Gizli Üye(18-24)1 yılBirincisi mantık olarak burada sevgili olman çok saçma olmuş çünkü kimin kim olduğu bile olmayan bir uygulama yabancı gizli değişik profiller ikincisi 13 yaş gerçekten çok fazla senin yaşının 30 kusur onunda 40 küsur olması lazım örnek olgun kişiler olasınız o zaman şimdi sen 19 20 o 30 kusur falan çok fazla yanında çocuğu gibi olursun zaten mantıken yanlış üçüncüsu güzel kardeşim seven insan mücadele eder onu her haliyle sever yaş boy güzellik bunlar geçici şeyler her şey kalpte başlar sanalda da böyle bir şey olmayacağına göre kolay kolay demekki sevmemiş sadece takılmak kullanmış seni resmen bu kadar kör olma kuzum umarım kendine göre seni gerçekten seveblck biri çıkar karşına 🥰
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılkız senin bursa ne işin var daha çocuksun sen ya koca derdine mi düştün bu yaşta pessssss git sütünü iç yat yakında okullar açılacakmış telefonu anana babana ver ya arkadas bu nedir ya ayrıca o kerpeten bana da yazmıştı yuh 14 yaşındaki kız çocuğu ile konuşulur mu bu resmen sapıklık
04 Yorumla- 1 yıl
Benim sevgilimle aradam 10 Yaş var problem değil ki mk Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya hahahah
Takılmayın böyle şeylere önemi yok
Yıllardır doğu tarafında 14 15 yaşındaki kızları 50 60 yaşındaki adamlarla evlendiriyorlar.
Kimsenin sesi çıkmıyor ama buraya gelince herkes Horoz kesilmiş ya bırakın bu işleri ya
Cevap sahibi1 yılsus Ramiz dayı sapıklık yapma bağnaz düşünceli şey 14 yaşındaki kıza nasıl böyle düşünebilirsin 🤮🤮🤮kiz hesabı açmış bide defol git ya foyan böyle ortaya çıkar işte
- 1 yıl
Hahahaha dinime küfreden Müslümansaaa bari🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılgit fake kerpeten Ramiz 😂😂😂
1 yılyaş bahane benimde sevgilimle aramda 19 yaş var fakat biz ayrılmadık düşünmüyoruz da karşı taraf biraz bahane etmiş gibi ama senin adına mutlu oldum ki böyle insanlarla yetinmeyeceksin ileride hayatına daha iyisi gireceğine eminim sağlıcakla kal ❤
21 Yorumla- 1 yıl
Yaslariniz kaç
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaş farkı olmalı ama o da çok fazla geldi. Belki ilerleyen yaşlarda normal gözükebilir ama henüz senin de yaşın küçük. Onun için abilik daha mantıklı duruyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Şurası çok saçma geldi bana: Aranızdaki yaş farkı baştan beri belliydi değil mi? Ee Ona rağmen karşılıklı karar verip sevgili oluyorsunuz ve sana kalkıp yaş farkını bahane eder şeyler söyleyerek ilişkiyi bitiriyor. Bana biraz bahane gibi geldi açıkçası. Ben olsam , bana gerçek nedeni söyle. Baştan beri belli olan yaş farkını bahane etme derdim.
60 Yorumla
1 yılYani yuh kardeşim başında konuşurken hiç mi aklınıza gelmedi 13 yaş nedir ya seninle konuşan ya da senin onunla konuştuğun kişi ya bana göre bu sübyancılık başka bir şey değil 13 yaş farkım olan bir kızla konuşacağım ondan sonra sıkıldığım zaman abin olarak buradayım hadi oradan sen de bundan sonra dikkat et
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
1 yılDeğil. Aslında seni beğenmediği içn ayrılmış. Herhangi bir bahaneye sığınmış. Bir erkek yok yaşım senden bıdı bıdı diye beğenip ölüp bittiği bir kızı bırakmaz. Yalan söylüyor. Erkekler genel olarak yalancıdır zaten. Bunu öğrenmediysen öğren.
