçaklarla ilgili arama yapıldığını ve işlem yapıldığını görüyoruz buyrun öyle bir durum varsa bunlara da işlem yapın dedim.
Polis dedi ki göç idaresine götürüp teslim ediyoruz arka kapıdan geri bırakıyorlar.
Tamam işte yine hükümetle ilgili. Ömür boyu besleyeceğiz ülkece bu asalaklar. Bizden âla enayi mi var, buldular böyle bir hükümeti, sömürüyor da sömürüyorlar. Ben acımıyorum ama artık. Her yer yabancı tabela zaten. Türkler onlara iş, ev vermese rahata alıştırmasa bunlar zaten s! ktirolup gider. Bu sonu isteyenler yüzünden ceremesini biz çekiyoruz.
asalakları*
Maalesef acı verici ama durum tam olarak yazdığınız gibi.
İnşallah daha da kötüye gitmez durum.
Maalesef daha kötüye gidecek durum
Allah korusun umarım öyle olmaz
İnsallah diyeyim madem