Kendisi yurt dışına çıkma hedefi olan yüksek lisans yapmış bir kız. Gitti ayının tekiyle evlendi. Çocukta kariyer de yok. Bu yüzden arkadaşıma olan saygım azaldı. Hiç yakıştıramıyorum evlendiği kişiyi ve onunla görüşmek istemiyorum. Haklı değil miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.
1 yılBazı insanları anlamıyorum saçmasapan insanlar ile bir yola girip hayatlarını mahvediyorlar benim tanıdığım biride çok iyi resim çiziyordu aynı zamanda piyano çalıyor ve iyi bir yüzücüydü iyi bir eğitim alsa üstüne ressam veya ünlü bir piyanist olabilirdi ya da milli yüzücüydü hapiste yatan biri ile evlendi onun isteğiyle resim çizmeyi piyanoyu bıraktı tesettüre girdi evde çocuk pışpılıyor
011 Yorumla- 1 yıl
Lutfen şaka olsun..
- 1 yıl
@donttreadonnil gerçekten şaka gibi ben asla kendimden kariyer olarak düşük biri ile evlenmem
- 1 yıl
Maalesef gerçek üstelik ailesi şehrin varlıklı ailelerinden dedesi babası köklü esnaf prenses gibi yaşıyordu babasının evinde güzelde kızdı yani evlenmek istiyorum dese ne mühendisler doktorlar istedi varmadım dlyebilecek bir kızdı
- 1 yıl
Kaç yaşında evlendi peki
- 1 yıl
Ben teklif ettim kala kala senln gibi büfeciye mi kaldım dedi halbuki aile olarak aynıydık yani onun dedeside bakkaldı beni reddetti hükümlü ile evlendi 😀
- 1 yıl
23
- 1 yıl
Abi sen 43 olduğuna göre bu çok eski bir olay öyle. mi
- 1 yıl
Evet ben o zaman 30 yaşındaydım evlendiği kişi ise 34 yaşındaydı
- 1 yıl
Bazı insanlar aşırı şanslı oluyor adam hükümlü vasıfsız lise mezunu işsiz güçsüz kendinden 11 yaş küçük biriyle evleniyor hapisten çıkıyor kızın babası iş veriyor yanında manken gibi giyinen kızı çarşafa sokuyor üstelik açık giyinemezsin diye😀
- 1 yıl
Gidilen yoldan geri gelmeyin
- 1 yıl
Yol bittiyse devam etmiyorsa
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Bence haksızsın çünkü insanların kendi hayatları ile ilgili kararları kendileri verir. Evet zaten kendileri karar vermiş evlenmişler ama saygı duyulmama durumu var burada. Belli sebeplerden dolayı görüşüp görüşmemek tamamen seni bağlar elbette ama en azından saygı duyulmalı düşüncesindeyim.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
1 yılHaklısın tabii ki. Ben de öyle düşünüyordum bir arkadaşım için hâlâ da yakıştıramıyorum pek. 3. Çocuğuna hamile elden bir şey gelmiyor maalesef kendi seçimi kendi hayatı daha ne diyebiliriz ki😅
00 Yorumla
1 yılBence haklısınız görüşmemekle. Bire bir saygısızlık yapması arkadaşınızın uyarmaması falan. Ayrıca ilerde hatasının farkına varır. Bu arada kariyer de yok derken ne iş yapıyor?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u 1 yılBence kendi kararıdır.. yani onu sevmiş demek ki ben olsam yakın arkadaşımın kimle evlendiğine karışmazdım eğer ki yanlış birisi ise zaten kendisi ileride boşanarak ve ayrılarak görecektir sen bence onunla konuşmaya devam et
64 Yorumla
Soran1 yılSevgisine tüküreyim
- 1 yıl
Amin
Soran1 yılDkdjsns
- 1 yıl
sdfsdf
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBir musibet bin nasihatten iyidir.
Sen ne dersen de buradaki çoğu üye gibi senin onu kıskandığını düşünüp umursamaz.
Darbe aldığında anca anlar.
Bırak, kendi yaşayarak öğrensin.
Görüşmek zorunda değilsin ayrıca.34 Yorumla
Soran1 yılEvet ergen ergen yorum yapmışlar. Zeki birisiniz belli, teşekkürler yorumunuz için.
- 1 yıl
Rica ederim.
Tecrübeyle sabittir :) - 1 yıl
Dedi Ergen zihniyetli biri.. :)
1 yılYani şöyle, bence evlendiği kişiyle aranızda kişisel bir problem olmadığı sürece seni pek ilgilendirmiyor. Ama ayni ortamda bile bulunmak istemeyeceğin kadar saygısız biriyse haklısın.