23 Yorumla- 1 yıl
Hatta erkeklerin Allah belasını versin dimi, cinsiyetcilik iyi bişey değil
- 1 yıl
Kes çocuk canımı sıkma
- 1 yıl
Çocuk shhshs
1 yılİstediği yaşı bulamamış işte adam. Sende 14 yaşındasın ya da 15 bence. Korkudan seni istemiyor noyetide belli zaten. Birde buradan biriyle diyorsun. Yazık etme bak kendine. Yorumları okudum yasın çok küçük kendine gel kendine delirtme adamı kızzzz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEger bi şeyler yasayip böyle davranıyorsa seninle birlikte olup falan yaptığı ikiyüzlülük yani. Ama bi şey yaşamalısınız fazla ve böyle konuşuyorsa gerçekten içine dert olmuştur ben de yaşadım aynısını ne kadar sevgi olsa da büyük bi engel gibi duruyo kolay bi şey değil erkek için daha zor çocuk kadar kzi nereden buldun vb.. soylentielrine maruz kalir
00 Yorumla
1 yılMadem hiç başlamasaydı yaşını öğrenince bıraksaydı. Bahane etmiş belli ki başka bir şey vardır bunun altında. Burdan tanıştığın birinden ne beklersin.
30 YorumlaBen anlamıyorum kizlar neden ex lere bu kadar takıyor bakın bana ben unuttum ex i madem öyle işte böyle kafasindayim 😂😂😂
26 Yorumla- 1 yıl
@MiraKural sende çeşit boldur o yüzden genişsindir
- 1 yıl
@__PATRON__ nasıl yani kxhsksdjd
- 1 yıl
@mirakural yani hazırda beklettiğin yedekler vardır biri bozuk yapınca peki deyip öbürüne geçiyorsundur
- 1 yıl
@__PATRON__ öyle kötü biri değilim biriyle sevgili olacaksam ciddi olması gerekir baştan eğlenmek için takiliyorsa benimle sevgili olmam o kişiyle
hayatımda gördüğüm en saçma şey. seni sevgili edinirken kaç yaşında olduğunu bilmiyor muydu denyo?
16 Yorumla
Soran1 yılBiliyordu
Soran1 yılBenimle konuşmayi seviyormuş fakat cvicdan yapıyormud
Soran1 yılNefret ediyorum ondan dalga gecer gibi bide bana bende kötüyüm yaşıma göre birini bulamadım dedi
Soran1 yılBana bilerekmi böyle söylemis sence
1 yılBenim sevgilimle aradam 10 Yaş var problem değil ki mk Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ya hahahah
Takılmayın böyle şeylere önemi yok
Yıllardır doğu tarafında 14 15 yaşındaki kızları 50 60 yaşındaki adamlarla evlendiriyorlar.
Kimsenin sesi çıkmıyor ama buraya gelince herkes Horoz kesilmiş ya bırakın bu işleri ya00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bence önce bir yoklama çekmiştir, eğlenilecek kız olmadığını düşününce uğraşmamak için geri vites yapmış. Düşünmene değmez.
09 Yorumla
Soran1 yılKeşke ciksa aklimdan
- 1 yıl
Lakabi neydi acaba senin yaş kac
Soran1 yılKüçük biraz
- 1 yıl
Lakabi rukama miydi burdan
Soran1 yılYok
Soran1 yılKerpetenramiz gibi biseydi
- 1 yıl
He tamam benimki degik
Soran1 yılSna ne oldu
- 1 yıl
Bisey yok bacim
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSevgili olduktan sonra mı abin olmaya karar verdi 🤣
15 Yorumla
Soran1 yılEvt
- 1 yıl
Püskürerek güldüm çok iyi soruydu😂👌
- 1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu adam baştan abinim dememiş sonradan demiş ne diyeyim şimdi :D
- 1 yıl
Ahahahaha😂 ay sonradan farkettim demek istemiş adam:) hoşlanmamış kızdan
- 1 yıl
@Suuuuuuuuuuuuuu artık ne demeye çalıştıysa
1 yılSevgili olurken de farkındaydı yaş farkının olduğundan ne oldu da bir anda vazgeçti bundan çok saçma
00 Yorumla
1 yıl13 yaş öyle büyük bir fark değil. Seni göndermek için süper saçma bir bahane bulup el altında ol diye de abi ayağı yapmış.
00 YorumlaBence söyledigi nedenlerden yola cikarsak, seni postalanin nedenlerini uydurmuş.
Seni kendine uygun ve layik bulmamis00 Yorumla
1 yılZamanında sevgili olduğu kişiye erkek adam kardeşim dememeli yani...
11 Yorumla
Soran1 yılDiyo iste
İlişkiniz başladığında yaşını bilmiyor muydu
02 Yorumla
Soran1 yılBiliyordu
1 yılçok genç ve küçük yaşlarsın onun için hocam onun için ve senin için de hataydı bunlar önüne bakman gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBitti gitti artık kabullen ve bunu düşünerek kendini uzme
İletişimi tamamen kesmelisin
Belki de hevesini aldı ve şimdi abi ayağına yatıyor019 Yorumla
Soran1 yılNeden ayrıldın yazdım sonra iyimisin yazmisti
Cevap sahibi1 yılYa işte sen hala seni değersiz hissettiren birini düşünüp kendini üzüyorsun
Soran1 yılAma bana ne yaptı bilmiyorum normalde böyle değildim ben
Cevap sahibi1 yılSen bence ilgi sevgi şefkat açlığını içindesin
Cevap sahibi1 yılya da olgun erkek seviyorsun ondan sana daha çekici geldi
Soran1 yılBilmiyorum
Soran1 yılOndna olabilir
Cevap sahibi1 yılO zaman başka olgun erkek bulmalısın
Soran1 yılBencede
Cevap sahibi1 yılBen aday olabilirim 😊😊
Soran1 yılKaç yasindasinki
Cevap sahibi1 yılKaç yaşında olmamı istersin 😊
Soran1 yılBilmem
Soran1 yılSöylesene merak ettim
Cevap sahibi1 yıl43 yaşındayım
Soran1 yılTm sağol amca
Cevap sahibi1 yılAmca demeseydin iyiydi. Uzun süreli ilişkilerim oldu bu şekilde
Soran1 yılYok sağol
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin baby
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÇoluk çocukla uğraşılmaz kanser olmuştur kesin en iyisini yapmış
03 Yorumla
Soran1 yılNe anlatıyorsun ya
Soran1 yılÇocuk olduğumu nerdne biliyorsun
- 1 yıl
Tamam sensin
1 yılNe saçma bişe ben benden 17 yaş küçük biriyle oldum o 20 ben 37 kalplerin bir olmasi onemli
12 Yorumla- 1 yıl
Haklısın
- 1 yıl
@muhafazakarSema19 insanlık hali olabilir demi :)
Gizli Üye(30-35)1 yılKonuştuğun 27 yaşındaymış o halde sen 14 yaşında oluyorsun kusura bakma senin için burası uygun bir yer değil görüldüğü üzere fe istismara uğramışsın kendine vakit geçirmek için kaliteli hobiler bul.
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOna 27 olduğunu söylemiş aşağıda birine
Cevap sahibi1 yılAdam 27 yaşındaysa 13 çıkarınca ne kalıyor geriye?
Cevap sahibi1 yılHadi kendisi büyük olsa o şahıs nasıl abinim senin demiş?
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yıl13 yaş ciddi bir fark emin ol gelecekte iyi ki olmadı diyeceksin
10 Yorumla Baban yaşındaki adamla birlikte olursan ortada bırakılırsın bu gayet normal.
10 Yorumla
1 yılumarım seninle yatıp sonra abinim ayağı çekmemiştir eğer öyle ise tam aşağalıkmış derim.
00 Yorumla
1 yılPuahahahkfdkadfhka aanskm çok kötü ASNDKAASGSAD
00 YorumlaO halde daha fazla üzülmemek için ondan uzak dur.
00 Yorumla
1 yılBavo bu kişinin normal olması beklenir mi loo Hele iyi ki ayrılmış bu adam bildiğin sapık
04 Yorumla- 1 yıl
Gizli üye millete böyle iftira atmaya utanmıyor musun sende sevgilin olduğu halde burdaki erkeklere yaziyorsun 1 2 erkekle konuştum erkeklere nude atiyirmussun senin gibi k*asarlar oldugu sürece pocler cogalir 🤣🤣🤣
- 1 yıl
@muhafazakarSema19 Gizli üyeyi nerde tanıyon kız
- 1 yıl
Burdaki erkeklere 1 cevap ver 10 cevap al yavrum hahahaha🤣🤣🤣
- 1 yıl
@muhafazakarSema19 Çok içip içip siteye sarhoş gelmeyin ne yazdığın anlaşılmıyor. Aşağıda biri yazmış kız 14 yaşında adam 27
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendini başı alınmış çiçek gibi mi hissediyorsun?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı. Sevgili olurken beynini tuvaletin deliğine mi atmış
00 Yorumla
1 yılİstediğini alamamıştır o yüzden bu moda geçmiştir😉
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden bu tarz sorular sorunca gizli oluyorsunuz cinsiyet fark etmez erkekler veya kızlar bu arada yaş farkı zaten fazla gençliğine yazık edersin unut onu saçmalamışsın zaten
00 YorumlaEvet abinmiş ne isin var senden 13 yas büyük adamla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBana da 15 yaş büyük bi erkek yazıyor ediyor. Ben de yaş farkından korkuyorum nasıl olcak diye? Anlaşabiliyor muydunuz
010 Yorumla
Soran1 yılBen anlasiyordum hiç cinsellik vesaire konuşmadık ama bı anda benden ayrilmak istediğini soyledi ben senin abinim flan dedi bağlanma ve cinsellik konusursa konuşmayı kesinlikle kes kendini sakın bağlama zararlı çıkan sen ölürsen ben yaşadım çünkü bide bana gelip ben ne yapayım yasitim kız yok diye yazdi
Cevap sahibi1 yılBizde de tam tersi ben korkuyorum o evlenmek istiyor
Soran1 yılGerçekte gordunmu
Soran1 yılOda bana öyle demisti sana nikah kıyarım flan diyordu ben inanmadım tabiyki
Cevap sahibi1 yılHenüz görmedim😂 ama görüşme taraftarı da değilim
Soran1 yılBencede olma
Soran1 yılBaglandinmi peki
Cevap sahibi1 yılYoo. Kolay kolay kimseye bağlanmam
Soran1 yılKeşke bende öyle olabilseydim
Cevap sahibi1 yılKimseye güvenmemen lazım
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılmal biriymiş ben 23 yaş fark var ama onun yaptığını yapmıyorum :D
05 Yorumla- 1 yıl
Öne
- 1 yıl
Ohe demek istedim 😶
- 1 yıl
@mathmaxeil :D tvde aşık olduğunuz yaşıtım oyunculardan farkım yok bebeğim :D
- 1 yıl
Hiç tv de birine aşık olmadım
- 1 yıl
@mathmaxeil ne mutlu
Gizli Üye(30-35)1 yılBiz kendimize 1 yaş küçük erkek aldık. Burada gencecik kızlar benim kart dedigimle sevgili oluyor. Kendinize saygınız olsun kızlar!
19 Yorumla- 1 yıl
Eee aldın noldu? Sonuç
Cevap sahibi1 yılÇok mu zoruna gitti Harun abi?
- 1 yıl
Yok benim sevgilimle aramada 10 Yaş var sadece merak ettim kemal abijimm
Cevap sahibi1 yılSema sen cirkinsen sevgilin de yaşıtlarına yetmiyorsa o beni ilgilendirmez. Zoruna neden gitti belli oldu. Gerçi hala erkek olduğunu düşünüyorum. Yazma sema boş yapma. Git abinle takıl.
- 1 yıl
Hahahah güleyim bari siz Fake olmayın da
Cevap sahibi1 yılSema neden sevgilin büyük anlaşıldı. Seni kandırmak çok basit zekan yok çünkü. Erkek olsam kadın hesabı açıp erkekleri mi kotulucem. Vay aq sayın seyirciler burada zeka fışkırıyor. Koşun nasiplenin 😂😂
- 1 yıl
ay cidden ya bende küçük tercih ederim erkekler erken çöküyor
Gizli Üye(25-29)1 yılSeksüel boyutu eksik olan ilişki bizim için evcilik vs. dir... var mı yok seksüel şeyler... varsa devam yoksa boşuna harcanan emek...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞaka mı bu? Eski sevgiliye abin olarak burdayım demek ne demek.. Kii bi de 13 yaş küçüksün ondan.. Kafayı yemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAşağıda biri kerpeten Ramiz demiş eğer o çocukla konuştuysan o tam Bi ruh hastası ayrıyeten sapık onunla Bi kaç kez kavga ettim uzak dur o maldan
05 Yorumla- 1 yıl
Gizli üye millete böyle iftira atmaya utanmıyor musun sende sevgilin olduğu halde burdaki erkeklere yaziyorsun 1 2 erkekle konuştum erkeklere nude atiyirmussun senin gibi k*asarlar oldugu sürece pocler cogalir 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Sende özelden millete nude atiyirmussun emk kendin nesinde millete laf söylüyorsun 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılSlak mısın kızım çocuğu tanıyorum iftira neden atayım hem sen Bi gizli üyeyi nerden tanıtabiliyosun müneccim misin
- 1 yıl
sen bana yaz bakıyım Bi sen o musun değil misin netleştirelim
- 1 yıl
Hahahah dedikleri doğru ozaman bu abazalarin 🤣🤣
Gizli Üye(25-29)1 yılKızım sen hıyar mısın mk sitedekilerin hepsi sapık yaşıtını bulsana gerçek hayattan
011 Yorumla
Cevap sahibi1 yılhttps://www.kizlarsoruyor.com/uye/kerpetenramiz Konuştuğunda buymuş, bir de yaşını 26 yapmış awk moruğu 😂😂 olum bu sapık awk sitede herkese yürüyor sâzannn
Soran1 yılGercektenmu
Cevap sahibi1 yılKızım ne sazansın yahu
Soran1 yılBoylr deme ya
Cevap sahibi1 yılSapık olmasa kendinden 13 yaş kucuk biriyle sohbet eder mi awkk bir de sevgili olmus tobe tobeee
Cevap sahibi1 yılOlum sazansın işte akıllısın mı diyim mk
Soran1 yılSeninledemi konustu
Cevap sahibi1 yılBu hıyar sana yaşının kaç olduğunu söyledi?
Soran1 yıl27 olduğunu söyledi
Cevap sahibi1 yılOlum sen 14 yaşında mısın
Cevap sahibi1 yıl14 yaşındasın işte aşağıda da kucuk oldugunu söylemissin kimi yiyion mkkk
1 yılBir sürü sebebi olabilir ama hiçbir zaman sana net bir açıklama yapmayacak. Unut ve hayatına bak. Bitmiş gitmiş bir ilişki. Geride bırakman gerekiyor. Neden oldu, ne oldu diye düşünmek seni sadece yorar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAbiiiiii... abiiiiii... Bı bana denk gelmedi böyle bir abiii
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet keşke genç olsam 😜
1 yılKendimden 20yas büyük bırıyle 6ay konuştum zamanında seninki tamamen kandırmaca mjs atabılırsın bana ben sana sen söylemeden yasadıklarnızı cumlelerınıze kadar anlatırım
16 Yorumla- 1 yıl
Takıp attım yazamadım sen yazarsın neyı merak ettiysen artık acıklarm
- 1 yıl
Soruma cevap vermen lazm buraya değil kızın sorusunu Maf ettin 😀
Gizli Üye(30-35)1 yılBilal Göregen - Sevdiğim kız bana Abi deyince 🎵
şarkısını hatırlattı dimi sizede.00 Yorumla
1 yılYaşına uygun değil çok fazla bir kere anlaşmak çok zor olur ve ayrıca burdakilere veya reeldeki insanlara çok güvenme
00 Yorumla
1 yılBu kadar yazım yanlışına KS soruyu nasıl kaldırmamış merak ettim.
10 YorumlaYaş kısmında 18-24 yaş yazıyor 24 yaşında olan sevgilin 13 yaş küçükse sevgilin 11 yaşında mı?
16 Yorumla- 1 yıl
Sen bu akilla 29una kadar nasil geldin🤔
- 1 yıl
Handkakdmamc yaş problemi çözerken bulduğum sonuç 😂😂😂😂😂
1 yılBugüne kadar dert etmemiş de şimdi mi aklına gelmiş
00 YorumlaBence erkek için küçük olması sorun olmaz aksine işine gelir
03 Yorumla
1 yıl13 yaş fazla değil aslında🤷♀️ üzülme boş ver tatlım demek ki sevmemiş, yaşta bahanesi olmuş.
19 Yorumla- 1 yıl
Aynen en az bi 50 yaş olması lazımmış fazla olması için
- 1 yıl
10 13 taş çatlasın 15 yaş fazla değil. tabii, tercihler kişiden kişiye değişir ama 15 i geçerse 20 30 yaş baba dersin artık bi zahmet.
- 1 yıl
yaşlanınca da bakıcılık yaparsınız artık görüyoz büyüklerle evlenenlerin halini
- 1 yıl
Aynen
- 1 yıl
Valla, eşin ister yaşlı olsun, ister genç bakmak ilgilenmek zorundasın.! 10 yaş fazla kimseyi yaşlı yapmaz sen 20 de o 30 da olur gün gelir sen 70 te o 80 de olur yani ikinizde yaşlanmış oluyorsunuz her iki tarafta birbirine bakmakla yükümlüdür diyeceklerim bu kadar...
- 1 yıl
erkekte ilgilenmek zorunda o zaman ayrıca bizzat aynını teyzem yaşıyor ordan biliyorum ne kadar fark ettiğini
- 1 yıl
hizmet etmeye bu kadar meraklıysan et o zaman
- 1 yıl
Hizmet etmek demeyelim de iki tarafın da yükümlülükleri var diyelim
- 1 yıl
yükümlülük ayrı o ayrı
Artık bend ebi abin olarak burdayım takma boş ver O yoksa ben varım hayırdırrrr😂🤦🏻♂️
00 Yorumla
1 yılE bu kadarıda olur mu hadi yine 2 3 4 neysede 13 nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşlarınız kaçtı?
Senin için sorun değil yaş o zaman00 YorumlaAyrılmak istiyomuş başka bahane bulamamış
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBurdan biriyle sevgili olan da ne bileyim yani
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yıl13 yaş ne kafayı mı yediniz
03 Yorumla
Soran1 yılFazlami
Soran1 yılAma bunu bastan soylemeliydi bana
Soran1 yılİstemedigini
Aradığım sevgili😂😂😂😂
10 Yorumlaeee en başta aklı nerdeydi?
00 Yorumla
1 yılbüyük erkek alırsan sonunda bakıcılık yaparsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 907 cevap paylaştı. Alış böyle şeylere her an her şey olabilir
00 YorumlaEn başta demeliydi bunu
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne