Boşanan ciftler neden tekrar bir araya geliyor, barışıyor? Bu bir bizim ulkede mi var? Neden bosaninca kiymetli oluyor?

Duyduklarimda var ama cevremde de var. Kiz arkadasim boşandı 1 ay oldu. Tekrar bir araya gelmisler konusuyorlarmis (cocukta var) birbirimizi seviyoruz, bence hatalarini anladi falan diyor. Iyi de sen bu adami bazi durumlari icin, mutlu olmadigin icin boşadın diyorum. Belli olmuyor bu isler diyor. Ayni hatayi iki kez yapmayı da anlamiyorum. 5 yillik evlilikte anlamadigini 1 ayda cozdu mu yani?

Ablam enistemle bosandi. Bosandiktan sonra tekrar bir araya geldiler yine cocuk vardi ama eniştem karakter degistirmis resmen. (Ya da rol yapiyor. Ben insanlarin değişeceğine inanmiyorumm 7 de neyse 70 tede osun bence)

Annemin falan eve gitmesini, evde kalmasini istemeyen, annemle pek konusmayan, bir ara onlardayken ne zaman gidecekler diyen ve yanimiza dahi cikmayan adam bosanmadan bir sure sonra annemle daha samimi oldu. Aralari cok iyi.

Ablamdan, benden daha iyi araları. Annemde torunumun babasi ne yapayim, surekli gorusecegiz diyor saf anam. Ablama da daha cok deger veriyor.

Ablamla konusuyorum. Barışma sinyalleri bunlar yemiyorum. Evliyken deger verseydi diyor. 3 sene oldu onlara da bosanali.

Bizim ulkede deger kiymet vermek icin kaybetmek mi gerekiyor? Eslerin kendini duzeltmesi icin tum haklarini kullanip, iyice soğutup, kirio dokup ayrılık noktasina gelince mi duzeltmesi gerekiyor?

Yoksa bizim ulkede turk erkekleri icin elinin altinda degil de "el" olunca, sahip olmayinca mi kiymetli oluyorsun?

Yoksa bizim helale mi alerjimiz var. Eş iken kır, dök, kadinin hicbir ihtiyacini görme daha cok tensel ve hizmetci gibi kullan ve oyle hissettir insan yerine koyma ama o kadinin insan oldugunu, degere layik oldugunu haram olunca anla. Bu mu yani?

Bizim helale mi alerjimiz var? Kendi tanidiklarim disinda bosanmis ve iletisimi surduren çiftler daha iyi tensel iliski ve normalde de daha iyi iletişim kuruyorlar. Ulkece helale ve eş kavramina alerji var herhalde.

Bunlari evlilikte yapsaniz, erkekler bu degeri bu hurmeti saygiyi, karisina evlendiginde gosterse olmuyor mu?

Boşanan ciftler neden tekrar bir araya geliyor, barışıyor? Bu bir bizim ulkede mi var? Neden bosaninca kiymetli oluyor?