22 Yorumla
Soran1 yılKişisel var birebir saygısızlık yaptı bana ve arkadaşım hiçbir tepki vermedi Özür bile dilemedi
- 1 yıl
Ay o zaman arkadaşınla iletişimi kes, bende sırf bu yüzden bir sürü kız arkadaşımı hayatımdan çıkardım. İyi ki de yapmışım.
1 yılSaygısızlık dediği ne yani ne yaptığının bir detayını da versen kanka
O dağ ayısı olsun okay ama diğeri hala arkadaşın. Kocasıyla beraberken plan yapmazsın aynı ortamda bulunmamaya çalışırsın okay.
Belli ki kız seviyor yani parası da pulu da artık onların derdi seni gerecek bir durum yok burada da.
Sen arkadaşlık görevini yap. Yanında dur. Zaten adam tam dediğin gibi biriyse her türlü üzülecek. boş ver.
30 YorumlaOnun seçimleri seninle uyuşmuyor diye araya mesafe koymak ne kadar doğru.
Bilemedim seninle kararın.22 Yorumla
Soran1 yılÇocuğun birebir bana da saygısızlığı oldu. O yüzden hayatta bir araya gelmem onunla. Ve arkadaşım benden özür bile dilemedi. Hiç tepki vermedi.
Yorumlardaki erkekler kıskanmışsından başka kelime bilmiyorlar mı birazcık anlayarak okusalar arkadaşına layık biri olmadığını anlarlar
12 Yorumla
Soran1 yıl
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. 🙏🏻
Haksızsın evlendiği kişi yüzünden arkadaşına saygını veya hislerini kaybedeceksen zaten hiç arkadaş olmamışsındır. Senin tercihlerine nasıl saygı duyulursa şimdiye kadar sende saygı duyacaksın kimse sana sorarak evleneceği adamı seçemez hayat onun hayatı.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. İnsanların seçimlerini beğenmeseniz de saygı duymanız gerek görüşüp görüşmemek sizin bileceğiniz bir şey. Kimse sizin düşüncelerinize göre hareket etmiyor. Belki gerçek aşk senin eleştirdiğin kişidir
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karakteri bozuksa çocuğun haklısın ama kariyer mutluluğu belirlemiyor maalesef. Ne okumuş etmiş ayılar da var kadına değer vermeyen. Hakli. olsan bile sana inanmaz çok seviyorsa kendi tökezlemeden göremez gerçekleri
10 YorumlaArkadaşını düşünmen bu anlamda çok güzel bir şey ama görüşmeyi istememek fazla abartı..
12 Yorumla
Soran1 yılÇocuğun bana birebir saygısızlığı oldu ve arkadaşım hiç tepki vermedi, benden bununla ilgili özür bile dilemedi.
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHaksızsın, arkadaşının seçimleri senin onayınla olmayacaktı. Herkes kendi seçimlerinde özgür. Bu kadar saçma bir konu yüzünden konuşmama kararı alıyorsan, sorun arkadaşında değildir maalesef.
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Arkadaşın seçimini yapmış artık , ister dağ ayısı , meşe ayısı olsun her kimse yani tercih onun saygı duymalısın 😄istemiyorsan görüşmeye bilirsin , bu da senin tercihin.
20 Yorumla
1 yılHaklı değilsin. Arkadaşının mutluluğu mu önemli senin o adam hakkında düşündüklerin mi? Ayı diyorsun ama belki de arkadaşına karşı çok kibar. Arkadaşın kafası basan bir tipse ölçüp tartmıştır. Kendi kendine yükselmeye gerek yok.
30 YorumlaYa bu onu kendi hayatı ve kendi tercihi dışarıdan müdahale etmek ya da kızmak bizi çok ilgilendiren bir durum değil
30 Yorumla
1 yılHaklısın gerçekten iğrenç. Benim de böyle arkadaşım vardı soğudum ama ben de sırf cinsel çekim yüzünden böyle mallarla birkaç hafta ay flört ettim ama sonra soğudum ayrıldım.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHaklı olup olmadığını bilemem ama herkes istediği kişiyle görüşür istemediğiyle görüşmez. Neden burdan onaylanma istiyorsun ki. Sadece görüşme onlarla. Bu kadar.
10 Yorumla Sen arkadaşını gerçekten sevmiyorsun. Sevseydin şayet onun tercihlerine saygı duyardın ki seni ilgilendirmez evlendiği kişi. Ayrıca büyük konuşma derim ve inan karşındaki hödük de olsa sevdiğin zaman gözün görmüyor.
30 YorumlaArmudun iyisini... Derler 😁😁😁 şaka tabiki büyük saygım var evlilik kurumuna anlaşmışlar sevmişler ya da mantık her neyse sonuçta herkes istediğini yapmakta özgür sende görüşmemekte özgürsün
10 Yorumla
1 yılOnun gönlü onu seçmiş ve sevmiş. Kararlarıma bu kadar saygısız bir arkadaşım varsa eğer mümkünse benimle zaten görüşmesin diye düşünüyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılTercih senin elbette kimseyi ilgilendirmez. Fakat sevmiş de olabilir arkadaşın o kişiyi o da onun tercihi.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılBaynlar hep bu hatayı yapıyor kendine uymayanla evleniyor senin mesafe koymana Gerek yok samimiyseniz
10 Yorumla
1 yılSaçmalamayın lütfen yaa. İsterse çöpçü olsun, isterse lağam da çalışsın. Çalışsım da kariyeri olmasa da olur. Evine ekmek götürsün sadakatli ve sevgi dolu olsun yeter. Arkadaşınız için endişe etmenizi anlıyorum ama kimse bir ayıyla evlenmek istemez ve sizin arkadaşınız onu sevmeseydi gözü açık olurdu. Aşkın gözü kördür. Taa ki birbirlerine saygısızlık yapana kadar
20 YorumlaSiz evlenmenize bakın derim herkes hayatını yaşar ;)
20 YorumlaArmudun iyisini ayılar yermiş..
Keşke İstanbul beyefendisi olmasaydım..20 Yorumla
1 yılya bence haklısın çünkü bi dağ ayısıyla niye görüşesin ki.. hislerine güven arkadaşınla aranı bozma ama onunla sabahları atıyorum kafe date i yapın falan ama ilişkisine saygı duy onun tercihi
10 YorumlaBen uyardıysam devami beni ilgilendirmez. Kocası kötü bir insansa birlikte görüşmeyiz sadece arkadaşımla görüşürüm. Ama lise mezunu diyede hiç kimseye dağ ayısı deme hakkım yok sizinde olmasın bence.
10 Yorumla
1 yılEğer sana karşı saygısızlığı olmuş və arkadaşın tepki göstermemişse haklısın.
10 Yorumla
1 yılHaklısın hemde sonuna kadar (ben olsam ona bi daha yakın durmam)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYakın arkadaşının eşi sana saygısızlık yapıp sonrasında ne arkadaşın nede eşi senden özür dilemiyorsa evet haklısın onun dışında kariyer sahibi olmayan biriyle evlenmek arkadaşının kendi tercihidir seni ilgilendiren bir şey yok
20 Yorumla
1 yılSen adama yanıksın diye yorumladım , ilerde en yakın arkadaşımın kocasına yanlıyorun diye ağlarsın burada..
20 YorumlaGenelde kadınların tercihi hep o yönde olmuyomu ama
21 Yorumla
Soran1 yılAkılsız kadınların tercihi öyle olur. Benim arkadaşım s*lak da değildi ama noldu bu kıza çözemedim.
Gizli Üye(25-29)1 yılSiz sadece arkadaşsınız. Onun kiminle evlendigi seni alakadar etmez. Arkadaşın mutlu mu? Mutluysa kimsenin söz söylemeye hakkı yok, Önemli olan onu mutlu olmasıdır. Gerçek arkadaşlar böyle yapar.
10 YorumlaBöyle düşündüğün için sen de bir dağ ayısıyla evleneceksin
18 Yorumla
Soran1 yılBen s*lak değilim arkadaşım gibi
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılsen arkadasinla ilgilenmelisin esinin sana karsi bir tavri yoksa esi seni ilgilendirmiyor bence
20 Yorumla
1 yılİnsan kiminle yaşarsa zamanla ona benzer. Sen bence gene görüş (sadece arkadaşınla) zamanla o da değişirse zaten konumuna ona göre alırsın.
00 Yorumla
1 yılkiminle evleneceğini sana mı soracaktı bacım? görüşmek istemiyorsan görüşme
10 Yorumla
1 yılDeğilsin. Arkadaşın mutluysa mutlu ol. Eşini görmek zorunda değilsin
10 YorumlaSeni ilgilendiren bir mevzu degil. Dogru arkadas boyle davranmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı.
1 yılKendi hayatı boşverin bence. Sizi de kimseyi de ilgilendirmez ki bu öyle değil mi?
00 Yorumla
1 yılHaklısın bebeğim Ama onun tercihi Demek ki kalibresi o kadarmış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEğer evlendiği kişi kötü biriyse aklını peynirli ekmekle yemiştir.
01 Yorumla- 1 yıl
Eğer birbirini gerçekten seviyorlarsa, çocuk iyi biriyse boş ver.
Sevdiğin bi arkadaşınsa kabullenmen lazım durumu ama öylesine bi arkadaşsa boş ver gitsin
00 Yorumla
1 yılHaklısın tabi canım mıdır nedir o yakışıklı çocuklar dururken ne işi var ayıyla
00 Yorumla
1 yılYüksek lisans yapıp çıkamadığı için hayatını yakmış.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 847 cevap paylaştı.
1 yılYani eşiyle de görüşmen gerekmiyorsa görüşebilirsiniz bence
00 Yorumla seviyosa sana ne karisma hakkin oldugunu dusunmuyorum
00 YorumlaYani onun tercihi arkadaşının fikrine saygı duymak zorundasın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılİlişkisinde kendi tercihini yapmış, bu kişisel bir karar... biraz abartıyosun gibi
00 Yorumla Haklısın ve en başta kendine saygından dolayı görüşmezsim
00 Yorumla
1 yılYanlış bir tercih yaptı diye arkadaşligini mi bitireceksin? Aksine arkadaslik böyle zamanlarda onu yalnız bırakmayarak, hata yapsa da yanında olmak değil midir? Yoksa doğru seçimlerde yanımızda insan bulmak zaten kolay..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıldışarıda görüş, onun olmadığı yerlerde buluş
12 Yorumla
Soran1 yılValla buluşasım yok çocuğun bana saygısızlığından ve arkadaşımın tepki vermemesinden sonra soğudum iyice
- 1 yıl
tamam sana saygısızlık yaptıysa, haklısın
- Aile & Toplum konusunda 823 cevap paylaştı.
1 yılVizyon var ama seçim berbat olmuş.
17 Yorumla
Soran1 yılMaalesef
- 1 yıl
Mutsuz olacak bence
Soran1 yılBence de.
- 1 yıl
Söyle bari cocuk yapmasın, muhtemel aşırı bir ilgi buldu o çocukta
Soran1 yılKesin hemen hamile kalır benim saftirik arkadaşım. Çocuk bir de parasız pulsuz o bakar artık kocasına.
- 1 yıl
Yorum yon diyorum sen anla🤪
- 1 yıl
Mesaj atamadım sana
Sana göre öyle olabilir bide ona sor bakalım. severken evlenirken senden onay mı alacaktı. arkadaşının duygularına bu kadar karışmak doğru mu. yokda klasik kıskançlık mı
12 Yorumla
Soran1 yılNeyini kıskanacağım üzülüyorum arkadaşım için. Ayıyla evlendi diye mi kıskanayım. Gitti gül gibi kız.
1 yılsana noluyo, bencede gorusmeyi kes senin gibi düşünen insanların mutlulugunu cekemeyen birinden kurtulmus olur en azindan
40 Yorumla
1 yılArkadaşın mal varlığı iyi, saygılı, yüksek lisans yapmış ve yurt dışında çıkma planları olan birisiyle evlenmiş olsaydı bile onu kıskandığın için sen yine arkadaşlığını bitirecektin. Yani daha az kıskanacağın insanlarla arkadaş olabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAşkın kariyeri mi olur be gülüm. Aşk adamın gözünü kör eder maymunu bile güzel görürsün ya hani o derece bir aşk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılArkadaşınızın tercih sebebi eşinin zengin ve varlıklı olması mı eğer tek sebep buysa arkadaşınız kendisini yeterince geliştirememiş bir kimse
00 Yorumla
1 yılArkadasinin deliginden sanane be abla herkes istedigiyle evlenir sende biraz cekekmeezlik var
23 Yorumla
Soran1 yılNeyini kıskanacağım üzülüyorum arkadaşım için. Ayıyla evlendi diye mi kıskanayım. Gitti gül gibi kız.
- 1 yıl
Sacma geldi bana biraz ya da cocuga karsi duygularin vardi
Soran1 yılAmma boş yaptın abicim ya
Gizli Üye(25-29)1 yılEşini sevmiyorsam eşiyle görüşmem, ama arkadaşımla görüşürüm. Kırıldığımı belli ederim ben şahsen
00 Yorumla
1 yılKendi tercihi ben arkadaşlarımın eş seçimi hakkında yorum yapmayı bıraktım artık
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yakın arkadaşım saygısız bir dağ ayısıyla evlendiği için onunla görüşmek istemiyorum. Haklı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım