Aile & Toplum Siz nelere demir attınız? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ssüüperrrr Siz nelere demir attınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Her şeye attım ben.. https://www.youtube.com/embed/8if13BrzZ-g 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂 çok iyi u Barış_LonelyForever 1 yıl Evet :D
zıkkımus Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Denizin kıyıya en uzak noktasina demir atmak isterdim ama o kadar uzun bir çapa zinciri zordur 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Oooo Yorumla zıkkımus 1 yıl Çapa zincirine mı şaşırdın Yorumla Yaban00 1 yıl Evet Yorumla zıkkımus 1 yıl Zincirsiz de olur çapaya kendimi bağlarım belki Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aslında bana bir çok sorun demir atmış vaziyette. Sanki her tarafımdan başka bir yöne zincirlenmiş gibi geliyor ara sıra 1 15 Yorumla Yaban00 1 yıl Ben en büyük demiri senin nickine attım. Tatlı şekere ogrenicem dedim. Hala ogrenemwdim. Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Neyi Yorumla Yaban00 1 yıl Etiket yapmayı😂😂 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Ne zor işmiş gerçekten 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Hırs yaptım. Yorumla Yaban00 1 yıl İpucu versene Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Valla bir yorumdan kopyalayıp nota yapıştırmak en iyisi bence Yorumla Yaban00 1 yıl 🥹başka yolu yokmu bea Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl maalesef başka yolu yok.. Bende senin gibi çok uğraştım.. 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl @TatlıKızzzz34 😭😭😭😭 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Ağlama kız bunun için üzülünür mü hiç.. 😅 Yorumla Yaban00 1 yıl @TatlıKızzzz34 hırs yapmıştım, 😂 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Dene ama sonu dediğim gibi.. 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl @TatlıKızzzz34 yok kız olmuyor 🥹🥹 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Aynen olmaz canım.. 😅 Tecrübeyle sabit.. 😂 @o-m bu konuda çok söylendim.. Normal yazsaydın olmuyor muydu diye.. 😂 Ama kopyala yapıştır en kolsy çözüm.. 😅😅 Yorumla
Geiltoy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% 1 yıl Müthishttps://youtu.be/6icUp_y8sA4?si=1-ufnQZ52kIlgkU_ 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Çok iyi Yorumla Geiltoy 1 yıl Aynen!Bu sarkiya o güzel sesiyle cok şey katmışAhmet Kaya resmen şarkıyi öldürmü.Emre Fel iyi var o müthiş sesinle Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Demir eksikliği olanların kafasına 😀😀 hayat devam ediyor ne demir atması 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgilime 🤣🤣🤣kalbine bir yerde atmiş olabilir orası benim komple 😃😃🫢🫢 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤭🤭🤭 Yorumla Yamaal 1 yıl 😅😂😂 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl gökyüzüne atayım dedim ama asagida biri köpeğini gezdiriyomus finosunun üstüne düştü 😅 1 5 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Yaban00 1 yıl Yazık olmuş finoya Yorumla portakallıjöle 1 yıl 😥haklisin adamin kafasina dusse daha iyi 😀 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet. Tutursaydin iyi olurdu Yorumla portakallıjöle 1 yıl asagi bakmamistim baksam ıskalamaz di 😀 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bi internet kafe vardı küçükken oraya sağlam demir atmıştım 😂 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Ahhh o yillar Yorumla m ByBrawo 1 yıl Bak şu şarkı vardı hiç unutmuyorum 😂 https://youtu.be/NE3x_sct784?si=lQt6a7UHKEKVJ-SB 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Yaaa bunu indirip hafıza kartına yüklemek için biel internet cafeye gitmistik Yorumla m ByBrawo 1 yıl 😂 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sevdiceğimin. @o-m 'nun kalbine demir attım.. 😍 2 2 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Hiç çözülmez bir düğüm olsun birtanem 💖 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl @oɿƚꙅɘɒm olsun tabi kördüğüm olsun hemde hayatım.. ❤️ Yorumla
Alparslan_turkoglu Takip Et Xper 3 Yaş: 44 1 yıl HurdaLiga atiyoz biz demirleri bakirlari aluminyumlari 2 3 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣 bak bu iyiydi Yorumla Alparslan_turkoglu 1 yıl Ama dogRu degilmi Yorumla Yaban00 1 yıl Dogru Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yalnızlığa desem klişemi olur.😂 2 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Olmaz Yorumla
BaşakkAkrep Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Attım birşeye ama bilmiyorum neye attım... 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣 Yorumla
cansublahblah Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl artık demir almak günü gelmişse zamandan 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Vayy Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Bizim eve demir atıp kazık çaktım🤣 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Duygusuzkadın1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bunu ebru gündeş söyler bu olmamış 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Buda güzel olmuş ya Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Ben beğenmedim Yorumla Yaban00 1 yıl Olabilir Yorumla
Gkhn523432 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Fındık tarlasına 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl İyiymiş Yorumla Gkhn523432 1 yıl kötü Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 848 cevap paylaştı. Yalnızlığa demir attım kafa rahat 2 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Demir attık yalnızlığa şarkı misali 🤣 1 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Demir attım yalnızlığa bir hasret gemisinde.. 1 0 Yorumla
mack34 Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Yalnızlığa denizdeki fırtına beni oraya attı 1 0 Yorumla
1AvUçÇiLeK Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diyete demir attım 2 5 Yorumla Yaban00 1 yıl Nasıl gidiyor peki Yorumla 1AvUçÇiLeK 1 yıl Bmbk zor dayaniyorum Yorumla Yaban00 1 yıl Verdin mi hic Yorumla 1AvUçÇiLeK 1 yıl 7 kilo Yorumla Yaban00 1 yıl Maşallah kız. Hedefin kac Yorumla
ᗷᗩYᖇᗩKTᗩᖇ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Künefeciye her hafta 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂dikkat et bari Yorumla ᗷᗩYᖇᗩKTᗩᖇ 1 yıl Aaa niye 😅 Yorumla Yaban00 1 yıl Şeker firlar Yorumla ᗷᗩYᖇᗩKTᗩᖇ 1 yıl Yok daha genciz 🩵💛🩵💛🩵 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mutluluğa 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Himmmm Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çalışmaya 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Zengin olcan Yorumla ahmetcann16 1 yıl boğazım zor doyuyor şeyma Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣bu iyiydi Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yalnızlık limanına 1 4 Yorumla Yaban00 1 yıl Hadi abi ya Yorumla Semih6934 1 yıl İyi böyle 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl En temizi abi Yorumla Semih6934 1 yıl Kesinlikle kardeşim Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı. size 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Neden Yorumla johnrocco44 1 yıl sohbetinizden Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 784 cevap paylaştı. Yalnızlığa dhshs 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı. Yalnızlığa 😏 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 895 cevap paylaştı. Henüz atmadım 1 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Geceye 1 0 Yorumla
canli34 Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yalnızlığa 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Her şeye attım ben..
