Şimdi benim şöyle bir problemim var
insanlar bana haksızlik ya da saygisizlik yaptığında cavap veremiyorum ya da görmezden geliyorum o yüzden zorbaliklar arttı üzerimde ve artik kendi istediğim gibi cevap vermek istiyorum. Ama nedense yapamıyorum sürekli olarak saçma ya da herhangi bir şeye tebessüm ederek bakiyorum daima anlayışlıyım çok sıkıldım sizce nasıl istediğim gibi davranmaya başlayabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende böyleyim o an donma tepkisi veriyorum çok kırılganım o an üzülmekten hiçbir şey diyemem biraz zaman geçince neden bunu söylemedim diye pişman olurum bu düzelirmi bilmiyorum ama ortam çok önemli seviyesi düşük bi ortamda böyle insanlar çok fazla o yüzden daha anlayışlı kibar gerçekten insan olanlarla vakit geçirmeye çalış
Anlıyorum senin gibiyim çok kötü bir durum ama o an bir şey diyemiyorum sonra çok üzülüyorum
Bide kanına baktır değerlerin düşük de uyuşuk gibi oluyosun enerjin olmuyor zor algılıyosun öyle olunca insanlar zayıf olarak görür
Olabilir teşekkür ederim tavsiye için. Umarım her şey iyi olur
Muhattap almamak doğru olan.
sen neden çirkefleşme tavsiyesi istiyorsunki
Çünkü artık olanlara dayanamıyorum çok üstüme geliyorlar ve pes etmiyorlar cavap vermedikçe dahada üstüme e
Geliyorlar
İstedikleri seni seviyelerine çekmek.
Onlar gibi sadece baş ütüleyen biri olmak istediğine eminmisin?
Başka ne yapabilirim ki aynı ortamdayız sürekli zorbalama oluyor ve ordan ayrılamam be yapacağım bilmiyorum
Eğer fiziken bir şiddete maruz kalmıyorsan sadece dilleriyle seni zor oluyorlarsa söyledikleri şeyleri gül gülümse bunları daha çok etkileyecektir ve susturacaktır bunu dene
Fiziksel olmadı sadece sözel bu işe yarar mı gerçekten
şu kadar diyim delirtirsin bile 😊
amaaa sakın sakın hemen ciddileşme. baktın dırr dırr dırr ediyor.. gül karşısında
ne oldu dicek? hiiiç de 😂😂
anlat sen dinliyom 😂😂 de
sakın ciddileşme.
Bu arada Karşımdakiler erkek tavsiyeni denicem teşekkür ederim peki niye gülüyorsun derse ne diyebilirim
hiiç 😂😂 diyeceksin.
Sen anlat😂😂😂 de
Teşekkür ederim
Genelde alay ediyor sonra cevep verince eski bir hatamı yüzüme vuruyorlar oyüzden susuyordum bir şey diyemiyordum
Zaaf ını gülerek gizle.
onlar senin bundan rahatsız olduğunu anladıklarını bildikleri için o teline dokunuyorlar.
Sen hatta ne yap biliyormusun.
anlatırken gülüyorsunya. gülerek deki bidaha anlatsana 😂😂🤣🤣
Deli et yani anladınmı. sen onu ciddiye alarak hata ediyorsun. alay eden birini ciddiye almak olur mu 😉
Çok iyi yaa teşekkür ederim
Aslında olay şu ben birisinden hoşlanıyordum sonra hoşlandığım kişinin en yakın arkadaşıyla arkadaş oldum ya da öyle düşündüm sonra o kişiye arkadaşından deli gibi hoşlandığımı söyledim keşke söylemeseydim sonra hoşlandığım kişiye açıldım oda sevgilim var dedi hala peşinden gittim mallık bende çok aşıktım sonra olay okula duyruldu herkes nerdeyse biliyor sevdiğim kişinin arkadaşları sürekli zorbalıyor oyüzden özellikle önceden arkadaş olduğumu zannettiğim kişi. Sürekli eleştiriyor ve zorbalıyor cevap verince hoşlandığım kişinin adını söylüyor hatırladın mı diyor sustuyor o şekilde ona artık hoşlanmadığımı söyledim adını söyleme diyorum anlamıyor
Dediğimi uygula. ek bir fikir daha. senle alay edene sende ek alay et. mesela alay eden mehmettir. mehmetinde sevgilisi filiz dir. senin eski sevgilide Mert olsun
mehmete deki gülerek. ya söylemim söylemim dedim ama senin filizinde mehmetten hoşlandığını duymayan kalmadı
yoksa bunumu hazmedemedin de 🤣😂 uydur yani içine kurt düşsün bırka kendi kendini yiyip bitirsin.
kim diyo ne diyorsun dicektir.
sıkma canını boynuzlarınlada arkadaşımızsın üzülme de 😉
Çok iyi olurdu ama o kişinin sevgilisi olmadı okulda hep dışarda oldu
Şey var annesi onu okuldan aldırmak istiyordu ben ikna ettim almaması için annesi ona güvenmiyor onu kullansammı çok acımasız gibi geliyor
Öyleyse WC de videonu çekmişler haberin var mı de. 🤣😂🤣 rezillllll
de 😉
Kim diyor kim dedi derse
üff senin boklu donunun videosunun peşinemi düşcem herkesin dilinde
de
Çokk iyii bunu denerim belkii tavsiye için teşekkür ederim
Merhamet. hakedene verilir.
sana merhamet etmeyene mi merhamet etmek istiyorsun?
Haklısın sadece onlar gibi acımasız olamıyorum
Bu acımasızlık değil.
belki sayende birdaha kimseye aynı şeyi yapmamayı öğrenmiş olur.
Peki ne desem ki o konuda
"Aym be aym şem be şem"
Göze göz Dişe diş 😎
Sen ona sözlü olarak yapmaması gerektiğini söyledin bu yol ona bir şey öğretmediği için ona onun dilinde cevap vermelisin o yolda demin verdiğim tavsiyelerdi.
Teşekkür ederim işime yarayacağını düşünüyorum sağol