Eşimin söylediği ne kadar doğru?

Hepimiz sosyal medya kullanıyoruz ve ilgi alanımıza göre keşfetimiz şekilleniyor misal benim instagram keşfetim genel olarak giyim , yemek ve ünlülerden oluşmakta.. dün eşimin telefonunu almıştım instagrama girdim keşfetinde sadece iki şey vardı araba ve yarı çıplak kadınlar.. tabii ki tartışma moduna girdim ve kızdım… yeminler ediyor izlemedim de ben hususi olarak bakmadım da etmedim de falan.. Ben inanmadım açıkcası “ulan dedim bu instagram özellikle erkeklere dedim bile bile al bak bu kadınları da izle” diye mi çıkarıyor hani sen buna inanıyor musun dedim.
Madem öyle dedim bende neden erkekler çıkmıyor dedim. ( yarı çıplak , seksi , kaslı erkekler)

Neyse youtube a girdim hep shorts videoları da izler ve onda bile 3 video dizi filmle ilgiliyse bir tanesi yine kadın ( yine yarı çıplak kadınlar )

hayır gözümle görüyorum abii neyin inkarı bu.
en son ona bir teklif yaptım dedim ki madem sen izlemiyorsun bu ağzına tükürdüğüm instagramı biz kavga edelim diye sana zorla bu kadınları gösteriyor ( yersek ) sen dedim bir süre benim instagram hesabımı kullancaksın bende seninkini dedim bakalım keşfetimiz ne kadar değişiyor dedim.

erkekler , izlemediğiniz bakmadığınız şey nasıl keşfetinizi kaplasın değil mi?

Eşimin söylediği ne kadar doğru?