https://www.youtube.com/embed/8if13BrzZ-g😂😂 çok iyi
Evet :D
Denizin kıyıya en uzak noktasina demir atmak isterdim ama o kadar uzun bir çapa zinciri zordur
Oooo
Çapa zincirine mı şaşırdın
Evet
Zincirsiz de olur çapaya kendimi bağlarım belki
Aslında bana bir çok sorun demir atmış vaziyette. Sanki her tarafımdan başka bir yöne zincirlenmiş gibi geliyor ara sıra
Ben en büyük demiri senin nickine attım. Tatlı şekere ogrenicem dedim. Hala ogrenemwdim.
Neyi
Etiket yapmayı😂😂
Ne zor işmiş gerçekten 😂
Hırs yaptım.
İpucu versene
Valla bir yorumdan kopyalayıp nota yapıştırmak en iyisi bence
🥹başka yolu yokmu bea
maalesef başka yolu yok.. Bende senin gibi çok uğraştım.. 😂
@TatlıKızzzz34 😭😭😭😭
Ağlama kız bunun için üzülünür mü hiç.. 😅
@TatlıKızzzz34 hırs yapmıştım, 😂
Dene ama sonu dediğim gibi.. 😂
@TatlıKızzzz34 yok kız olmuyor 🥹🥹
Aynen olmaz canım.. 😅 Tecrübeyle sabit.. 😂 @o-m bu konuda çok söylendim.. Normal yazsaydın olmuyor muydu diye.. 😂 Ama kopyala yapıştır en kolsy çözüm.. 😅😅
Müthis
https://youtu.be/6icUp_y8sA4?si=1-ufnQZ52kIlgkU_Çok iyi
Aynen!
Bu sarkiya o güzel sesiyle cok şey katmış
Ahmet Kaya resmen şarkıyi öldürmü.
Emre Fel iyi var o müthiş sesinle
Demir eksikliği olanların kafasına 😀😀 hayat devam ediyor ne demir atması
😂😂
Sevgilime 🤣🤣🤣kalbine bir yerde atmiş olabilir orası benim komple 😃😃🫢🫢
🤭🤭🤭
😅😂😂
gökyüzüne atayım dedim ama asagida biri köpeğini gezdiriyomus finosunun üstüne düştü 😅
🤣🤣🤣🤣
Yazık olmuş finoya
😥haklisin adamin kafasina dusse daha iyi 😀
Evet. Tutursaydin iyi olurdu
asagi bakmamistim baksam ıskalamaz di 😀
Bi internet kafe vardı küçükken oraya sağlam demir atmıştım 😂
Ahhh o yillar
Bak şu şarkı vardı hiç unutmuyorum 😂 https://youtu.be/NE3x_sct784?si=lQt6a7UHKEKVJ-SB 😂
Yaaa bunu indirip hafıza kartına yüklemek için biel internet cafeye gitmistik
😂
Sevdiceğimin. @o-m 'nun kalbine demir attım.. 😍
Hiç çözülmez bir düğüm olsun birtanem 💖
@oɿƚꙅɘɒm olsun tabi kördüğüm olsun hemde hayatım.. ❤️
HurdaLiga atiyoz biz demirleri bakirlari aluminyumlari
🤣🤣🤣 bak bu iyiydi
Ama dogRu degilmi
Dogru
Yalnızlığa desem klişemi olur.😂
Olmaz
Attım birşeye ama bilmiyorum neye attım...
🤣🤣
artık demir almak günü gelmişse zamandan
Vayy
Bizim eve demir atıp kazık çaktım🤣
🤣🤣🤣
Bunu ebru gündeş söyler bu olmamış
Buda güzel olmuş ya
Ben beğenmedim
Olabilir
Fındık tarlasına
İyiymiş
kötü
Yalnızlığa demir attım kafa rahat
Demir attık yalnızlığa şarkı misali 🤣
Demir attım yalnızlığa bir hasret gemisinde..
Umutlu yarınlara inşallah..
Yalnızlığa denizdeki fırtına beni oraya attı
İşyerine sabaha kadar mesai
Diyete demir attım
Nasıl gidiyor peki
Bmbk zor dayaniyorum
Verdin mi hic
7 kilo
Maşallah kız. Hedefin kac
Künefeciye her hafta
😂😂dikkat et bari
Aaa niye 😅